7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Na hladovku má právo každý

Přímé úplatky voličům třeba skrze sociální dávky jsou totiž jedna možná strategie, koupení si sponzorských darů od průmyslníků je strategie druhá a celkově výnosnější.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Milan 29.7.2021 9:24

Vy zde pravidelně umíráte za ruské zájmy a furt ne a ne to dotáhnout do konce.

R. Langer 29.7.2021 9:07

Já bych věděl... ;-€

J. David 29.7.2021 8:46

Hladovka. Nechceš žrát engeméte, tak nežer, je to tvé rozhodnutí. Zdechneš? Zdechneš, igelitové pytle jsou. Co se ti humanisté jim pletou do jejich svobodnému rozhodnutí hladovět a exnout, není to nucená kuratela? Budu asi plísněn, ale odchytit sebevraha na Nuselském mostě a šoupnout ho do cvokhausu, také řešení, aby nerozflákal bobrovky na barácích v Nuselském údolí. Nešťastník ve cvokhausu si pak hodí mašli na lajntuchu.

R. Polášek 29.7.2021 8:20

To sice ano, ale to je už jenom zprostředkovaně. Je totiž jasné, že dříve nebo později se za možnost platit anonymně taky bude nějak platit neboli anonynmní peněžní styk, pokud nebude rovnou zakázán, bude nějakým způsobem zpoplatněn.

Ovšem benefit anonymity je v tom, že stát už nemůže třeba vědět , jestli jste za ty štosy bankovek nekoupil a do sklepa neuložil třeba lithium, kobalt, stříbro atd. Prostě něco, co naopak se časem bude zhodnocovat i přes tištění peněz EU. Pokud ty nákupy budou pod hranicí maximální možné částky, u nás je to nějak okolo 230 tisíc Kč. ( odhaduji, za 20 let to bude tak jeden průměrný měsíční plat, za 60 let za toto koupíte tak jednu židli).

Možnost platit anonymně penězi nebo jinak znemožňuje taky zavádění všelijakých progresivistických výmyslů. Jako třeba zdanění každé finanční transakce nebo dokonce dynamické zdanění transakcí, kdy je to danění různé pro třeba různé obory nebo dokonce různé pro různé firmy v jednom oboru, když si nějaká forma znepřátelí úředníka nebo i různé zdanění v závislosti na čase, kdy transakce probíhá , v noci, ráno v poledne atd.

J. Kovaříček 29.7.2021 8:06

Toho se nebojím, ti křiklouni a pomlouvači jsou většinou soustředění tady a, jak se to jeví, mají hodně práce.

R. Polášek 29.7.2021 7:59

R^

M. Hoblík 29.7.2021 7:57

Měli bychom se jednoznačně postavit na stranu USA a pustit si jejich plyn! Zemřeme za vznešené americké zájmy...

R. Polášek 29.7.2021 7:56

Jen se nebojte, kdyby se paní Šichtařová rozhodla vstoupit do politiky a dokonce, nedej bože, by její sestava vyhrála volby a ona se ocitla ve vládě, to by se najednou objevilo křiklounů. A všelijakých házečů špíny a všemožného bláta.

K. Nový 29.7.2021 7:51

Tak, a teď porovnějte přístup Německa k Rusku v oblasti energie z plynu a přístup Česka k Rusku v oblasti energie z jádra.

J. Lukavsky 29.7.2021 6:09

"vaše peníze vybrat a nechat si je v podobě štosů bankovek" i na tyto prašule ale stát hravě dosáhne, natiskne další a další a další papírky a vaše štosy se budou vážit a nikoli počítat, takovou budou mít hodnotu. A na tom se pracuje, v Africe v některých státech už to vyzkoušeli. J.L. end

J. Kovaříček 29.7.2021 3:50

Paní Markéta je mimořádná žena. Nejen vzdělaná, ale hlavně myslí jí to. Takových lidí není na světě nikdy dsot, ale u nás jsou. Tak nechápu proč nám vládnou moulové a darebové. Že by to mělo nějakou souvislost s voliči?