Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Vadí nevadí

Kampaň pro prezidentské volby se pomalu blíží to čehosi, co bychom mohli nazvat předfinále, načež budou Vánoce a Nový rok a vypukne ten správný masakr, kampaň pro první kolo 13. a 14. ledna a supermasakr v následujících dvou týdnech, až se dozvíme, kdo se probil do finále.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aston Neff zas produkuje své nenávistné kecy o "dezolátech".

Pojem dezolát vyprodukovali ti, pro které je část populace, která nesdílí jejich názory, "třídním nepřítelem". Jen teď používají pojem "dezolát" , aby se trochu odlišili od komunistických kádrováků.

Volba prezidenta bude vždy dělit společnost na dvě poloviny. Jedna vyhraje, druhá prohraje. Jde jen o to, aby se ti, co prohráli, naučili respektovat vůli většiny.

Takže se má Aston Neff ještě co učit, protože on tu vůli většiny respektovat neumí.

0 0
možnosti
PS

P85a30v92e34l 84S25u68r15a

25. 11. 2022 9:58

Ty dvě poloviny nikdo nezpochybňuje. Jenomže to zase nemění nic na tom, že té jedné polovině bude vadit.

0 0
možnosti
KA

K33r31e60i64d50l 48A96.

25. 11. 2022 8:09

To, že si část společnosti zvolí někoho, koho bude zbytek nenávidět, se asi občas stane (i Klaus i Babiš vyvolávali/jí značnou averzi). Větší problém je v těch, co říkají: To není můj prezident.

Jeden ilustrativní příklad:

Za Zemana zmizeli ze školních tříd portréty prezidenta. Co to znamená?

Nenávist k Zemanovi byla u podstatné části společnosti větší než úcta k prezidentskému úřadu!

Ti lidé nepomysleli, že to je precedens a že patrně ani další už třeba velmi dobrý prezident tím nebude mít portréty ve třídách. Zničili tradici, aby potrestali Zemana. Pokud jsem ale demokrat, tak mám úctu k institucím a jejich tradici, respektuju je a neničím je z osobních důvodů. Nenávist k člověku nemá být větší než úcta k demokracii.

0 0
možnosti
VM

Pro takové je

karma - zdarma

!

0 0
možnosti
JT

Teta Danuše mi opravdu vadí. Ten přívlastek teta nebo také tetuše danuše si vysloužila, protože jí 5 milionů věnoval majitel drogerie Teta. Neslaná, nemastná, jediné plus má, že nebyla členkou KSČ, teď se ukázalo, že nějak "nezvládla udržovat pořádek na pracovišti". A ten její spot, kdy obhajobu kandidatury čte její malý synek v autě, zatímco maminka řídí auto a blahosklonně se usmívá, je trapný a tak nějak všeříkající. A kdo si přečetl životopis Generála, prostě dostihly ho vlastní činy. Trapárna.

0 0
možnosti
KA

K16r34e32i73d14l 30A20.

25. 11. 2022 8:14

Souhlasím s vámi. Doplnil bych, že Nerudová má dobré předpoklady stát se nastrčenou figurkou podobně jako Čaputová. Je kultivovaná a je to člověk, který pravděpodobně ani v úřadě nezíská silné mocenské postavení. Tedy: dobrá stafáž pro "liberální režim". (Používám to v uvozovkách, protože jde spíš o politické směřování transnacionálních mocenských elit než skutečně o režim.)

0 0
možnosti
JR

Petr Kolář dostane od principála pochvalu. Šikovně nainstaloval dvě nové marionety do podvědomí voličů. Čáry máry fuk a je v divadélku Nerudová a Pavel. No a za podpory médií již víme , že jsou pouze a pouze tři kandidáti a z toho dva z Kolářova týmu. Za dobrou práci bude dobrá odměna.

0 0
možnosti
PS

P87a45v54e64l 94S69u43r40a

25. 11. 2022 7:55

Dám na svůj cit a odhad. Když se Zeman začal 2003 sápat na Hrad, videl jsem to jako phůser, ale veril jsem, že neuspěje. Spoluobčané pak nezklamali a 2008 to zvolili znova. Nezbylo, nez se smířit s tim, jaké mám spoluobčany, byť jsem měl pravdu. Takže budu volit Pavla.

0 0
možnosti
KK

Budeš volit komunistu a komunistickým režimem vyškoleného špiona a záškodníka. Fuj ! Plivni si do ksichtu.

0 0
možnosti
KJ

Drahuše Čaputová-Nerudová mě tedy vadí. A vadí mi velmi. Vůbec nic o ní pořádně nevíme, Kde se vzala, tu se vzala. Prostě jí někdo vybral v castingu na tuhle roli, financuje a tlačí jí v médiích, Když tahle telenovela zabodovala u voličů na Slovensku, tak to přeci musí zafungivat i u nás. Děkuji, ale vážně nechci.

0 0
možnosti
JA

Myslím, že Astonův popis sedí. Danuši Nerudovou jako východisko z marastu ve svém pohledu nesdílím, nicméně souhlasím, že aspoň moc nevadí. Nicméně mně to připadá málo. Navíc se trochu stydím při představě, jak se pak bude juchat, že konečně máme Čaputovou a ženskou. No ale tak to je holt něco jako když jsme jako děti museli na návštěvu k bláznivé tetičce a dát jí pusu. Nic moc, ale dalo se to přežít a hlavně se tomu nedalo nijak vyhnout.

0 0
možnosti
VM

Doufám, že to dopadne jako vždy - přesně naopak, než nám meldují média a agentůry

!

0 0
možnosti
VM

VÝBĚR NA 3osoby, provádějí média masáží.

Kandidátů je 21, kde jsou v médiích se stejným prostorem pro ně a o nich !!

0 0
možnosti
FN

Skupina lidí, které Neff nazývá "velkou část politicky vnímavé části obyvatelstva", bude nenávidět každého, kdo nebude z jejich party a kdo nebude zastávat jejich probruselské názory včetně multikulturalismu, klimatického alarmismu a genderismu. Právě to je ta skupina, která vyvolává nenávist a produkuje politické zoufalství. Tedy skupina, která si právem zaslouží nazývat dezoláty.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz