7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ICO 8.5.2006 17:16

Re: Re: Re: Nevznikla,protože nevznikla

Malý Astone co kdyby jste napsal. Tak dlouho jsme slibovali jasné zítřky, až se nám to budování znechutilo a samo se rozpadlo. To jste prosím neměli žádnou koalici a těžko nějaká vláda zde vládnoucí  tady bude mít 99% podporu..

tatina 8.5.2006 14:58

Re: Re: Re: Nevznikla,protože nevznikla

Myslím si,že Vám zvoní oboum dvoum v uších.Jak malému Astonovi,tak i Jurovi.

Malý Aston 8.5.2006 12:32

Re: Re: Nevznikla,protože nevznikla

Jó milý pane,to si měl lid uvědomit,když zvonil klíči.V současné době stát nic nevlastní kromě svých úředníků,kousíček ČEZU a policie včetně soudců.Vše je již v soukromém vlastnictví.Já jsem ji říkal,nechodit,nezvonit a oni pořád zvonili a zvonili až dozvonili.

Jura 8.5.2006 12:14

Re: Nevznikla,protože nevznikla

Současný svět ovládá finanční oligarchie. Paroubkové,Klausové, Sobotkové jsou jenom mluvčí této oligarchie. Parlament ani vláda natož bezvýznamný a nezrušitelný senát s tím nic neudělají. Dokonce i občan s tím v této chvíli nic nezmůže. Světová banka patří k největším loupežníkům světa. Její činovníci by měli stát v Hagu před mezinárodním soudem a zpovídat se ze zločinů.

Malý Aston 8.5.2006 10:40

Nevznikla,protože nevznikla

Je před volbami a každý chytá nějaké body. Již když vznikla diskuze o poplatcích v bankách,bylo normálnímu občanovi jasné že je to blabla. Já jsem vlastník malé živnosti.Přijde Sobotka a pokusí se mi nařídit,aby jsem prodával podle jeho přání,já jako malý a bezejmenný podnikatel ho ihned pošlu do p...... Velcí bankéři mají vzdělání,prošli různými vzdělávacími programy,jak jednat s každým blbem.Tak se vyjádřili, je nutná komise,komise se vždy utvoří,když problém nemá řešení.

Ministr financí může maximálně rozhodovat o tom,kolik daní mu zaplatíme a to jen formou zákona. Nemá žádné právo a žádnou oporu v zákonech poroučet privátním podnikatelským subjektům,jak mají podnikat a to ještě bankám,které byly prodány do zahraničí.To znamená při jeho právnickém vzdělání,že to byl pokus určený jen pro voliče před volbami.Tímto nehájím banky,že by nás neokrádaly,to nás okrádají ale Sobotkovo snažení je jen gesto.

kocourek 8.5.2006 10:15

?

To je otazka na telo a proto na ni zadnou odpoved nedostanete,kdyz,tak jedine mlzeni a vykrucovani.To uz se deje 8 let,ale fure obcanum to vyhovuje,tak se radeji neptejte.Vlastene,zazita odpoved je "muze za to ODS".A je to vyrizene ke spokojenosti volicu CSSD.Vice se vtom nerejpete nebo ,ty,ty,ty.