Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VZTAHY: Zbytečný nadstandard se Slovenskem

Česká vláda před pár týdny zrušila mezivládní konzultace se slovenskou vládou a vrátila se tedy k původnímu, naprosto korektnímu a zcela běžnému vztahu, který má naše země se všemi ostatními sousedy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Češi v minulosti dvakrát vytáhli Slováky z průseru. Poprvé v roce 1918 a podruhé v roce 1945 (i když v obou případech z toho měli prospěch i Češi). Obávám se, že vůle udělat to potřetí, je za řekou Moravou stále nižší. Mnozí mladí Češi lépe rozumí angličtině než slovenštině. Na dobrých česko - slovenských vztazích je více závislé Slovensko.

0 0
možnosti
KF

Vy jste marťan jako řepa.

0 0
možnosti
Foto

to Vaše podivení, pane Mařáku, je ve stylu medajlisty blbce Podivena.

0 0
možnosti
VK

V26. 49K82u19h21a19j

2. 4. 2024 10:23

Já to vidím na svazáka Jasánka, který by svého času takhle bojoval proti hrozbě nadstandardních vztahů, dejme tomu, s Itálií.

0 0
možnosti
Foto

Já být autorem, tak opravdu řeším nadstandardní snahy Francie s islámskými státy, když už v jeho Francii žije několik milionů muslimů, dokonce některé oblasti již mají pod plnou kontrolou, a bílý Francouz se tam už ani moc neodváží vstoupit.

0 0
možnosti
PD

A on si autor drze řeší to, co ho baví! Škandál! :-P

0 0
možnosti
PD

Bureš se nepostavil proti proto, že je Slovák (spíš byl, teď je něco mezi, Čechoslovák), ale proto, že musí být za každou cenu proti současné vládě.

0 0
možnosti
MZ

Keď tak, je Babiš rusíno-slovák. Po mame je Rusín (pre vás Ukrajinec, lebo Česko neuznáva rusínsku národnosť.)

Takže budete mať za premiéra (opäť) polo-Ukrajinca Babiša. Tešte sa. Možno pôjdete spolu na Rusa. ;-D

0 0
možnosti
KA

K28r92e60i45d82l 79A52.

2. 4. 2024 8:35

Suverénní země pěstují nadstandardní vztahy s vybranými spřátelenými zeměmi - mj. i proto, že to pomáhá prosazení jejich zájmů na mezinárodním poli.

Lokajské země žádné nadstandardní vztahy nepěstují, protože jejich zahraniční politika musí být plně podřízena zájmům impéria.

Otrocké duše se snaží vytušit zájem impéria předem a přerušují jakékoliv vztahy, jež by mohly být nadstandardní, ještě dřív, než na ně imperátor pískne.

0 0
možnosti
PD

Nějaký kamarádšoft je vždy, jde o to s kým. Nějak vám z toho impéria "jebe".

0 0
možnosti
PP

P66e33t91r 21P65a30v96e56l

2. 4. 2024 8:34

Vše je v pohodě. Vláda ČR a president udržují přátelské vztahy s nynější slovenskou opozicí a dosluhující presidentkou. Nynější česká opozice udržuje přátelské vztahy s nynější slovenskou vládou. Je to tedy v rovnováze, mezilidské vztahy nadále fungují. I moje se slovenskými kámoši.:-)

0 0
možnosti
MZ

Tak na Slovensko to dávno nie je téme. Naviac, keď množstvo rôznych cz webov, yt kanálov a cz osobností verejne deklarovalo Slovákom, že sa hanbia za kroky českej vlády voči Slovensku. Keď Fico politicky veľmi schopne neprilial "olej do ohňa", ale súčasne sa jasne vymedzil za zvrchovanú, proslovenskú politiku.

Česi to asi už tiež veľmi neriešia.

No a autor, keďže žije vo Francúzsku, radšj nech rieši nadštandard islamu v podvolenej krajine galského kohúta. :-)

0 0
možnosti
KA

K45r43e75i74d65l 63A58.

2. 4. 2024 8:36

No jo Francie už své nadstandardní vztahy s islámem přerušit nemůže :-)

0 0
možnosti
RM

cituji *vztahy byly pozastaveny* --jak roztomilý výraz, pane autore. rusáci také kdysi *pozastavili* jedno velké dopravní letadlo,,--vzpomínáte? vztahy se Slovenskem budou vždy nadstandartní, už jen z logiky toho, že si jazykově rozumíme. tak to prostě je -i kdybyste napsal sebevětší nesmysl. ( což asi ve vašem případě není žádný velký problém.8-o

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz