8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

DOPRAVA: Travel Service vs. ČSA?

Byl jsem v pokušení použít líbivý titulek „Když se dva perou ...“. Jenomže ČSA a Travel Service se už dávno neperou, přesto (spíš právě proto) vše, co se kolem těchto leteckých přepravců děje, vyvolalo na mé tváři blažený úsměv.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vaňura 11.10.2014 10:51

Svého času se Travel servis stal skoro postrachem

pasažérů. Oni totiž v zájmu co největšího ekonomického profitu nenechávali pro svá letadla žádnou časovou rezervu. Když pak na jednom letu došlo k nějakému zpoždění, at už z jakéhokoliv důvodu, to zpoždění se přenášelo i na další a další lety, kde se navíc mohl projevit problém s odbavením letadla "mimo pořadí." To zpoždění mohlo být až 12 hodin, to je největší číslo, o kterém vím, ale nějaké dvě hodiny byly běžné.

E. Vašátko 11.10.2014 2:50

Travel servis rad nemam.

Da se akceptovat na Kanarske ostrovy nebo kolem Stredozemniho more tak do 4 hodin cesty, ale na delsi trasy ne.Mimo to ma skoro vzdy zpozdeni. Ovsem co jsem zazil prave ted pri odbavovani na letisti v Ruzyni pri letu s OK do Amsterodamu me donutilo, abych se TS v duchu omluvil. CSA totiz zavedlo system spolecneho odbavovani mnoha letu u jedne prepazky. Takze obrovska fronta aodbavovaly se lety soubezne i do Stockholmu, Moskvy, Londyna a buhvikam jeste. Prubezne asi tak do 6ti destinaci. Dusledky - v Amsterodamu jsme zjistili, ze nam v Praze nedali palubenku na dalsi let do Singapuru, ackoliv zavazadla odbavili az do Phuketu, na cilovem letisti jsme nase zavazadla nenasli a Singapur Airlines nam je dorucily druhy den do hotelu... jinymi slovy, aspon ze mame Travel servis.