Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VZTAHY: Zbytečný nadstandard se Slovenskem

Česká vláda před pár týdny zrušila mezivládní konzultace se slovenskou vládou a vrátila se tedy k původnímu, naprosto korektnímu a zcela běžnému vztahu, který má naše země se všemi ostatními sousedy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J12o78s73e94f 42M26a15c41h

3. 4. 2024 23:29

Zmiňujete-li pana Havlíčka, pak se v jeho případě není čemu divit. On je přeci špička hnutí ANO vedená bývalým StBákem Babišem (Burešem), který se znovu dere do nejvyšších státních funkcí. Když si jen vzpomenu na jeho výroky vloni v lednu během duelu Pavel vs. Babiš, mám zato, že je asi nejvvyšší čas tohoto "mírotvůrce" deportovat šupem zpět na Slovensko. Ve Ficovo vládě by dostal určitě jednu z nejvyšších funkcí!

0 0
možnosti

J10a88n 85Č79e46r38n71ý

2. 4. 2024 20:03

Mařák žije ve Francii a nenapsal nám o nadstandardním vztahu Francie s některými africkými zeměmi?

0 0
možnosti
PD

Nejspíš nechce, jen se tomu dost nebrání, což nedělali ani jejich předchůdci, přes všechny současné svalnaté kecy.

Dokud nebudeme příliš "krmit", tak se nám zde nepřemnoží.

0 0
možnosti
JS

blahoslaveni budiž chudým duchem

0 0
možnosti
Foto

Článek od euro-guru Mařáka lze označit za odpor proti nadstandardům. Nějací Slováci nemají Čechy vůbec zajímat, protože Čech má přijmout euro a rozpustit se ve federální EU.

0 0
možnosti
RN

Čech má přijmout € a migranty. A za odměnu může držet hubu a krok.

0 0
možnosti
RN

Když Čaputová přijela narychlo blahopřát Pavlovi k jeho zvolení prezidentem, tak tento “nadstandardni” vztah nikomu nevadil ... 🤣

0 0
možnosti
VK

V60. 94K23u59h61a20j

2. 4. 2024 9:48

Od kdy se nadstandard vydává za zbytečný? Já vím, od komunistů. Když se v TV začalo mluvit o zbytečně vysoké spotřebě sýra, vajec atd., mohli jsme vzít jed na to, že se bude zdražovat, a taky že jo.

Tenhleten svazácký slovník, víte, mě to u vás ani nepřekvapuje. Jen jedno vím jistě - kdyby to bylo naopak, kdyby Fico ukončil "zbytečný nadstandard" sám, tak byste se tady posral, pane Mařáku. Možná i několikrát po sobě.

0 0
možnosti
MV

A navíc. Co se na společných zasedání vlád řešilo je ve hvězdách.

0 0
možnosti
VK

V13. 75K27u24h35a59j

2. 4. 2024 10:20

Tak tak. Trendem doby jsou vztahy podstandardní. Neboť i udržet standard, a to v mnoha oblastech, je pro tuto vládu úkolem velmi nadstandardním.

0 0
možnosti
MM

Nadstandardní vztahy s Francií se taky před 2WW moc nepovedly a Čechům rozhodně nevyplatily. Ve štychu ostatně nechali Francouzi i Poláky, kteří měli k Francii mnohem hlubší historické kořeny.

0 0
možnosti
PD

Nechali i nenechali. Válku vyhlásili, i GB, na víc neměli, před válkou byla spousta chcimírů, takže ani jedni nebyli řádně připraveni.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz