Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Nad svobodou se smráká
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. Václavíková 28.1.2012 0:05Re: Přeji všem hezký večer Tak jsem to pročetla, jestli na to seberu odvahu, tak dám vědět, jak to dopadlo. Teď dávám normální kvasnice, ne sušené. |
A. Goldbergová 27.1.2012 23:57Re: Na půdě TV Prima Family si dnes dovolil rýpnout Dopravní podnik jako akciovka má jistě za auditory jednu z velkých čtyřek. Tak jako skončila Arthur Andersen kvůli Enronu, měla by jít do pryč i tato. Ale on je v tom DP zastupující Tomáš Sokol jistě vymáchat nenechá. No není to k pos.rání? |
M. Varadinková 27.1.2012 23:45Re: Přeji všem hezký večer A co zkusit kvásek místo droždí: |
P. Vandas 27.1.2012 23:40Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, A co Škrhola? |
F. Doušek 27.1.2012 23:37Na půdě TV Prima Family si dnes dovolil rýpnout do jejich bývalého pana generálního ve svém pořadu J. Kraus. http://hn.ihned.cz/c1-54539080-meli-dvoraka-kontrolovat-ted-davaji-ruce-pryc |
A. Goldbergová 27.1.2012 23:36Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Nezapomněli, ale bojí se křiku pseudohumánních pomatenců. JUDr. Samková by zase měla dobrý kšeft, ani na honorář by se jí nemuseli skládat. |
J. Václavíková 27.1.2012 23:30Re: Přeji všem hezký večer Tak ještě zkusím zvýšit poměr žitné mouky. |
M. Franková 27.1.2012 23:28Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Jen pokud by měl tu opravdu, ale opravdu správnou..b..pleti??-)) |
F. Doušek 27.1.2012 23:27Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Tohle zapomněli Kalousek s Drábkem zrušit? |
M. Franková 27.1.2012 23:26Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Tak jinak, v nabídce mám ještě švarného jinocha, sedláka a rokokového svůdníka. A také rokokovou dámu.-)) |
P. Vandas 27.1.2012 23:26Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Já to neřekl. Kuš! |
P. Vandas 27.1.2012 23:24Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, To by byl v balíku. Vyzvedl by si promeškané dávky. |
F. Doušek 27.1.2012 23:23Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Hlavně, aby ho nevyhostili zpět odkud přišel. |
M. Franková 27.1.2012 23:22Re: Přeji všem hezký večer Nám chutná kombinace žitné tmavé a světlé.Ale umím i z pšeničné a různých kombinací. Tam právě nastává ta druhovost a chuť různého druhu chleba. Peču také výborné pletenky.Ale opravdu kvalitní základ je kvásek , kynutí, přemíchávání a péče o těsto. Pečení je mžik, Za 45 minut je hotovo. |
F. Doušek 27.1.2012 23:22Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, I vy jedna, že vy mne chcete donutit k vyhlášení, že jednu už mám doma? |
P. Vandas 27.1.2012 23:19Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Jenom jestli to není, jako v USA. Tam také, každý druhý ,dostane flastr 150let a po pěti letech je venku.:-):-):-) |
M. Franková 27.1.2012 23:18Re: Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, Jo.Svůj k svému. Já raděj ten bochník. A nad to dělám a šiji loutky. Chcete čerta či čarodějnici.-)) |
P. Vandas 27.1.2012 23:15Re: Přeji všem hezký večer Tomu věřím. V tom je základ a v kvalitě mouky. |
J. Václavíková 27.1.2012 23:15Re: Přeji všem hezký večer Vy pečete jen z žitné? |
F. Doušek 27.1.2012 23:14Paní Frankové se podařilo upéct pravý moravský bochník, gratuluji, zatímco pravému čechovi Ščukovi se podařilo získat doživotní flastr ve Velké Britanii, jinak vysněném ráji pravých Čechů. |
J. Václavíková 27.1.2012 23:14Re: Přeji všem hezký večer To je samozřejmé, ale stejně pořád nemůžu docílit té chuti, co má kupovaný. I když čerstvý je dobrý. |
P. Sulc 27.1.2012 23:12Re: Prosím.... Mate vlastne pravdu, ale holt mi to nedalo.......Preju prima weekend. |
M. Franková 27.1.2012 23:10Re: Přeji všem hezký večer Uždíbnout kousek chlebového těsta je jedna možnost. Základ je však domácí kvalitní kvásek, který zraje minimálně 36 hodin. A to je tajemství každého pekaře. Něco jako Becherovka. Tisíce povolaných, málinko vyvolených.-)) |
M. Varadinková 27.1.2012 23:08Re: Přeji všem hezký večer Musí se použít chlebová mouka: |
P. Vandas 27.1.2012 23:02Re: Přeji všem hezký večer Já nevím, to jsem jen slyšel, ale neviděl. Tak se to prý dělalo na chalupách, kde se peklo týdně. Já zadělával kváskem z kvasnic. |
J. Václavíková 27.1.2012 22:58Re: Přeji všem hezký večer Takže uždíbnout kousek těsta a schovat na příště? |
J. Václavíková 27.1.2012 22:56Re: Přeji všem hezký večer Takhle to bylo v různých návodech, + - Natolik jsem neexperimentovala, abych to úplně ignorovala. |
J. Václavíková 27.1.2012 22:55Re: Přeji všem hezký večer Co do těsta všechno dáváte? |
P. Vandas 27.1.2012 22:55Re: Přeji všem hezký večer Asi ano. Nikdy se nepoužívá, jen žitná. |
M. Franková 27.1.2012 22:54Re: Přeji všem hezký večer To víte, střílíte od pasu nebo mluví praxe?? Podle podílu jaké které mouky se dělí druh chleba. |