19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Karafiát 8.9.2010 12:19

A co třeba porovnání?

Nevím, jestli kritici přede mnou alespoň nahlédli na webové stránky zámku. Já to udělal a nechápu, proč by musel být nerentabilní a proč by se mělo jednat o exklusivní klub financovaný ze státních peněz. Existují obdobné zámky v soukromém vlastnictví, které nabízejí obdobné služby, a pravděpodobně nejsou prodělečné. Zkuste třeba Nové Hrady (webovka je s pomlčkou, tzn. nove-hrady). Navíc stát už z principu nemůže na všem vydělávat (i když tady by asi mohl), Pražský hrad asi také "nejede ve vlastní režii".

J. Rechnovský 8.9.2010 11:06

Co má tohle být?

Pane Větvičko, státní ouředník se ve vás nezapře!:-( Přes ohromné množství balastního textu jste jste ani nenaznačil to podstatné. Totiž jakým způsobem zajistíte dlouhodobou rentabilitu celého komplexu vzhledem k předpokládané kupní ceně a provozním nákladům.

S. Kaisler 8.9.2010 11:17

Re: Co má tohle být?

Souhlas, a navíc má pan Větvička (je to ten, který je zaměstnancem Štiřína ve funkci vedoucí správy parku?) asi poněkud jiný pohled na pojem "široká veřejnost" než já. Mě teda o tom, že se nejedná o exklusivní klub financovaný ze státních peněz nepřesvědčil.

V. Bok 8.9.2010 13:50

Re: Co má tohle být?

No, článek je jitě druhý extrém. Jinak já osobně jsem tam byl asi 10x na různých akcích, jen jedna byla státní. Obavu mám spíš z toho, že se už asi ví, komu má být prodán. Konec konců, hodně se v tom angažuje, jakož i u jiných prodejů, jistý bývalý šlechtic.