3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

DOPIS: My chceme bulvár!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
medvěd 13.5.2009 21:45

nevím zda autorka textu tak zdařile paroduje blbce , nebo zda to myslí vážně

pokud svůj text skutečně myslí vážně  pak je mijí upřímně líto.

cc 13.5.2009 23:48

Re: nevím zda autorka textu tak zdařile paroduje blbce , nebo zda to myslí vážně

AutorKA textu Jiří Němčík :-)

pteryx 13.5.2009 21:43

buřty, pívo a nenávist

Že ideologie šířící nenávist jsou škodlivé, na to jsme si už přišli. Že jsou škodlivé i noviny šířící nenávist, a že to dělají z nějakých zájmů, aby oslabily postavení celebrit ve společnosti, protože ty celebrity mají jiný druh moci a autority než ten odvozený od výše konta ve švýcarské bance, na to si budeme muset asi teprve přijít. Doufejme, že to nebude tak bolestivé, jako s těmi ideologiemi.

verenka 13.5.2009 20:23

Jiřko-bezva

ano,ano,ano.I my v pradelne si myslime,ze celebrity/polobrity/  by nas mali nadalej zasobovat svojimi problemami.ved napriklad Marena včera jancila,ze jej stary prepil pol vyplaty -ale co je to v porovnani s tym jak  ten,co hra v v tom-ved viete-co si dal bambusovy salat a priniesli mu ho z varenych bambusov-predstavte si z varenych!!!!pol stranky v Blesku a Marenu to ukludnilo.Pol vyplaty-je tam toho!,ale varene bambusy pokazili celebrite den tak,ze nam to musela vsetkym oznamit.A co ked strati tu umelecku invenciu/ta celebrita/,upadne do depresii,co potom-ta sa veru neuvolni ani u Krausa.Mozno to vsak spravi maly sportovy voz od nejakeho sponzora......

matka boží Frankestein 13.5.2009 16:15

??????????

Když jste muž tak proč nepíšete v mužském rodě? Dopis který vypadá jako by ho napsala osoba s IQ 65 - to přece musí být žena? Nebo jste žena a převezla jste mě.

J.G. Pašek 13.5.2009 14:05

Rádoby-umělci Anticharisti . . . .

furt podepisovat nějaké petice jako se podepisovali pod    . . .  ZA NOVÉ TVŮRČÍ ČINY VE JMÉNU SOCIALISMU A MÍRU  . . .  nebo tuhle   . .PROVOLÁNÍ ČS VÝBORU UMĚLCŮ TVOŘIT V DUCHU SOCIALISTICKÉHO IDEALISMU . . .  a dnes se pitomci rozčilůjí nad bulbárem? Kdyby nebyli bulvárná, tak by nebyli v bulvárech . . .

Jakub S. 13.5.2009 16:49

Re: Rádoby-umělci Anticharisti . . . .

Není to tak. V bulvárech se ocitají přečasto i zcela ctihodní, vážní, kamery neprovokující kumštýři či politici - stačí, aby se začali rozvádět či soudit o nějaký barák, případně odvezli je na ARO po infarktu. Víte? V US asi takovýhle bulvár nemáte, nevíte-li to, co jsem napsal. V tom  případě vám závidím.

J.G. Pašek 13.5.2009 20:54

Re: Rádoby-umělci Anticharisti . . . .

NMedělej chybu dávat jim svatozář . . . .

Klokan03 13.5.2009 10:55

Celá protibulvární akce vypadá podezřele.

K nespolupráci s bulvárem není třeba se organizovat, proto za celou akcí vidím jen snahu o zviditelnění. Důkazem jsou "utajené" svatby, oslavy, dovolené a večírky celebrit, na kterých se "náhodou" vyskytnou i štáby bulvárních TV a houfy novinářů.

Předseda 13.5.2009 12:57

Re: Celá protibulvární akce vypadá podezřele.

Můj táta dělal nějakou dobu editora v Blesku. To byste nevěřili, kolik všemožných Vondráčkových, Bartošových a podobných tam každý týden volalo, aby na sebe řekli něco zajímavého!

Autor - Jiřina Němčíková 13.5.2009 10:54

děkuji za reakce zejména těch, kteří pochopili, že jsem si dělal legraci

ze všeho a všech, včetně sebe.

františek 13.5.2009 9:54

Ten dopisje napsán pro legraci

Já myslím, že tak jak jsme se dříve dělili na komunisty a nekomunisty, můžeme se dělit na čtenáře a nečtenáře bulváru.Nečet bych to, ale chápu, že moji jednodušší spoluobčané v tom nacházejí útěchu. Jen aby četba těch plátků v nich neprobouzela závist a špatné myšlenky. Když vidím někoho kupovat Blesk, přemýšlím, čím je asi ještě postižený.

ale ale 13.5.2009 12:01

Re: Ten dopisje napsán pro legraci

nejde o zakaz bulvaru ... at si ho kupuje kdo chce. jde o zasahovani do prav druhych. a ta prava by mela byt dobre definovana a jejich dodrzovani vynucovano v pripade poruseni. proste tak, aby se bulvaru nevyplatilo chovat se nezakone a zaplatit nejakou smesnou pokutu. je to stejne, jako bych na vas denne cekal pred domem, pokazde vam dal facku a kdyz byste chtel, abych toho nechal, popripade to i soudni cestou hnal, dostal bych 50kc pokuty pokazde a nic vic ... libilo by se vam to? a v pripade, ze byste se chtel nejak branit, by vam jeste hrozilo soudni stihani, nota bene tvrdsi, nez mne. to by asi nebylo v poradku, nemyslite?

