6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dej si pejzy 22.7.2009 7:56

Například v ČR Žid Tošovský a jeho banda rozkradl zlatý státní poklad.

Historicky cenné předměty zmizely nejdříve. Nikdo se nediví, nepátrá po tom a vše je naprosto legální.

j 22.7.2009 8:57

Re: Například v ČR Žid Tošovský a jeho banda rozkradl zlatý státní poklad.

:-D;-D(Y)

Jakub Vandrovec 22.7.2009 9:19

Re: Například v ČR Žid Tošovský a jeho banda rozkradl zlatý státní poklad.

Smějete se vlastní nevědomosti.

http://knihy.abz.cz/prodej/kam-zmizel-zlaty-poklad-republiky

Dej si pejzy 22.7.2009 7:48

Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

Podobný scénář proběhl i v USA, když se židovská FED dostala k moci. Nejdříve byli občané nuceni odevzdat zlato a poté se začali tisknout ničím nekryté peníze v libovolném množství. Časem se jim předražené zlato začalo prodávat zpět, když se zjistilo, že dolarová bublina kupodivu jen tak nesplaskne. Podobný scénář proběhl ve všech zemích, kde ekonomiku řídí Židé.

Viking 22.7.2009 8:36

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

A ty seš taky úplně blbej.

hank bukowsky 22.7.2009 11:06

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

chcete popřít fakt, že občané USA museli odevzdat zlato?

Tak až budete chtít zjistit, kdo je blbej, tak nezapomeňte ráno do koupelny.

NevericiTomas 22.7.2009 12:20

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

A francouzskou ekonomiku ridili taky zide? a tu rakousko - uheskou? A konfederacni? A... jsi blb...

Jakub Vandrovec 22.7.2009 12:43

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

Francie má třeba momentálně židovského prezidenta. Kdybyste chtěl, tak si to dohledáte sám, jenže Vy budete takový ten jen něčemu NevericiTomas.

NevericiTomas 22.7.2009 13:13

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

Ja myslim tu ekonomiku v 18. stol. ;-D historie nezacina dnem naseho narozeni. Ale kazdy sveho stesti strujce. Hledejte zastupne problemy (zidy, zednare, ketasy, kulaky), realita vas stejne dozene. Nase dluhy neproziraji Zide ale my ( a s drobky nam pomahaji Cikani sec jim sily staci)

Jakub Vandrovec 22.7.2009 13:40

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

My máme zase za Žida premiéra. Když se chcete ponořit do historie, tak tam ty Židy také těžko přehlédnete. Jen nesmíte trpět selektivní slepotou.

Mimochodem ti kulaci jsou naopak velice účinný stabilizační prvek každé ekonomiky a jsou značně nezávislí na centrální moci. Proto je židobolševici odstranili jako první.

NevericiTomas 22.7.2009 14:11

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

A proto zlikvidovali zidovske obchodniky, podnikatele, sokrome lekare, projektanty...jste padlej na hlavu. Odstranovani kulaku nemelo co do cineni s Zidovstvim ale s idologii socialismu(komunismu) a te podlehaly prurezove vsechny narody Evropy. Znovu rikam. Zide jsou jen zastupny problem abyste si nemusel priznat ze pokud nechcete splakat nad vydelkem budete muset zacit u sebe

Jakub Vandrovec 22.7.2009 18:34

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

"proto zlikvidovali zidovske obchodniky, podnikatele, sokrome lekare, projektanty..."

Možná pár nějakých bezvýznamných, co nepatřili do té správné party.

"Odstranovani kulaku nemelo co do cineni s Zidovstvim ale s idologii socialismu(komunismu)"

No a ta ideologie je v podstatě čistě židovská a Židy uváděná do praxe. Samozřejmě ne všemi Židy. Stejně tak každý Žid není sionista, jako každý cikán nekrade a nefláká se.

Židé nejsou žádný zástupný problém, ale zdroj těch problémů.

zajda 22.7.2009 22:16

Re: Takto vypadá ekonomika řízená Židy, zde konkrétně židobolševiky.

Drobná rada, Jakube. Sestavte si svůj rodokmen do 5.kolena a někoho, kdo byl židovského původu v něm najdete také. Pak začnete špínu házet na modrooké nebo zrzavé či platfusové.

jejda 22.7.2009 7:05

jejda

V souvislosti s těmito fakty o socialistické ekonomice mě začalo vrtat v hlavě, čím je dnes kryta česká měna. Pokud vím tak za komoušů byla na bankovkách malinká poznámka, že "bankovky sů kryté zlatom a ostatnými aktívami štátnej banky českolovenskej". Dnes už to tam není, protože ´žádný "zlatý poklad" v Národní bance není. Porevoluční vlády stihly všechno prošustrovat. Divím se , že koruna má ještě nějakou hodnotu. Stát už vlastně nic nevlastní, tak čím tu měnu kryjí. Tisknou se nové emise a za chvíli budou mít cenu papíru. Možná se časem objeví na nových bankovkách " bankovky jsou kryté státními dluhopisy".

