25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Modlitba za Bohuslava Sobotku a spol.

O případu Altner nebudu vůbec psát. ČSSD (tedy přesněji řečeno Miloš Zeman) se advokátovi kdysi upsali jako Honza čertu kvůli „rodinnému stříbru“ (Lidový dům) a nakonec to dopadlo tak, jak to dopadá vždycky, když se někdo upíše čertu, pouze s tím rozdílem, že čert si nakonec nepřišel pro Zemana, ale pro Sobotku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Peřina 26.4.2016 20:54

Pane Doležal,

já už se modlím více jak tři roky,ale nějak moc to nepomáhá.Snad se dílo zdaří,když nás bude více.

J. Mrázek 26.4.2016 19:11

Podepíše nám Bohoušek tohle?:

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/blogeri/r~9e4638520b9311e6bcc90025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-2

J. Mrázek 26.4.2016 19:36

A už prý podepsal Bohoušek :

2600 lidí prý už podepsal ! KDO mu dal mandát? Kdy budou volby ?

D. Polanský 26.4.2016 18:55

Mám pocit, že autor ventiluje svoji

nenávist k určité straně a lidem. Doporučuji zajít do nějaké knajpy a zanadávat si. Prý to funguje. O čem vlastně ten text vůbec je?

S. Kalužík 27.4.2016 0:11

Re: Mám pocit, že autor ventiluje svoji

Sleduji Vaše komentáře už dost dlouho a vím, že máte naprosto odlišné názory od mých. Přesto si myslím, že byť bývalý lampasák nejste hloupý. Tak mi vysvětlete, proč se tak blbě ptáte!

F. Jetel 26.4.2016 14:44

Motlidba za Sobotku?

Toho před peklem už nic nezachrání, když kejvnul na organizovaný přísun kozomrdů do ČR.

J. Urban 26.4.2016 10:52

Hm. Autor se modlí za levici, i když možná tu méně

škodlivou, než je ta burešova. Modlitba za pravici (už u nás prakticky neexistující) by byla více na místě... Jakožto ateista mám ale stejně jasno - je a bude to stejně k h0v nu.

J. David 26.4.2016 9:54

Rozlité mléko ČSSD

Kdyby ČSSD tehdá "zacvakala" Altnerovi smluvní plnění, bylo by vše OK. Podepíši třeba směnku a neuhradím jí v termínu. Byl bych blbem, kdybych nevěděl, že její prolongace nebude gratis. Nebo pojedu v MHD "na černo" a chytí mne. Pokud v zákonné době nezaplatím jízné (včetně přirážky), co myslíte, že bude másledovat v době budoucí? Nebo platí úsloví: Quod licet Iovi non licet bovi? Socani asi mají "kulišárny" v genech. Rád se nechám poučit, kterak se já, plebejec, mohu obrnit vůči konečnému pravomocnému rozsudku, kdy dovolání nemá odkladný účinek na předmětné plnění? Mé právní vědomí je zmateno.

Ale fuj, jsem asi "úzkoprsý", jakási Marx-Leninová navrhla, abychom se genderově podíleli částí "berní povinnosti" na alimentačních závazcích, aniž bychom si kdy s matičkami samoživitelkami "vrzli" a ty oplodnili. Tedy my chlapíci potentní. Přijde mi pikantní, že i zde na webu paní Boublíková, Lukešová a jiné dámy, nabudou kolektivní odpovědnosti na alimentech jiných subjektů. Já tomu říkám (jsem starej sprosťák), navléknout hrmu na fall za cizí peníze. Nebylo to kdysi doménou LuftJardy Tvrdíka a nějaké "primeminister" přítelkyně? Bon, ale to bylo v bordelácích, byť zase z "berní". Asi jsem staromilec, když šukám, tak za své, riziko následků nesu sám. Ale aby mi goverment zavedl k TV koncesi ještě koncesi alimentační, to bych se musel nechat uznat impotentem, a státi se eunuchem. A zase přípodotek, kouření u piva a mariáše, zase "degenerované mozkovny", bez obsahu, s námi cvičí. Furt nějací "dobrodefekáti". Zbraně a střelivo, nějaká Eurodebilka (asi měla krámy) pronesla, že každá "patrona" by měla mít na hilzně jedinečné registrační a nezaměnitelné, vyražené číslo. No comment, hrma v chtíči řičí, "musulmani budou u vytržení u svých patron". Tohle jsme chtěli? Oxymoron, zvaný EU? Na Exit s z tohoto bordelu není ještě pozdě, než se ten spolek uvrhne do singularity, jako černá díra.

Š. Hašek 26.4.2016 10:04

Re: Rozlité mléko ČSSD

Je to tak.

M. Starý 26.4.2016 9:17

ČSSD musí být mementem

Větší "legrace" než 300 milionový dluh ČSSD jsou její tanečky kolem krachu OKD. Pominu-li podíl Bohuslava Sobotky jako tehdejšího ministra financí na privatizaci OKD vč. 40 tisíc tzv. "hornických bytů", je neuvěřitelné, jak vláda ČSSD vymýšlí, jak si to nerozházet s horníky před volbami. OKD musí projít normálním konkursem stejně tak ČSSD musí projít normální exekucí. Jedině tak občané (voliči) pochopí, co je to socialistická vláda.

M. Prokop 26.4.2016 9:22

Re: ČSSD musí být mementem

Nepochopí, alespoň valná většina.

Š. Hašek 26.4.2016 10:11

Re: ČSSD musí být mementem

Zde plně souhlasím.

ČSSD, jako moderní sockom strana má již placené voliče. Viz zdravotní daň, viz důchodová daň a výpočet důchodu, viz daň ze mzdy, viz zákaz práce pro lelkující příjemce podpor (dlouhý seznam), viz návrh, že alimenty se rozdělí na plátce daní, viz rovnopříležitosti jednoho anarchokomunistického ministerského zoufalce, .......

Našlo by se toho víc.

K. Janyška 26.4.2016 9:09

Čert vem všechny socialisty světa. Rudé, černé, zelené a

dalších všemožných barev. Napadají lidstvo v jeho podstatě, v jeho přirozensoti, napadají jeho nezměnitelný spontánní řád... Dzp.

P. Pětník 26.4.2016 8:29

Celkem máte autore pravdu

Skutečně onen dluh soc. demokraty silně ovlivní. Stejně, jako ODS, je ne zrovna příkladná minulost doběhla. Jestli je to ale strana, stojící na pevných základech (což se teď ukáže), tak tu patálii přežije. Že oslabena je jen její vinou. Kdo z toho bude profitovat je jasné - nejen ANO, ale hlavně KSČM. Nicméně, k volbám půjdeme my. voliči, a tak je to jenom v našich rukou.

Nad tím vším však musí stát právní stát. A ten by měl měřit každému stejně.

M. Prokop 26.4.2016 9:20

Re: Celkem máte autore pravdu

"Pevné základy" ČSSD je její ochota či touha přerozdělovat, tedy krást. Až někdo vohnoutům slíbí ještě větší přerozdělování, bude ČSSD "v kopru".

A. Bocek 26.4.2016 6:40

Víte jaký je rozdíl mezi Bohémií a Polskem ?

V Polsku příslušníci státní bezpečnosti tvrdí (ač to není pravda), že Walesa s nimi spolupracoval a v Bohémii příslušníci státní bezpečnosti tvrdí (ač to není pravda) , že Babiš s nimi nespolupracoval !

M. Červeňák 26.4.2016 9:41

Re: Víte jaký je rozdíl mezi Bohémií a Polskem ?

Kdo ví, co je nebo není pravda...

J. Hlubek 26.4.2016 6:20

Blbá nálada a současnost

Současný stav ve společnosti není někdejší blbá nálada, dnes to je revolta. Blbá nálada spočívala v tom, že lidé očekávali po 89. něco jiného než setrvačnost komunistického režimu s kosmetickými úpravami a ve zjištění, že je úplně jedno koho volí, jelikož výsledek byl vždy stejný. V každé straně byli mentální komunisté, takže skutečná demokracie nás jaksi minula. V současnosti se lidé obávají budoucnosti, protože to obrovské množství všelijakých zákazů, příkazů, nařízení, regulací a vůbec dirigismu s nerovným přístupem k různým skupinám obyvatel, preference cizího nad vlastním, preference nezákonného nad slušným, preference nesmyslného nad rozumným, nucené implementace nesmyslů do právního řádu nám silně připomínají reálný komunismus. Máme s ním zkušenosti a nechceme jej zpět. Dokonce i lidé na západě již začínají chápat, ač komunismus nezažili, že se děje něco velmi špatného.

