8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Novák 14.7.2010 10:45

Bouřlivé diskuse v 90.?!?

Žádné diskuse!

Jednotná fronta antitemelínských aktivistů, protestátorů a petentů! Rozumný názor se do novin natož televize nedostal.

A bohužel průběh stavby pod "vedením" politicky dosazených "odborníků" s odborností kamarád kamaráda kamaráda někoho vlivného dával odpůrcům za pravdu. Nebýt změny vlády, kdy dostavba Temelína přešla od Dlouhého pod Grégra, který pseudoodborníky vykopal a nahradil je politicky nekorektními machry, "stavělo" by se nejspíš ještě teď. S každoročním odložením termínu spuštění o rok a prodražením o 10GKč. Dnes pravděpodobně o víc.

P. Vandas 14.7.2010 17:12

Re: Bouřlivé diskuse v 90.?!?

Pane Nováku, je to překvapivé, nicméně s Vámi naprosto souhlasím. Je to nehynoucí zásluha Vašeho předsedy Miloše Zemana, který tehdy zvládnul téměř bezvýchodnou situaci na poli mezinárodním a obrovská schopnost "atomového dědka" Grégra, který zvládl stejně těžkou situaci po stránce řízení, tak složité stavby. Ve světle dnešních cen, se jeví , že i náklad 100mld byl velmi přiměřený až nízký.

V. Kain 14.7.2010 9:16

Sto miliard kilowatthodin

Dividendy z ČEZ mají být použity na ve článku popsané investiční akce a důchodovou reformu.Socialisté ovšem před volbama začali své voliče prokrmovat různými prožíracími projekty viz.13 důchod.Podle socialistů co dneska můžeme prožrat to nám zítra nikdo nevezme.