MF 22.7.2009 7:28

Re: jejda

Za komunistů to bylo s korunami asi jako v Rusku. Nápis tam byl, ale skutečnost byla úplně jiná. Dneska jsou to také jenom kousky papíru/většinou ani to ne, protože peníze jsou většinou jenom virtuální/ ale můžete si je alespoň vyměnit za jakékoliv jiné bezcenné papírky ze světa. Takže jsme na tom relativně líp.

V 22.7.2009 6:30

k cemu je to

kdyz stejne naprosta vetsina lidi po vsech tech zkusenostech i dnes haji papirovou a hlavne statni menu az na krev, lepsi je si usetrit dech a koukat radsi co kde trhnout a jak podvest stat anebo si dat dvacet.

Lidi se vubec nezmenili, jak v Rusku, tak tady a porad veri tem kolektivistickym bludum, prumerny clovek kdyz ho skrabnete, tak pod tim modernim naterem uvidite uplnyho primitiva.

Větší vlastenec 22.7.2009 5:02

Socialismus opět zvítězí !

Přátelé a soudruzi, jaký je správný třídní pohled na určitá fakta z minulosti ? Tento : Socialismus měl přechodné hospodářské potíže, zatímco temný svět kapitalismu se nikdy nepřestal potácet v periodické, neustále se prohlubující krizi.

Jen se podívejte na obraz krásy, síly, radosti a štěstí za prvních let socialismu : S.M.Luppow - Sportovní hry ( http://www.galerierudolfinum.cz/images/736.large.jpg )

Ano, přátelé a soudruzi, Svatá věc socialismu stojí za všechny oběti, za všechno strádání. Řeknu vám, vidět z tribuny všechny ty jásající davy během prvomájového průvodu nebo oslav Vítězného Února, to je zážitek na celý život. Zvlášť když se opakuje rok co rok. To je zážitek, kvůli kterému se na pódium vracejí zestárlé a revmatické hvězdy pop-music.  ;-)

Nuže, přátelé a soudruzi, socialismus se vrací. R^ I když po temných rejdech zahraničních ideodiversních centrál poklesla volební podpora naší Straně i našemu předsedovi, příteli ing.Jiřímu Paroubkovi V, po volbách utvoříme s KSČM vládu velmi pohodlně. A pak se bude tančit všude !

>-  Volte návrat socialismu se všemi jeho výdobytky !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Hanyz01 22.7.2009 8:48

Re: Socialismus opět zvítězí !

Trochu bych upravil předposlední větu - A pak se bude střílet všude! Tentokrát bez sametu.

Petr 22.7.2009 9:13

Re: Socialismus opět zvítězí !

100x opakovaná lež se stává pravdou! Tuto teorii prosazoval už nacistický ministr propagandy Goebbels i jeho současník, komunistický vrah Stalin, který také uměl ovládat masy prostřednictvím médií. Stejný um předvádějí naši etablovaní politici a my jim slepě podléháme! Více zde: http://www.webvize.cz/play.php?vid=432

a také zde: http://www.webvize.cz/play.php?vid=560

ost 22.7.2009 3:58

doporucuji

cestu kterou jsem v nerozvážnosti podnikl po magistrále v roce 2006 po stopách legionářských předků mezi Irkutskem a Vladivostokem. Ten zážitek je k nezaplacení! občas jsem měl dojem že se pohybuju v čase nazpět ...... vono se tam nic od začátku minulýho století snad nezměnilo. 8-o

zajda 22.7.2009 22:31

Re: doporucuji

A to kolem magistrály je civilizovaný svět, ve větší vzdálenosti je to husté i pro vzdělané Rusy.

NevericiTomas 22.7.2009 1:38

Doporucuji prostudovat i odkazy

Clanek je dobry, ale to co se skryva pod timto dokazem

http://www.bastiat.kvalitne.cz/Inflace%20ve%20francii.htm

na konci clanku je vylozene skvele!