P. Kmoníček 26.4.2016 8:41

Re: Blbá nálada a současnost

Velice rozumné hodnocení současného stavu Evropy.

Š. Hašek 26.4.2016 10:19

Re: Blbá nálada a současnost

Mám pouze poznámku, že blbou náladu jsem nikdy neměl.

A už vůbec ne, když president Havel ve Vladislavském sále tak nějak fňukal, že mu Václav Klaus a podobní gauneři a vůbec celá ta banda ODS rozkopali jeho levicové, nepolitické, novoobčanské plány. A že těch revolučních myšlenek měl! Možná i tehdy měli blbou náladu antihusákovští komouši z Charty 77. U nich to již pominulo, protože dnes jsou na (bruselském) koni (nebo jejich dítka). A komandují skrze tzv. evropské hodnoty. Tak nějak to myslel Václav Havel?

T. Pansky 26.4.2016 3:08

Trapny clanek. Co chtel autor rici?

Proc se autor micha do smlouvy, kterou uzavrela CSSD a jiny soukromy subjekt. A ze je smlouva spatna pro CSSD? V dobe, kdy byla smlouva podepisovana, asi spatna nebyla, jinak by ji CSSD nepodepsala. Ale protoze CSSD zastava nazor, ze se dluhy nemusi platit, proto se dnes CSSD potaci na pokraji bankrotu. Proc se autor nemicha do Capiho hnizda, ktere bylo postaveno na zaklade podvodu a z penez danovych poplatniku?

Z. Čábelka 26.4.2016 3:34

Re: Trapny clanek. Co chtel autor rici?

Autor mnoha slovy, v mnoha pohledech popsal svoji znechucenost a beznaděj. Není společná vůle, vize. Chybí osobnost. Sklízíme, co jsme zaseli. K zasetí něčeho lepšího nemáme prostě nic! Topíme se v laciných slibech a čekáme jejich naplnění zahlcením plic.

Je zle, matičko, zle!

T. Pansky 26.4.2016 4:37

Re: Trapny clanek. Co chtel autor rici?

Ja se osobne bojim, kdo z toho vzejde. Lex Babis? Je mozne, ze se bude historie opakovat a my u toho budeme asistovat?

Z. Čábelka 26.4.2016 5:00

Re: Trapny clanek. Co chtel autor rici?

Je to blbý úděl, budem zase jen asistovat a čumět, jak nám berou svobodu s nasazenou maskou lidské tváře! Bývalý komunista je opravdu nesmysl a neměl by z vyššího principu mravního a principu opravdové sebereflexe vůbec co kecat o právech, spravedlnosti a demokracii lidské společnosti. Stbáků se to týká ještě víc, v tomto smyslu to má být dle zákona požadováno i dnes!!!!

Koho budeme volit?!!!! Koho v tomto zdecimovaném politickém spektru, v tomto akváriu placených slouhů, Stbáků a komunistů? Mohamed si nás namaže na chleba. Budeme zase pod peřinou jen kecat, co kdo a jsme udělali špatně. Vše už tu bylo i výsměch a trest těm, co o něco usilovali a něčemu lidskému se obětovali. .

I. Mertl 26.4.2016 8:08

Re: Trapny clanek. Co chtel autor rici?

Klid, pane Čábelko, svět co pamatuji (bohužel hodně) je jeden veliký problém. Ale když budeme mít štěstí a především rozvahu, abychom nevlezli se Zemanem a Babišem do Putinovy náruče, může být zase lépe (resp. jak to chodí, co?, hůře), tedy až se zbavíme strachu z Mohameda.

M. Prokop 26.4.2016 9:25

Re: Trapny clanek. Co chtel autor rici?

Strach ne, ale obezřetnost k mohamedánům je velmi potřebná. Stejně jako k Putinovi.

L. Písařík 26.4.2016 23:14

Re: Trapny clanek. Co chtel autor rici?

Lžeš, Panský. Z jakých peněz daňových poplatníků??? Z peněz z Bruselu, to ví každé malé dítě. A ještě ví, že byly tři audity a shledaly vše v pořádku. A to měly ty audity veškeré doklady. A ne jako ty co máš housátko a pleteš z něho bič. A navíc jím chceš práskat. Zalez do boudy, lháři.