3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

MIGRACE: Sjednocení dávek pro běžence?

Opět jsem se včera dočetl, že někteří tuto farizejskou myšlenku, dělající ze zemí nízkých cen a platů „ráj“ pro migranty neochotné pracovat, obhajují jako náhradu za stejně farizejské přerozdělovací kvóty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Krátký 30.3.2017 9:18

To je keců o dávkách - vždyť my sami

si neumíme udělat pořádný pořádek v již vyplácených dávkách našim nikdy nepracujícím splouobčanům z Indie a pod nemakačenkům - takže u nás v ČR "řešit" dávky okupantům, kteří se valí jako mor do Evropy a mají na sobě oblečení, na jehož cenu já nikdy nedosáhnu - k tomu mobily atd elektroniku, u které je ten cenový rozdíl ještě mnohonásobně větší - to jsou všechno jen blbé kecy a marné plkání. Hezký den

Š. Hašek 30.3.2017 10:28

Re: To je keců o dávkách - vždyť my sami

Ale nutno připomenout. A stále.

Dienstbier/Sobotka by si začal myslet, že moje peníze jsou fakticky jeho peníze! A že už si to socané (všichni) a jejich voliči (mnohdy) myslejí!

P. Rudolf 30.3.2017 8:50

Hochu

vy se v tom plácáte, nevěda, kde je dole a kde nahoře.

Š. Hašek 30.3.2017 9:23

Re: Hochu

Vy se v tom plácáte!

Žádné dávky pro běžence.

V žádném případě. Pokud je někdo prosazuje, může začít u sebe - složením 1 000 000 Kč na "vázaný běženecký fond, tzv. Státní fond lidosounáležitosti s Afrikou". A potom sledovat, co s ním Šabatová, variantně Marksová ve spolupráci s mladým Stropnickým provede! Jo, a při složení prvního milionu budou dárci podepisovat, "že když to nebude stačit, budou dosypávat". Třeba prodejem svého majetku. Nakonec číslo jedna na darovacím účtě může mít pan Zdechovský, číslo dvě/tři novokandidáti (pro všechny lidi) na presidenta (jsou zatím dva).

To se slibuje a kecá o péči někoho, kdo zahodil doklady, hází kameny na policii a chtěl by mít volební právo za rok. A bydlet na penzionátě s plnou penzí.

P. Lenc 30.3.2017 10:44

Re: Hochu

Pane Hašku, tomuto "hochovi" něco vysvětlovat? Ten člověk je i na komunistu příliš blbej.

Z. Susnar 30.3.2017 13:35

Re: Hochu

Pane Lenc...Prispevky pana Rudolfa maji vahu a zasadne je proti komunismu tak jako ja Drive se zamerte na svoje prispevky ktere nahravaji komousum a hlavne fandite s panem Haskem lidem co lezou komunistum do rite..

R. Langer 30.3.2017 15:20

Re: Hochu

Jo, ten komouš je ale úplně proti komunismu, to jo... :-D

P. Lenc 30.3.2017 15:34

Re: Hochu

A pak jste se pane Susnare probudil s rukou v nočníku.

Z. Susnar 30.3.2017 18:40

Re: Hochu

Musim vas zklamat pane Lenc ja u postele nocnik nemam ani ho nepotrebuji .Ctu pana Rudolfa prispevky a nikde ani naznak ze by horoval pro komunismus za to jsou zde lide kteri na komunisty nadavaji,ale opevuji takove co komousum lezou do zadnice

V. Loula 30.3.2017 8:42

Ale jo, souhlasím.

Sjednotit přes celou Evropu sociální dávky vyplácené migrantům, a to na úrovni nejchudšího státu Evropy. S tím bych naprosto souhlasil. Je fakt, že by stoupl zájem migrantů o dosud opomíjené státy ( např. Cesko), ale na druhou stranu by radikálně poklesl zájem migrantů u migraci do Evropy jako takové.

Z. Rychlý 30.3.2017 8:02

Vždyť je to rozumná myšlenka !!

Pokud budou v Německu a Švédsku sociální dávky ve výši (a kupní síle) českých, nebo ještě lépe rumunských sociálních dávek - proud migrantů vyschne jako vádí na Sahaře.

Z. Susnar 30.3.2017 13:40

Re: Vždyť je to rozumná myšlenka !!

Souhlas

K. Novák 30.3.2017 5:57

Účel opatření

Účelem opatření, aby české firmy musely platit svým kamioňákům, kteří jezdí přes Německo, německou minimální mzdu, je nejspíš zabránění německým firmám v zakládání poboček v Česku a provozování německých kamionů v Německu českými řidiči za české mzdy. Čili ochrana Německého pracovního trhu. Zároveň to svědčí o tom, jak mizerně jsou naši kamioňáci placení.

Imigranti u nás být nechtějí. Za naše sociální dávky by si ovšem v Německu moc neužili. Účel sjednocení dávek je umožnit imigrantům (slovo běženci nebo dokonce uprchlíci je nepřesné a zavádějící) žít v Německu (Holandsku, Dánsku, Švédsku apod.) za peníze vyplácené jim Českem, Slovenskem, Polskem, Maďarskem apod.. Byl by to jen další mechanismus, jak z nás vysát část našeho HDP a udělat z nás ještě větší kolonii, než jakou jsme teď. Stávající vysávání se děje na firemní úrovni, toto by bylo na úrovni vládní, což je podle mne naprosto nepřijatelné a v EU neodůvodnitelné. Sjednocení dávek považuji za jeden z důkazů, že důvodem vítání imigrantů není humanita, ale zvýšení spotřeby a tím zisků podnikatelských a finančních kruhů, kterým politici vycházejí vstříc. Kdyby šlo jen o humanitu, měli by uprchlíci být vděční za možnost být u nás s našimi dávkami.

M. Foltyn 30.3.2017 6:58

Re: Účel opatření

fakt, kamioňáci jsou u nás na rozdíl od ostatních pracujících placeni mizerně.

M. Těhanová 30.3.2017 8:20

Re: Účel opatření

Tady jsou snad mizerně placeni všichni, co něco opravdu dělají a na nichž jsou závislí všichni ti nesčetní manažeři a také politici.

R. Langer 30.3.2017 15:21

Re: Účel opatření

Nejenom kamioňáci... :-(

M. Zavala 30.3.2017 2:47

A jelikoz zadne bohatsvi neni nevycerpatelne

tak si predstavte az by dosly prachy, coz se stane pokud to vyhraje Schulz, ale i kdyz to znova vyhraje Merkel, akorat s ni by to bylo pomalejsi. Schulz ma v planu zvat ve velkem.

Tak az jednou reknete tem milionum muslimskych chlapcum - nejsou denky nejsou zenky, a jdete makat za nase platy, tak co si myslite ze se stane?

A zase to odkasle hlavne vychodni Evropa, ale i jine chudsi staty kde se to bude vrazdit, a ti hodni bohati reknou, inu, jsou to dobytek, co od nich cekat?

P. Dvořák 30.3.2017 1:38

Sjednocení dávek pro běžence?

ANO!!!!

Nedávat jim nikde nic.

Z. Susnar 30.3.2017 13:39

Re: Sjednocení dávek pro běžence?

Bezenci a bezenci jsou velky rozdil ....Ty z Afriky a hlavne musliove ty bych do zeme nepustil at jdou zadat o asyl Emirati...Dunaj a zeme s jejich nabozenskym presvedcenim a ne do krestanske Evropy

Z. Susnar 30.3.2017 13:44

Re: Sjednocení dávek pro běžence?

Dubaj :)