8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

ČNB: Co se to děje s úroky

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 21.3.2024 19:05

Velké bankovní molochy snižují úročení účtů občanů, menší banky uržují úrokové sazby na maximu.

Vážená klientko, vážený kliente,

děkujeme Vám za projevenou důvěru, které si nesmírně vážíme. Spokojenost a informovanost našich klientů je pro nás důležitá.

Proto nám dovolte sdělit, že od 1. dubna 2024 dochází k úpravě Pravidel a podmínek marketingové akce Skvělý účet. Jedná se především o úpravu termínu platnosti těchto podmínek. Nová platnost je tedy do 7. 4. 2024, přičemž doba trvání akce bude automaticky prodlužována o jeden týden (a to i opakovaně) pokud Trinity Bank nebude informovat o této změně.

Výše úrokové sazby se na Vašem účtu nemění a zůstává tedy i nadále stále stejná. Dochází pouze k úpravě termínu platnosti těchto podmínek.

Trinity Bank se dlouhodobě zaměřuje na výjimečné zhodnocení volných peněžních prostředků svých klientů. A proto na aktuální situaci na bankovním trhu jako jedna z mála bank doposud nereagovala snížením úrokových sazeb na spořicích účtech. Vývoj na finančním trhu pravidelně sledujeme a vyhodnocujeme a výše uvedená změna zajistí v rámci obezřetného hospodaření na případné změny reagovat. Proto Trinity Bank v tuto chvíli nerealizuje snížení úrokových sazeb. ... (výňatek z dnes odeslané zprávy klientům) ;-) [>-]