29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Rozpad EU na obzoru

Rojí se předpovědi, co vše nás čeká v roce 2019. Jedna z takových tvrdí, že po nastartování 25. slunečního cyklu, vznikne ohromná sluneční bouře a ta zasáhne zemi. Prý tím bude většina satelitů vyřazena z provozu, což způsobí v našem světě závislém na GPS nepopsatelný chaos.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 15.1.2019 12:05

Bruselský nádor

Víte, co by se stalo, kdyby bylo zrušeno kompletně celé bruselské centrum EU, rozpuštěna Komise a europarlament? Nic! Evropskou unii totiž drží pohromadě smlouvy mezi státy a mezi firmami různých států. Všechno ostatní, především 170 tisíc eurozaměstnanců, je lautr zbytečné.

Š. Hašek 15.1.2019 13:03

Re: Bruselský nádor

Ježíši!!

Zítra by nevyšlo Slunce a Billa by byla bez belgické mrkve! A to vůbec nemluvím o tom, že bych musel začít štípat dříví na zátop.

Ostatně Kalousek stále mluví o tom, že je proevropský. Nikdy neřekl probruselský - takže nějaká cedulka "brusele-zavřeno" by ho nerozhodila. A plynule by přešel k jinému stranickému pohledu na věc.

J. Lepka 15.1.2019 13:29

Re: Bruselský nádor

A to víte, že místo pravé nohy má kopyto a smrdí sírou ?

Š. Hašek 15.1.2019 16:54

Re: Bruselský nádor

Děkuji za pozornost.

Ale já myslel, že vedeme řeč o štrasbrusele. Hrátky s čertem tuhle dávali v TV.

Jak často/dloho právě Vy študujete "Závěry Jourové, 2018.01, Sb." o neměnnosti hospodářských smluv (s požehnáním brusele) na věky věků? Jeden malíř pokojů mluvil o tisíci letech. O kolika (ještě) Vy?

Nečekám odpověď stran Vašeho racionálního odhadu dalšího trvání bruseleRVHP.

V. Kain 15.1.2019 16:33

Re: Bruselský nádor

Kdyby nebylo těch 170tisíc vyžírků s jejich obrovskými a nezaslouženými platy,tak bychom mohli mít po Evropě postříbřené dálnice.I u nás pokud by tento rezort neřídíl odborník z ANO jako je ten dnešní.