Jakub S. 13.5.2009 16:50

Re: Ten dopisje napsán pro legraci

Velmi dobře vystiženo, uznání!

Pjkal 13.5.2009 14:32

Re: Žádnou krizi nepozoruji

Dokud budou lidé stát v sobotu fronty před trafikou na bulvár, dotud nelze hovořit o žádné krizi, leda tak kulturní.

jo jo 13.5.2009 9:44

cha cha cha

to jako zakážeme bulvár zákonem nebo vydavatelé se nad sebou zamyslí? každý ať si čte co chce ....... já si do hospody před saunou Blesk koupím a nikomu po tom nic neni a takoví ti rozumbradové, co celý život čtou pouze vyhlášky, normy nebo třeba povinnou četbu a jsou spokojení, tak jim to přeji ;-) BTW docela jsem byl překvapený, kolik "celebrit" ze zúčastnilo pohřbu kočky ml. ..........

j 13.5.2009 11:55

Re: cha cha cha

však si čtěte co chcete , je to vaše vizitka

Předseda 13.5.2009 9:00

koukám, že

pro spoustu čitatelů v tom textu chybí podstatné moderní vodítko na závěr: smajlík.

VH 13.5.2009 8:31

pane Němčíku,

 máte naprosto pravdu. A  nejhorší je,   že těch,  které jste svým článkem vystihl,  je víc než 50% .. tedy voličů.

Vydupalová 13.5.2009 8:29

Ale jděte.

Co je prosím vás pro vzdělaného člověka na bulváru přitažlivého? To je čtení, skutečně, jenom pro jednoduché lidi a pavlačové drbny! Já myslím, že každý má svých starostí habaděj, tak proč si ještě zatěžovat mozek avantýrami nějakých celebrit?:-/

Karel 13.5.2009 9:08

Re: Ale jděte.

Je celebrita a Celebrita. Celebrity se bouří a je to správné, zatímco celebrity se v bulvárou koupou.

magi 13.5.2009 10:47

Re: Ale jděte.

Vydupalová,jak vy poznáte podle toho co kdo čte,je-li vzdělanej,nebo nevzdělanej blbec ? Pokud já vím,tak tzv celebrity jsou rády,že se o nich píše. Bohlalová byla ráda,že jí vyfotili nahatou. Mně se ale moc nelíbila. Měla kozy až na břiše,ale hlavně,že se o ní psalo. Co myslíte,je ona a Hanychová,Novotný a spol celebrita ?

Bimbrdle 13.5.2009 8:11

Svět odjakživa miluje polopravdy a drby

S tím těžko co naděláme. Jsou lidé, kteří bulvár nečtou. A pak je hodně těch opačného přístupu k makulatuře. Ona reakce několika umělců proti bulváru mi tak trochu připadá jako donkichotiáda. Ty větrné mlýny skutečně existují. Ale budou tady dál plnit věrně svou funkci. Signatářů je zatím dost málo. Nevěřím, že dalších budou nepřehledné zástupy. Zdá se, že je daleko víc těch (na obou stranách) KDO BULVÁR CHTĚJÍ i za cenu, že lže, polo-lže a přináší celá hejna novinářských kachen. A my ty kachny konzumujeme a budeme konzumovat v nejrůznějších kulinářských úpravách až nás z toho bude (většinou velmi příjemně) bolet celý náš zhýčkaný pajšlíček. Co na tom, že bulvár je většinou v totálním rozporu s jednou větičkou z Desatera: "Nepromluvíš proti svému bližnímu křivého svědectví." (= Nebudeš lhát.) Bible, Starý zákon, 2. Mojžíšova 20. kapitola. A ještě jednou: tamtéž, 5. Mojžíšova 5. kapitola.

Vydupalová 13.5.2009 8:32

Re: Svět odjakživa miluje polopravdy a drby

hezky jste si svoji oblibu ve čtení bulváru zdůvodnil. Však každému, co jeho jest;-D

Bimbrdle 13.5.2009 12:23

Re: Svět odjakživa miluje polopravdy a drby

Milá paní/slečno Vydupalová,

to není u mne OBLIBA čtení bulváru. (Nekupuju si ho, mám ho k dispozici jinak.) Jeho (letmá) četba je pro mne JEDNÍM Z indikátorů, zkušebních kamínků (pochybné hodnoty) naší společnosti. Lékař také (mimo jiné) ZKOUMÁ VÝKALY a z nich je schopen MNOHÉ VYČÍST. I když SAMY O SOBĚ výkaly k ÚPLNÉ diagnóze nestačí.

chouan 13.5.2009 8:09

Vtipný článek !

:-D:-D:-D

bh 13.5.2009 6:55

Tak to teda ne !

Pane autor, vy si tady děláte srandu z nás vobyčejnejch lidí a eště nemáte v úctě ženy. Vomáčková odvedle řikala, že to dáme do novin, ale já vám to tady napíšu rovnou ! Celej náš konzum je váma zhnusenej ! A stejně jim jenom závidíte , že se vo nich píše ! Fuj ! 

WWW 13.5.2009 8:26

Re: Tak to teda ne !

Tak tohle můžu s klidným svědomím podepsat za celý náš kolektiv dojiček Nejednotného zemědělského družstva Tunelář.

Vydupalová 13.5.2009 8:35

Re: Tak to teda ne !

Pokud je možno brát Váš příspěvek jako nadsázku, tak souhlas. Pokud to však myslíte vážně, tak Vás lituji:-(

bh 13.5.2009 14:36

Re: Tak to teda ne !

;-)