Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

EVROPA: Teď už o emise CO2 vůbec nejde

Veškeré klimatické tažení má jiný cíl, než politici a aktivisté tvrdí. Nejde o emise CO2, nýbrž o ekonomiku a životní úroveň. O jejich pokles, spíše však přímo propad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nepřítelem zelené verbeže není CO2. Nepřítelem zelených idiotů je civilizace, která jim umožňuje pohodlný život díky technice. Protože však většina z nich nerozumí ani matematice, ani fyzice, ani chemii, ani technice, ba ani ekologii, mají nějaké obskurní vzdělání humanitárního typu (sociologie, politologie, gendrologie a pod), nedokáží nic užitečného vytvořit, mají z toho mindráky a místo toho, aby byli spokojeni, že se zdarma vezou, tak se pokoušejí řídit ze zadního sedadla.

A protože technici, kteří to všechno udržují v chodu, mají spoustu důležitější práce, tak nechají tyhle žvanilogy, aby postupně ovládli nejdřív univerzity, poté noviny a nakonec i státní správu.

Když však o něčem rozhodují blbci, tak to nemůže nedopadnout blbě !!!!

0 0
možnosti
JN

pokrytectví lež a podvody s médii to jsou jejich zbraně,....a justice v tom jede s nimi, všichni ti potřebují vypráskat i fyzicky = prostě rozbít držku!!!!

0 0
možnosti
Foto

Je to tak.

Píšu už to tady mnoho let - nápad zdanit emise CO2 jsem poprvé slyšel v polovině osmdesátých let nikoliv kvůli záchraně planety před klimatickou změnou (klimatická spravedlnost), ale proto, že prý vyspělé země spotřebovávají nespravedlivě hodně zdrojů (sociální spravedlnost) a lze to vyjádřit emisemi CO2. Jejich zdaněním se mělo dojít k přerozdělení bohatství a společenské změně. Co na tom, že vyspělé země jsou v podnebných pásmech, ve kterých musejí významnou část roku topit, aby občané nezmrzli, co na tom, že vyspělé země vytvářejí hodnoty, které ostatní vytvořit nedokážou, přestože jich využívají, co na tom, že nejbohatší státy jsou ropné emiráty, které nepatří ke CO2 zdaněným. A konečně, co na tom, že dnes vybrané peníze nekončí ve fondech pro rozvoj zaostalých zemí, ale na kontech oligarchů (např. Al Gore, Pačaurí, nebo náš Babiš). Ke společenské změně dojít musí, je to marxův zákon a nevyhnutelnost dějin, ke změně dojít musí, protože žádná (cizí) oběť není pro aktivisty (kdysi revolucionáře) dostatečně veliká, vždyť nejpozději od anarchistů je zřejmé, že cílem je zničit západ, jeho hodnoty, hospodářství a společnost. A daří se jim.

0 0
možnosti
Foto

Aby nedošlo k nedorozumění: Ke společenské změně dojít musí, je to marxův zákon (který revolucionáři vyznávají) a nevyhnutelnost dějin (kterou se zaštiťují). Ke změně dojít musí, protože žádná (cizí) oběť není pro aktivisty (revolucionáře) dostatečně veliká (zvláště ta naše), vždyť nejpozději od anarchistů je zřejmé, že jejich cílem je zničit západ, jeho hodnoty, hospodářství a společnost. A daří se jim.

0 0
možnosti
Foto

Cílem není zelený socialismus a logiku v tom nehledejte. Je to geopolitické přepřahání a může ho zvrátit už jen překlopení USA zpět k MAGA hnutí. Ale snadné to nebude.

0 0
možnosti
Foto

Jediná zásadní otázka zní, necháme si to líbit nebo se postavíme na odpor?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz