4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

NĚMECKO: Síť stále tančí na ostří nože

Uprostřed loňského léta jsem předpovídal německým síťovým operátorům "velmi kreativní, pracovně pestrou a horkou" zimu. Je na čase provést rekapitulaci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dobrý 6.2.2012 8:54

prekvapeni

Uprimne receno je pro me prekvapeni, ze jeste nedoslo k nejakemu kolapsu. Staci aby se porouchalo jedno vedeni a jde to kaskadovym efektem. A to uz vubec nemluvim o tom, ze k "poruse" muze dojit zamerne. Hlidat vsechny 400kV a vyssi sloupy neni mozne a driv nebo pozdeji se nejde pitomec ktery timto teroristickym cinem bude chtit zarucene misto na titulni strane.

Gasprom snizuje dodavky do zbytku Evropy, plynu je docasne nedostatek. Nemecka se to tentokrat nedotklo, ale pochybuju, ze je to odradi od zameru nahradit znacnou cast vykonu z atomu na plyn.

PS: pokud by nejakeho .... napadlo odstrelit 2 nebo 3 sloupy VVN nepochybuju, ze by se rozpoutal hon na "rucniky" nebo podobne, ale na zameru se nezmeni nic. Tomu se rika politika.

T. Kočí 6.2.2012 8:27

Síť stále tančí na ostří nože

Vláda blbců nastává.

M. Bezouška 6.2.2012 9:13

Re: Síť stále tančí na ostří nože

Omyl. Už dávno nastala, jen teď, jak praví známé úsloví, po hodech přichází průjem (v originále je jiné slovo, ale to se tady nesmí).

P. Lenc 6.2.2012 9:19

Re: Síť stále tančí na ostří nože

Do prvního pořádného kolapsu,problém je,že to odskáčeme také.