Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

UDÁLOSTI: Modlitba za Bohuslava Sobotku a spol.

O případu Altner nebudu vůbec psát. ČSSD (tedy přesněji řečeno Miloš Zeman) se advokátovi kdysi upsali jako Honza čertu kvůli „rodinnému stříbru“ (Lidový dům) a nakonec to dopadlo tak, jak to dopadá vždycky, když se někdo upíše čertu, pouze s tím rozdílem, že čert si nakonec nepřišel pro Zemana, ale pro Sobotku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

26. 4. 2016 20:54
Pane Doležal,

já už se modlím více jak tři roky,ale nějak moc to nepomáhá.Snad se dílo zdaří,když nás bude více.

0 0
možnosti
JM

26. 4. 2016 19:36
A už prý podepsal Bohoušek :

2600 lidí prý už podepsal ! KDO mu dal mandát? Kdy budou volby ?

0 0
možnosti
DP

26. 4. 2016 18:55
Mám pocit, že autor ventiluje svoji

nenávist k určité straně a lidem. Doporučuji zajít do nějaké knajpy a zanadávat si. Prý to funguje. O čem vlastně ten text vůbec je?

0 0
možnosti
SK

S. Kalužík

27. 4. 2016 0:11
Re: Mám pocit, že autor ventiluje svoji

Sleduji Vaše komentáře už dost dlouho a vím, že máte naprosto odlišné názory od mých. Přesto si myslím, že byť bývalý lampasák nejste hloupý. Tak mi vysvětlete, proč se tak blbě ptáte!

0 0
možnosti
FJ

F. Jetel

26. 4. 2016 14:44
Motlidba za Sobotku?

Toho před peklem už nic nezachrání, když kejvnul na organizovaný přísun kozomrdů do ČR.

0 0
možnosti
JU

26. 4. 2016 10:52
Hm. Autor se modlí za levici, i když možná tu méně

škodlivou, než je ta burešova. Modlitba za pravici (už u nás prakticky neexistující) by byla více na místě... Jakožto ateista mám ale stejně jasno - je a bude to stejně k h0v nu.

0 0
možnosti
JD

26. 4. 2016 9:54
Rozlité mléko ČSSD

Kdyby ČSSD tehdá "zacvakala" Altnerovi smluvní plnění, bylo by vše OK. Podepíši třeba směnku a neuhradím jí v termínu. Byl bych blbem, kdybych nevěděl, že její prolongace nebude gratis. Nebo pojedu v MHD "na černo" a chytí mne. Pokud v zákonné době nezaplatím jízné (včetně přirážky), co myslíte, že bude másledovat v době budoucí? Nebo platí úsloví: Quod licet Iovi non licet bovi? Socani asi mají "kulišárny" v genech. Rád se nechám poučit, kterak se já, plebejec, mohu obrnit vůči konečnému pravomocnému rozsudku, kdy dovolání nemá odkladný účinek na předmětné plnění? Mé právní vědomí je zmateno.

Ale fuj, jsem asi "úzkoprsý", jakási Marx-Leninová navrhla, abychom se genderově podíleli částí "berní povinnosti" na alimentačních závazcích, aniž bychom si kdy s matičkami samoživitelkami "vrzli" a ty oplodnili. Tedy my chlapíci potentní. Přijde mi pikantní, že i zde na webu paní Boublíková, Lukešová a jiné dámy, nabudou kolektivní odpovědnosti na alimentech jiných subjektů. Já tomu říkám (jsem starej sprosťák), navléknout hrmu na fall za cizí peníze. Nebylo to kdysi doménou LuftJardy Tvrdíka a nějaké "primeminister" přítelkyně? Bon, ale to bylo v bordelácích, byť zase z "berní". Asi jsem staromilec, když šukám, tak za své, riziko následků nesu sám. Ale aby mi goverment zavedl k TV koncesi ještě koncesi alimentační, to bych se musel nechat uznat impotentem, a státi se eunuchem. A zase přípodotek, kouření u piva a mariáše, zase "degenerované mozkovny", bez obsahu, s námi cvičí. Furt nějací "dobrodefekáti". Zbraně a střelivo, nějaká Eurodebilka (asi měla krámy) pronesla, že každá "patrona" by měla mít na hilzně jedinečné registrační a nezaměnitelné, vyražené číslo. No comment, hrma v chtíči řičí, "musulmani budou u vytržení u svých patron". Tohle jsme chtěli? Oxymoron, zvaný EU? Na Exit s z tohoto bordelu není ještě pozdě, než se ten spolek uvrhne do singularity, jako černá díra.

0 0
možnosti
ŠH

26. 4. 2016 10:04
Re: Rozlité mléko ČSSD

Je to tak.

0 0
možnosti
MS

26. 4. 2016 9:17
ČSSD musí být mementem

Větší "legrace" než 300 milionový dluh ČSSD jsou její tanečky kolem krachu OKD. Pominu-li podíl Bohuslava Sobotky jako tehdejšího ministra financí na privatizaci OKD vč. 40 tisíc tzv. "hornických bytů", je neuvěřitelné, jak vláda ČSSD vymýšlí, jak si to nerozházet s horníky před volbami. OKD musí projít normálním konkursem stejně tak ČSSD musí projít normální exekucí. Jedině tak občané (voliči) pochopí, co je to socialistická vláda.

0 0
možnosti
MP

26. 4. 2016 9:22
Re: ČSSD musí být mementem

Nepochopí, alespoň valná většina.

0 0
možnosti
KJ

26. 4. 2016 9:09
Čert vem všechny socialisty světa. Rudé, černé, zelené a

dalších všemožných barev. Napadají lidstvo v jeho podstatě, v jeho přirozensoti, napadají jeho nezměnitelný spontánní řád... Dzp.

0 0
možnosti
PP

P. Pětník

26. 4. 2016 8:29
Celkem máte autore pravdu

Skutečně onen dluh soc. demokraty silně ovlivní. Stejně, jako ODS, je ne zrovna příkladná minulost doběhla. Jestli je to ale strana, stojící na pevných základech (což se teď ukáže), tak tu patálii přežije. Že oslabena je jen její vinou. Kdo z toho bude profitovat je jasné - nejen ANO, ale hlavně KSČM. Nicméně, k volbám půjdeme my. voliči, a tak je to jenom v našich rukou.

Nad tím vším však musí stát právní stát. A ten by měl měřit každému stejně.

0 0
možnosti
MP

26. 4. 2016 9:20
Re: Celkem máte autore pravdu

"Pevné základy" ČSSD je její ochota či touha přerozdělovat, tedy krást. Až někdo vohnoutům slíbí ještě větší přerozdělování, bude ČSSD "v kopru".

0 0
možnosti
AB

26. 4. 2016 6:40
Víte jaký je rozdíl mezi Bohémií a Polskem ?

V Polsku příslušníci státní bezpečnosti tvrdí (ač to není pravda), že Walesa s nimi spolupracoval a v Bohémii příslušníci státní bezpečnosti tvrdí (ač to není pravda) , že Babiš s nimi nespolupracoval !

0 0
možnosti

M. Červeňák

26. 4. 2016 9:41
Re: Víte jaký je rozdíl mezi Bohémií a Polskem ?

Kdo ví, co je nebo není pravda...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz