30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek 6.7.2007 3:53

Re: Změna banky je minutová záležitost

Jestlize vam na ucet posila zamestnavatel vyplatu, tak vam nejaky cas jeste zabere zaridit tuhle vec. Pokud jste v Americe, kde je vsechno kolem bank jednodussi, tak si jeste objednate novou sekovou knizku, i kdyz vam banka vyda provizorni seky bez vytistene vasi adresy.

nik 5.7.2007 13:23

Přenositelnost čísel.

Je-li možná přenositelnost telefonních čísel od jednoho operátora k jinému (a to včetně operátorů mobilních), tak by měla být zavedena i přenositelnost čísel bankovních účtů od jedné banky ke druhé, a to i včetně všech zřízených platebních příkazů (neboť ty jsou samozřejmě navázány na číslo účtu a tudíž by přecházely s ním).

Jarda 5.7.2007 10:21

Zbytečné řeči

Už z prvního odstavce je zřejmé, že článek je napsán jen proto, aby existoval.

MB. 5.7.2007 8:19

Mam lepsi zkusenost

Ucet zrusen faxem, treti den prisel postou zustatek ve forme pokladniho seku. Novy ucet zalozen jiz pred tim - k nemu jiz v okamziku zalozeni vydana platebni karta s PINem, ktery si clovek sam vybere....takze vlastne zadna zmena. Vse zdarma bez jedineho centu poplatku (a modri jiz vedi, ktera to byla zeme...)

EVa 5.7.2007 6:08

A na převedení zůstatku na nový účet

se pak budete ještě pár neděl těšit. Jako např. já u naší největší bankovní (stále ještě socialisticky vedené) instituce.

Gatran 5.7.2007 2:31

Bance, která vymáhá tři haléře, bych se zdaleka vyhl.

Pavel 5.7.2007 2:05

Změna banky je minutová záležitost

Po založení nového účtu a přesměrování kreditních plateb vrátím původní bance platební kartu a za měsíc zruším účet během pár minut.