29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

EVROPA: Cesta do pekel dlážděná eurodotacemi

Došlo k zvrácení zákona! A policejní moc státu byla zvrácena společně s ním! Zákon, pravím, se nejen odvrátil od svého patřičného cíle, ale začal sledovat cíl zcela opačný! Zákon se stal zbraní všech druhů chamtivosti!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 23.5.2014 23:00

Re: Ty dotace nám byl čert dlužen !

Kdyby aspoň ti vymaštěnci v novinách řekli, že to jsou peníze ukradené sousedovi. A ti vymaštěnci doma u bazénu přijali fakt, že ty peníze jsou ukradené sousedovi!!!!

Zatím nějak furt slyším, že peníze jsou darované  státem/Babišem, nebo že jest to dokonce (díky usilí Škromacha/Štěcha) zadarmo!!!

Š. Hašek 23.5.2014 23:16

Re: Ty dotace nám byl čert dlužen !

Byly časy, kdy komunista na schůzi hřímal, že dva kapitalisti, když se domluví, tak zabijou třetího kapitalistu/živnostníka.

Dnes jsou časy, kdy budovatel z brusele nebo vod socanů se domluví, a zmizí jedno průmyslové odvětví ve státě. Nebo řeknou, že domluvené ceny v řádu pětiny státního rozpočtu se vod pondělka mění. Ti lumpové z vólstrýtu byli sralbotky!

Docela pokrok.

J. Kunes 23.5.2014 3:48

cyklostezky

Myslim, ze ani neni treba zrikat se nekterych veci uplne, mam ted na mysli cyklostezky. Stacilo by, kdyby se stavely ucelne. Treba z Prahy do Klecan vede stezka, ktera nahradila kamennou cestu, po ktere se 'nedalo' jezdit. Super! Ale proc bylo nutne tuto stezku nalajnovat a osadit mnoha dopravnimi znackami (napr. zuzena vozovka)? Proc jsou nove nakresleny cyklopruhy a osazeny znacky (napr. Pozor cykliste) v oblasti, ktera je cela znacena jako obytna zona. Znam pripad, kdy byla relativne siroka ulice zuzena o cyklostezku (oddelenou obrubnikem), na kterou se neda s nehorskym kolem vjet a navic je kazdou chvili prerusovana (prirozene se znackami zacatek a konec cyklostezky v desetimetrovych odstupech). Naprosto vyhozene penize, ktere zhorsily dopravni situaci jak z pohledu motoristu, tak z pohledu ridicu. Nepochybuju, ze kdyby se podobne "vymozenosti" platily primo z dani obyvatel dane obce, tak k nim nikdy nemohlo dojit.

I. Lyčka 23.5.2014 7:24

Re: cyklostezky

U cyklostezky, kterou máme kousek za domem, se objevila další malá domů v podobě protiradonové vrstvy, která musela být v určitém úseku doplněna do náspu, po kterém stezka vede. Protiradonová vrstva v otevřené krajině, kde k nejbližšímu domu je to kilometr, a pod úsekem, který cyklista projede za jednu, dvě minuty, to je něco, bez čeho jsme se neobešli. To si někdo namastil kapsu. I když počítám, že tam ta vrstva stejně není, takže kapsa je promaštěná dvakrát.

T. Pansky 23.5.2014 1:06

Evropska marxisticka levice (kam patri i cesti social ...

... demokrati) si vyrabi sve volice.  Vsem lidem, kteri veri, ze maji nizky prijem, tem naslibuje vsechny mozne dotace.  Kdyby brala jen bohatym, tak to samozrejme stacit nebude.  Co tedy dela?  Zdanuje vsechny a vsechny jeste navic zadluzuje.  Ve vysledky ze vsech lidi dela zkorumpovane lidi zavisle na statni pomoci a tedy sve volice.  To uz jsme tu meli a system padl v roce 1989.  Ted ten kolotoc zacina znovu, ac to mnozi nechteji videt a nebo si to nechteji pripustit.

M. Moravcová 23.5.2014 5:01

Re: Evropska marxisticka levice (kam patri i cesti social ...

ano, tak si z voličů socialističtí byrokraté vyrábí závisláky. Je to cesta do pekel.

Š. Hašek 23.5.2014 23:08

Re: Evropska marxisticka levice (kam patri i cesti social ...

Bez blbce by nebylo blbých politiků a bez blbých politiků by blbci nechodili k volbám.

Jedním z problémů demokracie jest to, aby ta většina hodně dole dle Gaussovy křivky četnosti byla "rozumně eliminována" a došlo jí, že jest dobré aby tomu šéfovali ti nejchytřejší. A nikoliv Škromach vodvedle.  Zjednodušeno.

E. Tocháček 23.5.2014 8:11

Tak, tak.

Ztráta iluzí je pro psychiku člověka velká zátěž. Mnoho z nás raději volí zavírání očí nebo nekritické nadhodnocování pozitivních aspektů. Řešení to ale není, špatné nastavení systému nás pochopitelně nakonec dožene. Čím později, tím hůře.

A. Bocek 23.5.2014 10:24

Průšvich nastane ,

až socialistům dojdou peníze druhých. Kladu si ještě otázku jak je nebezpečné partnerství socialistů s velkokapitálem . U nás vražedná kombinace potrhlého Bohůša a silóvika - oligarchy Andreje .