6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

AQUA 2012: Marketingový propadák v přímém přenosu

Nestává se zase každý den, že se do ČR sjede zhruba 2 500 lidí z celého světa, aby diskutovali o budoucnosti oboru, který by měl naši zemi zásadně zajímat, neboť v něm má největší tradici na půdě evropského kontinentu – rybářství a rybníkářství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ž. Halabudová 5.9.2012 7:19

Tak opět blábol.

Podotýkám, že nemusím ani ryby páchnoucí bahnem, ani tak zvané pěstitele ryb.Ale takovouhle kravinu, může napsat jenom přeplácený a zbytečný agrární analytik.Budeme dělat za obrovské peníze rybí prasečáky a kravíny a po několika letech se zjistí, že takto vyráběné a průmyslově produkované ryby nejsou vůbec k jídlu. Viz pangasius , losos, pstruh a ostatní. Dopadne to tak, že rybí moučka bude ve všem. V drůběži, v mase, v zelenině i v buchtách. Nejsi náhodou příbuzný s výrobcem absurdna, jakýmsi Havlem?

O. Malstoka 5.9.2012 8:39

Re: Tak opět blábol.

Domnívám se, že by jste si měla dát studenou sprchu, protože nesmysly plácáte vy. Nevíte vůbec o čem píšete. Článek popisuje realitu a rozhodně dává podnět k úvaze o řešení.

Ž. Halabudová 5.9.2012 9:31

Re: Tak opět blábol.

Mohl by jsi být konkrétní, milý hochu?

V. Košacký 5.9.2012 21:09

Re: Tak opět blábol.

Milé děvče, je vidět, že se velice vyznáte v rybích záležitostech a Váš úsudek je pozoruhodný. Není známo Vaše odborné a hlavně společenské vytížení, ale soudím, že je Vás všude škoda pro nevyužitost Vašeho nevšedního potenciálu. Váš um, rozhodnost a především úroveň  IQ Vás předurčuje nejméně na předsedkyni Evropské komise . Stálé zdraví přeje VK.

Ž. Halabudová 6.9.2012 8:45

Re: Tak opět blábol.

Kdybys místo "rádoby ftipné" ironie ohledně mé osoby raději napsal, kde, v čem a proč se mýlím. Poučila bych se ráda já i ostatní.A ty bys ukázal svoje znalosti.Ale protože jich moc nemáš, tak jen hloupě tlaskáš.No poplácej se po rameni,jak jsi mi to nandal.