29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milan 24.11.2008 19:01

Wash Up

Nebylo od věci jednou za měsíc si udělat zpětnou vazbu, jak to s těmi odhady dopadlo. Velmi rychle bychom tak totiž zjistili, zda má vůbec cenu číst předpovědi našich rádoby expertů na vývoj měn a kurzů .  Dávám ke zvážení majiteli těchto stránek, zda by nebylo pro čtenáře zajímavější si přečíst něco z The Economist, než většinou zcela nic neříkající bláboly s vypovídající hodnotou blížící NULE?  Děkuji za zamyšlení se nad touto otázkou.

a 23.11.2008 20:43

b

la

Klobouk 23.11.2008 19:27

Mineni Expertu:

"Skutečnost se však může velmi podstatně lišit od odhadu expertů."

8-o

Jurajda 23.11.2008 4:28

Stoprocentní odhad je:

Situace na kapitálovém trhu ač vážná,přesto však beznadějná!Přesně vám abych vám řekl,já vám nepovím!A teď jste informováni naprosto přesně!

ijn 22.11.2008 14:23

prodejci víry a pocitů

Jak zvrhlý svět nám naši nafouknutí ekonomové předvádějí si lze dovodi z úvahy, že peníze musí vydělávat. Z jakého titulu. Proč??? Návratnost musí míti projekty a k jejich realizaci by měl investor využít prostředků těch, kteří mají přebytek volných prostředků a neví co s nimi.jako např.šejkTalál, avšak cena peněz musí být přijatelná.Proto Bernanke nabízí prostředky pro podporu ekonomiky i za 0% ročně. Tak se má dělat finanční politiky a ne spekulace na f.trzích. Jak to skončilo vime dnes všichni. Katastrofou nevinných,zbohatnutím gaunerů a vykladačů pocitůzbohatnutí bez práce. Na divných princioech je založen KAPITALISMUS.

Tx 22.11.2008 5:29

Tato rubrika

je lepší než Dikobraz, blahé paměti. Stejně tak, jako jsem si na serveru Wetter denně zapisoval předpověď na 16 dní a pak ji srovnával, jak se měnila a taky sledoval skutečné počasí. Např. předevčírem, kdy bylo celý den jasno, zněla dlouhodobá předpověď  neustále "zataženo, příp. déšť". Stejné je to i s kurzy, akciemi atd. Některý politik něco plácne a akcie (kurzy) stoupnou či klesnou, aniž by se SKUTEČNĚ něco stalo. Obávám se, že tyto předpovědi jsou stejná pavěda jako politologie. Meteorologové aspoň poctivě přiznávají, že předpověď na 24 hod. je na 90% přesná, pak to klesá, zatím co předpovědi kurzů dělají zhusta 20tiletí "pampersowie", jak jim říkají Poláci, kteří se sotva naučili rozlišovat dolar od libry.