Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Prymula a Faltýnek na odchodu
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P. Jirkovský 23.10.2020 19:45A ten merit, to je čo nebo kto? |
R. Toman 23.10.2020 19:48Podle mého názoru ta schůzka v uzavřené restauraci, podle nařízení, který inicioval a vláda schválila. |
P. Jirkovský 23.10.2020 19:50Já myslel to slovo "merit". |
R. Šindler 23.10.2020 19:50Merit věci: Pokud budete trpět neurodegenerativním onemocněním, pak rozumět nejspíš nebudete. |
M. Němec 23.10.2020 19:52To -o- mu ulétlo. |
P. Forejt 23.10.2020 19:36Prymule je slaboch ...to takový npor. Mazurek by se již dávno zastřelil ?! ......jsem já ňáký rolník? ...jsem já ňáký dělník? ....ježíš, já snad budu ta pracující inteligence ?? |
M. Ilsner 23.10.2020 19:40ty jsi vůůůůůl |
J. Venc 23.10.2020 19:35Krvavá krutovláda plukovnické junty tedy sesazena. A v souladu s nejlepšími tradicemi domácí provenience bez jediného výstřelu, tak nějak sametově. :-) |
J. Anděl 23.10.2020 20:02No. Jako pro pozorovatele české politiky je to pro mě takovej ten okamžik, jako když člověk sedí s dětma v cirkusu, docela se baví estrádou klaunů, ale najednou si uvědomí, že už se mu docela začíná chtít čůrat. |
P. Boublíková 23.10.2020 19:34Prymula už kdysi kázal vodu a pil víno, když jako hlavní epidemiolog propagoval očkování proti prasečí chřipce a sám se očkovat nenechal, jak vyšlo najevo. Teď je to totéž v bleděmodrém, navíc v bezprecedentně krizové situaci dal do ruky klacek všem, co se chystají 28. října na demonstraci. Odborník je to myslím dobrý, ale proč se chová jak vůl, mně hlava nebere. |
S. Lazárek 23.10.2020 19:39Můžu podepsat každé vaše slovo. Navíc vůbec nechápu, co má co zrovna s Faltýnkem řešit lékařský kapacity nebo pandemickej plán, tomu snad nemůže nikdo soudný věřit. |
J. Venc 23.10.2020 19:40Přijde "jiný" odborník, tak co už s tím. Beztak všichni zemřeme strašlivou smrtí. :-) |
P. Boublíková 23.10.2020 19:41Třeba to tak hrozné nebude |
R. Toman 23.10.2020 19:46Nejhorší je z vyplašnosti, to jsou ty mrtvoly s vypolulenými očima a vyplazeným jazykem. |
V. Sember 23.10.2020 19:30Teda tady to dnes šlape https://www.youtube.com/watch?v=BRmiJ57BmLM Já si jdu dát voraz. O půlnoci se asi neobjevím, protože jsem si zapomněl koupit Zlatou Hanou. Všechny ingredience mám (horní kuřecí stehna, cibuli, koření atd.), ale bez Zlaté Hané? Radši dojím ty suché housky. Člověk přece nemusí každý den žrát |
J. Kombercová 23.10.2020 19:31Zlatá Haná, to je margarín, ne? Co je na něm zázračného? |
R. Tesařík 23.10.2020 19:32Asi to nebude gourmet. |
R. Toman 23.10.2020 19:36Sana, vlastní sestra másla. A ještě Juno. Vzpomínky stále živé, nechutná záležitost. I ty dnešní. Máslo-sádlo. |
I. Kellner 23.10.2020 19:33Hlásím, že mi přišlo nevolno. |
P. Jirkovský 23.10.2020 19:35A já myslel, že to má z chlastu, a vono je to z Kunerólu. |
J. Anděl 23.10.2020 19:31Máslo by šlo taky, ne? |
R. Tesařík 23.10.2020 19:33Asi chce žít do sta let a bojí se cholesterolu. |
J. Anděl 23.10.2020 19:38To já bych možná chtěl taky... :) |
R. Tesařík 23.10.2020 19:50No, ono to ve čtyřiceti připadá jako bezva. Když si ale představím, žebych ještě v devadesáti měl jezdit šňůry, tak nevím. A jestli bych měl mít náplň života jako teď, taky nevím. A to ještě nevím v jakým stavu bych byl. :-)) |
J. Anděl 23.10.2020 19:57Proto píšu možná. Kdybych byl šlachovitý stařík, pobíhající po švýcarských alpách, který se netrápí vším, co se mu v životě nepovedlo, tak by se mi to líbilo.
|
P. Boublíková 23.10.2020 19:35Podle Ládi Hrušky nikdy. |
J. Anděl 23.10.2020 19:40Rád vím, jak má vypadat správný recept přesně podle nejkonzervativnější tradice, ale ve finále vařím jako Babica a nahrazuju a vyměňuju suroviny podle možností, až je najednou ze svíčkové rizoto :-). |
P. Jirkovský 23.10.2020 19:44Bodejť. Když je talent, píle a nasazení, tak se výsledek dostaví vždycky. Ať už jakejkoli. |
J. Václavíková 23.10.2020 19:46
|
V. Sember 23.10.2020 19:38Máslo je jistě v pohodě, ale dle mého gusta příliš tučné. Kravské máslo je i ve Zlaté Hané, ale k tomu jsou tam i další lehčí rostlinné tuky. Mi to vyhovuje. Ty kuřecí stehýnka si asi udělám. S bramborem a v remosce. Místo másla či Zlaté Hané přidám trochu řepkového oleje. |