„Je pravdou, že asignáty zprvu daly impuls obchodu ve městech a na venkově, ale toto očividné zlepšení nemělo pevné základy, a to ani ve městech. Kdekoliv se odehraje náhlá emise velkého množství papírových peněz, vždy tam můžeme zprvu pozorovat rychlý nárůst obchodu. Velké množství oběživa uvede do pohybu veškerou energii obchodu i výroby; je snadnější než obvykle získat kapitál pro investice, a obchod trvale dostává čerstvou potravu. Pokud tento papír představuje skutečný úvěr, založený řádně a na zákonné jistině, z níž může odvodit pevnou a trvalou hodnotu, může být takový okamžik počátkem velké a široce rozšířené prosperity, jako například úžasné zlepšení anglického zemědělství, které bezpochyby bylo důsledkem emancipace zemských bankéřů. Pokud se naproti tomu jedná o papír nejisté hodnoty, jako tomu bylo v případě francouzských asignátů už v únoru 1791, nemůže poskytnout žádný trvalý prospěch. V jeden okamžik obchod možná obdržel impuls, o to násilnější, jelikož se každý snažil investovat svůj pochybný papír do budov, strojů a zboží, které si za všech okolností uchovává nějakou hodnotu. Takový pohyb byl viditelný ve Francii roku 1791 a z každé strany přicházely uspokojivé zprávy o výrobní aktivitě“.

NevericiTomas 22.7.2009 1:39

Re: Doporucuji prostudovat i odkazy

„V tento okamžik francouzské manufaktury těžily z tohoto stavu věcí. Jelikož se jejich výrobky daly tak lacině zaplatit, proudily k nim objednávky ze zahraničí v takovém množství, že bylo obtížné uspokojit všechny zákazníky. Je snadné nahlédnout, že prosperita tohoto druhu musela brzy narazit na svůj limit. Když pak došlo k dalšímu poklesu asignátů, tato prosperita nevyhnutelně zkolabovala a dostavila se krize o to destruktivnější, oč rozsáhlejší byly podniky a spekulace, do kterých se lidé pustili pod dojmem dřívějších příznivých vyhlídek“.

To je prosim popis situace ve Francii zacatku 90. let 18. stoleti....

NevericiTomas 22.7.2009 1:45

Re: Doporucuji prostudovat i odkazy

To vše ovšem bylo ještě malým zlem, v porovnání s daleko hlouběji zakořeněnými příznaky nemoci, která se nyní projevovala po celé zemi. Jedním z těchto příznaků bylo vymizení spořivosti mezi francouzským lidem. Francouzi jsou přirozeně spořiví; ale s takovým množstvím peněz a při nejistotě ohledně jejich budoucí hodnoty, všechny obvyklé motivy k šetření a starostlivosti byly zmenšeny, a nevázané požitkářství se šířilo po celé zemi. Dalším následkem byl nárůst spekulací a hazardu. S hojností papírové měny se v roce 1791 objevily první úkazy této rakovinové nemoci, která vždy následuje v závěsu za velkou emisí nesměnitelných peněz. Nemoci, která může být pro národ horší než válka, mor nebo hladomor. Ve velkých metropolích se při hazardních spekulacích rychle přesouvalo velké bohatství, na venkově vzrůstala nechuť ke klidné práci, umírněným ziskům a prostému životu. V pamfletu vydanému v květnu 1791 můžeme vidět, jak bylo veřejné mínění zaslepené, ve vztahu k této skutečnosti. Autor obrací pozornost k nárůstu hazardních spekulací se zbožím všech druhů těmito slovy: „Co bych měl říci o děsivém a skandálním burzovním makléřství, které se odehrává v Paříži přímo před očima našich zákonodárců. Je toto hrozné zlo v současných podmínkách skutečně nezbytné?“ Autor pak mluví o burzovních spekulantech, jak používají těch nejzáludnějších prostředků k ovlivňování veřejného mínění pro svoje záměry; a poté navrhuje změny v rozličných dílčích záležitostech, ve víře, že toto bude dostatečná léčba zla, jež mělo svoje kořeny v celém systému papírové měny. Stejně by lékař mohl předepisovat umývání vřídků na nemocná játra

Omlouvam se ze sem kopiruji casti zverejneneho textu, ale tohle opravdu stoji za precteni a zamysleni.

Jakub Vandrovec 22.7.2009 12:56

Re: Doporucuji prostudovat i odkazy

Ano, to vše je odkaz židovského myšlení, bankovnictví, spekulace, hazard.

NevericiTomas 22.7.2009 0:45

Skvely clanek

Diky! Proto na Psa chodim.

emersonskej 22.7.2009 0:45

zajímavé čtení !!!

R^

husty 22.7.2009 0:38

to je tedy

H U S T Y