Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Jádro věci
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P. Vandas 22.12.2016 21:29Re: Pozor, to není můj text. Je z přihlašovací stránky... Dzp Jemu to prostě nedá. Zvyk, je železná košile. :-):-):_) |
P. Smutný 22.12.2016 21:30Re: Pozor, to není můj text. Je z přihlašovací stránky... Vy mi také někoho připomínáte. Jmenuje se Cthulhu. |
M. Mařák 22.12.2016 21:40Re: Pozor, to není můj text. Je z přihlašovací stránky... Cthulhu mně vyhovuje, i když jsem staré okresní dobračisko, je to forma draka stejně jako jsem jí dle čínského horoskopu já. |
P. Vandas 22.12.2016 21:42Re: Pozor, to není můj text. Je z přihlašovací stránky... Ja su také Drak. :-):-) |
M. Mařák 22.12.2016 21:46Re: Pozor, to není můj text. Je z přihlašovací stránky... My se nad nimi vznášíme ve velikých výškách... :-) |
K. Němec 22.12.2016 21:46Re: Pozor, to není můj text. Je z přihlašovací stránky... Dzp Vy tu snad dokola kážete o morálce jiných? U Vás jsem to nepozoroval, Kajan má morálky u ostatních plná ústa. :-) |
R. John 22.12.2016 20:42Nazdar kucí... dobře jedete.... ..přiznejte se.. že si dáváte po butelce toho sibiřskýho chlastu z metylu a sobí moči...když vidím tu náladičku tady... A co na bramborový salát , máte připraveno ?... nebo zase válčíte u Alepa...ať stihnete vánoce... :-)) |
J. Vobr 22.12.2016 20:45ZDAR ÚTVARE !!! ... vrátil ses z pátračky ??? :-))) |
R. John 22.12.2016 20:48Nazdáár .....byl jsem v učňáku... ..u Alpskejch myslivců...protěž jsem si namaloval na čepici inkoustovkou...a co jinak ?.. |
M. Mařák 22.12.2016 20:50Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... Nazdar! Všechno je již v ledničce a v mražáku, jen pro tu kačenu pojedu k farmáři v sobotu před polednem. Konec hlášení! |
R. John 22.12.2016 20:55Kačena nebude... ... kapr smažený... bílá smetanová domácí klobása... a generální štáb rozhodl, že na Štěpána bude houbovka s hovězím žebrem a knedlíkem... a jako pamlsek přes svátky bramboráčky a lívance s povidlama a šlehaným tvarohem se smetenou... pěkně po staročeskiu... možná udělám štrůdl, ale spíše až do Nového roku... přeci jen, můj žaludek není Macocha... :-) |
M. Mařák 22.12.2016 21:04Re: Kačena nebude... Kačena se zelím je na neděli, v sobotu budou mořské potvory. |
P. Vandas 22.12.2016 21:20Re: Kačena nebude... Ty lívance, nebo palačinky jsou skvělý nápad. Letos jsem svou ženu osvobodil od vaření, neb toho má za celý rok až,až a tak se musím blýsknout. :-):-):-) Na Hod Boží, přijdou všichni, celá rodina a tak peču toho daňka, jako svíčkovou na smetaně a k tomu různé filety ze zvěřiny a na houbách a také kus prasečího upeču na kmíně a knedlíky nadělám všeho druhu. A jako sladký desert moji specialitu těstové taštičky s povidlovou náplní sypané perníkem, nebo cukrem se skořicí, tvarohem, či mákem.polévané máslem. :-):-):-) |
M. Prokop 22.12.2016 21:22Re: Kačena nebude... To abyste brzy vstával! :-P |
P. Vandas 22.12.2016 21:26Re: Kačena nebude... To se večer navaří brambory a někdy i zelí, s tím je trochu práce. Ostatní se stihne tak za 4 hodiny ve svižném tempu. Já končím naservírováním na stůl a děvčata všech ročníků to všechno po jídle umyjí a uklidí. :-):-):-) |
M. Prokop 22.12.2016 21:38Re: Kačena nebude... Já si většinou připravím do foroty maso, abych ho ráno jenom strčil do trouby a pekl pomalu. A když už se peče, tak potom ten zbytek. |
R. John 22.12.2016 21:46Ježíšmarjá.... ...daňčí... to bych si dal na víně s knedlíkem...svíčková ovšem také není k zahození... a ty lívance jsou hned hotové a pomáznout si je může každý sám... někdo rybízovkou, někdo jen sypané skořicí... a na Hod Boží, dojím kapry a udělám ještě obligátní obložené chlebíčky, těch nemám za celý rok dost... nějak se jich nemůžu za celý život nabažit... |
P. Vandas 22.12.2016 21:11Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... Letos zavádím na Štědrý den revoluci. Končím s kaprem. Koupil jsem lososa a udělám celerový salát se surimi a majonézou. To je můj recept, který jsem vymyslel kdysi, když jsem ve špajzu nic jiného nenašel. Je to úžasné vyzkoušej to. :-):-):-) |
M. Prokop 22.12.2016 21:13Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... Surimi je podfuck. |
R. Brzák 22.12.2016 21:16Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... krab to néni - ale v tom salátu je mňam... |
M. Prokop 22.12.2016 21:23Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... V salátu jsem to nezkoušel, třeba se někdy odvážím a prubnu to. |
R. Brzák 22.12.2016 21:15Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... Nerad bych Vás obviňoval - ale moji přátelé (pocházejí z Moravy) tenhle salát dělají taky - úžasný je taky...kdo koho kopíruje? |
P. Vandas 22.12.2016 21:23Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... Asi měli podobnou nouzi, jako já. Nikde jsem to nečetl a tak se skromně hlásím k autorství. Ostatně jde o prd. :-):-):-) |
M. Mařák 22.12.2016 21:21Re: Nazdar kucí... dobře jedete.... Yes We Can! Gratuluji. |
P. Vandas 22.12.2016 20:34Donald Trump s srpnu vzkázal Syrii. " Co se Syrie týče: Přinutím státy Perského zálivu, aby to zaplatili!" :-):-):-) |
R. John 22.12.2016 20:46Patku má tedy ostrou.... ...dobře lakovanou, tou ty araby pořeže, ať ho netento... |
R. Brzák 22.12.2016 20:49Re: Patku má tedy ostrou.... Zdravím, pane Johne - to s tím Trumpovo účesem, tomu už se říká obsese... |
R. John 22.12.2016 20:51Taky to říkám.... ... že se tomu svému účesu věnuje nějak moc... ale co, je svoboda, a ́t se třeba po...sere...:-) |
M. Mařák 22.12.2016 21:07Re: Taky to říkám.... Četl jsem rozhovor Trumpa s jedním francouzským novinářem, jenž se s ním setkal ještě před volbami. Trump tu patku považuje za svou marketingovou značku, něco jako vyplazený jazyk a Rolling Stones, jako byznysmen to tak vnímá. |
M. Prokop 22.12.2016 21:15Re: Taky to říkám.... Johna sere celý Trump, ta patka je jen záminka. :-P |