Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

UDÁLOSTI: Sobotka čistí vládu od svých spojenců

Krajské volby ČSSD sice prohrála, ale zdaleka ne tak dramaticky, jak dnes kdekdo tvrdí. Pak to chvíli vypadalo, že se předseda Sobotka pokusí stranu „modernizovat“. Totiž změnit ji tak, aby kromě tradičních voličů (těch, co jim prezident Zeman říká „dolních deset milionů“), přitahovala i „městské liberály“ – virtuální voliče se zálibou pro lehce excentrické projekty stranických intelektuálů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

16. 11. 2016 17:31
Dientsbier je etalonem příčin úpadku Evropy!

Lidská práva se stala náboženstvím levicových liberálů, které vytvořilo kult menšin. Výsledkem je i dnešní migrantská krize a sociální diktát nepřizpůsobivých příslušníků etnických menšin. . To samozřejmě vyvolalo protitlak většiny a začal vzrůstat odpor proti misionářům tohoto náboženství. A souběžně s tím roste i nechuť k ideologii liberální levice, jejíž je Dientsbier nejviditelnější vládní představitel.

No a Sobotkovi to došlo.

0 0
možnosti
JD

16. 11. 2016 16:05
Účel světí prostředky...

Tedy můj dojem a puze můj názor, Sobotkovi do lebeně nevidím. Ptakopysk Dienstbier se u elektorátu v celkovém průřezu znemožnil tím, jak pojímal ta "lidská práva" a multikulti. Potencionální voliči ČSSD to vnímají jinak, že když je "ozubená pleš" tak blbá, a drží si ve své klace takového magora, lépe je nevolit ČSSD. U MUDr. Němečka je to krapánek jinak (sic), on zase zblbnul jiným profesním debilismem a mantrou. Vyklučit totálně z putyk u piva a mariáše tabákový kouř s přísnou kuratelou (přínos zdraví), způsobem Trofima Lysenka (přínos výnosů a blaha). Chodím do putyky hrát mariáš a lemtat pivko se zapáleným trabukem s voliči ČSSD, holt s chlapy od manuální i střední vrstvy, ač sám jejich voličem nejsem. Co ale slyším, když tam ten blb z Hodonína nechá blba "Koniáše" Němečka, má ČSSD s našimi hlasy útrum. "To si ti blbové z Lihového domu myslí, že když vymrznu v práci, ještě mám mrznout s cigárem při pauzírování před putykou?" Nu, "vox populi ČSSD, vox dei". Příčinná souvislost, Bohuš zase není tak blbej, jak se jeví, u zdroje něco přepískl (opařil si koule), tak nasadí vlažnou vodu tím, že vymění pár kohoutů s těsněním. Holt vymění militantní Jakobíny za Jakobíny umírněné, aby národ unesl "veřejné blaho". Jak historie ukazuje, bude li mu to co platno, Maxuš Robespiere skončil pod gilonou, Marata zapíchli při koupeli. A pak zděšení a kvílení z Trupa humanitní složky "nemakačenků", ve smyslu tvorby HDP v primární sféře ve smyslu https://www.youtube.com/watch?v=jLG1ILNKQp0 v reverzi k https://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ . Pak, https://www.youtube.com/watch?v=JpHJrD-Zk9k , už si z toho dělám prču. Jo, u Banzetů se to mele... Kouzelné pohádky, jukněte na jinotaje...

0 0
možnosti
VL

16. 11. 2016 14:04
S většinou souhlas...

...kromě té části s Dientsbierem. Že by ho k Sobotkově podpoře vedly nějaké vznešené důvody se říct nedá. On sám je stejným průsečíkem Zemanových "seznamů zrádců", jako Sobotka a pokud by zemanovské křídlo převzalo ve straně otěže, na jeho politickou životnost by svou dobrou pověst nevsadila ani vysloužilá šlapka.

0 0
možnosti
BR

16. 11. 2016 10:58
Pan Sobotka

je prostě typický kariérní politik, který si svoji pozici ve straně a vládě vyseděl. Nějaké kvality asi má, úplný blb se předsedou strany a vlády přece jen stát nemůže. Podle mě je to ještě relativně slušný člověk, ale charismatu má v sobě asi jako mycí houba a jeho schopnost reagovat na nečekané výzvy je nevelká. Totéž se ovšem dá říci o drtivé většině naší politické reprezentace. Jeho poslední kroky také moc nechápu, snad jen že je skutečně pod nehorázným tlakem finančních toků od kámošů pánů Zemana a Tvrdíka.

0 0
možnosti
TK

16. 11. 2016 10:10
Premiérův skalp?

Je bezcenný!

0 0
možnosti
MV

16. 11. 2016 9:42
Sobotkovo chování

může mít jediný důvod. A to, že Zeman má socany zase pevně v hrsti.

0 0
možnosti
ŠH

16. 11. 2016 10:13
Re: Sobotkovo chování

Nikoliv, svědčí to pouze o tom, že neví kudy kam. Hošík (samotinký) v hlubokém lese! Tuto, zcela běžnou politickou situaci (kolem něho), si asi zapomněl poznamenat do "notýsku premiéra".

Ostatně - mohl být dneska pomocným koncipientem v realitce za 61litrů, brutto, plus diety. Automat na kafe na chodbě. Možná by se tolik v noci nepotil.

President nemá nikoho v hrsti - pokud termínem "mít někoho v hrsti" nemáte na mysli běžné, rutinní chování politického profesionála. A president Miloš Zeman jest profi. Už jest to jasné jen z toho, jak ho nepolitici/textaři/herci/umělci/ zoufalkyně z ODS ze Staromáku - ti všichni v zástupu nemají v lásce.

Když dva dělají totéž, není to totéž.

0 0
možnosti
TK

16. 11. 2016 7:52
vidět věci v proporcích

Hlavně si cením toho, že pan Doležal více méně vidí jevy/osoby v proporcích. S klady i zápory. To je jinak dost mizející pohled.

0 0
možnosti
JB

16. 11. 2016 6:33
Sobotka

Sobotka nestudoval Machiavelliho, ani Julia Caesara. Studoval vůbec něco?

0 0
možnosti
TK

16. 11. 2016 7:53
Re: Sobotka

Sobotka očividně byl nejlepší popřevratový premiér. Ale nebylo mu to nic platné...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz