7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tojuska 22.2.2006 8:15

Inu, to víte,

škubat klienty prostřednictvím všech možných poplatků je pohodlná a bezpečná cesta k výdělku.Investice představují riziko, musí se tomu trochu rozumět, mít odvahu i rozvahu a tomu jsou dnešní bankovní manažeři na hony daleko. Je to jen vyžraný a nestydatě mlaskající ksindl, i přes jejich fajnové kanceláře a drahé obleky.
Ramolozo 22.2.2006 7:52

FIO a není co řešit

www.fio.cz
Novák 22.2.2006 7:11

Re: Banky působící v Česku ke zlodějským praktikám daleko nemají.

Proto "Volte ODS, dělá vše pro svoji kapsu" :-)
Petr1 22.2.2006 6:58

Banky jsou zloději

mam malou firmičku, jestlipak víte, kolika procenty úročí ČSOB peníze na mém firemním účtu?  0,01%. Takže, jakmile bude u nás EURO, končím s naší bankou a konto bude v Rakousku.
Ladislav N. 22.2.2006 0:33

Banky působící v Česku ke zlodějským praktikám daleko nemají.

Tento stav trvá už od (zhruba) poloviny 90. let, kdy nad (polo)státními bankami držela ochrannou ruku vláda, podobně jako nad dalšími monopoly (či firmami s dominantní pozicí na trhu). Pro mě byla jedním z nejabsurdnějších poplatků částka cca 200 Kč stržená mi Českou spořitelnou za to, že jsem s ní odmítl podepsat novou smlouvu (s poněkud pochybně definovanou odpovědností za neoprávněný výběr uložených peněz cizí osobou). Za to, že mi dala výpověď, (a já musel převést vklad do Poštovní spořitelny), si ještě naúčovala nehorázný poplatek. Nakonec - byl jsem rád, že jsem se téhle vykutálené "banky" zbavil. Podobné lumpárny byly tehdy pod rozlišovací schopností ministerstva fiancí a vlády... Ti bankám dohazovali jenom výhodné a bezrizikové obchody typu "dovozní depozita" (viz Klausovy "balíčky"). Nejspíš to nebylo "zadarmo"...