Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

UDÁLOSTI: Sobotka čistí vládu od svých spojenců

Krajské volby ČSSD sice prohrála, ale zdaleka ne tak dramaticky, jak dnes kdekdo tvrdí. Pak to chvíli vypadalo, že se předseda Sobotka pokusí stranu „modernizovat“. Totiž změnit ji tak, aby kromě tradičních voličů (těch, co jim prezident Zeman říká „dolních deset milionů“), přitahovala i „městské liberály“ – virtuální voliče se zálibou pro lehce excentrické projekty stranických intelektuálů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

16. 11. 2016 17:31
Dientsbier je etalonem příčin úpadku Evropy!

Lidská práva se stala náboženstvím levicových liberálů, které vytvořilo kult menšin. Výsledkem je i dnešní migrantská krize a sociální diktát nepřizpůsobivých příslušníků etnických menšin. . To samozřejmě vyvolalo protitlak většiny a začal vzrůstat odpor proti misionářům tohoto náboženství. A souběžně s tím roste i nechuť k ideologii liberální levice, jejíž je Dientsbier nejviditelnější vládní představitel.

No a Sobotkovi to došlo.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz