16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Rybnická 14.4.2024 13:54

Kancléř Scholz se před několika dny vyjádřil k aféře Bystroň způsobem, že samou aféru (vysoké finanční částky jak pro pana poslance tak i pro vedoucí osobnosti strany AfD z Kremlu) nehodlá komentovat. Jen upozorňuje občany na identické argumentace členů AfD s argumentací Ruska(nejen) k ospravedlňování "speciální operaci" na Ukrajině. Takže si počkáme na další zprávy ve věci AfD a její vazby na Putina. Budou zajisté zajímavé.

D. Laurencikova 14.4.2024 14:34

Vy jste zase zabavna! Zapaleny Marxista, z nouze soucasny kancler Schoz, by v prvni linii mohl okomentovat svoje vlastni debakly a milionove afery. Reknu jenom: "Welcome to Hell" - rika vam to neco? Nebo Pleite HSH Nordbank - tady jde o 13 miliard Eur skody pro danoveho poplatnika. Olaf Scholz - kancler bez pameti - tady reknu jenom: Cum-Ex Skandal. V tomto pripade nejde uz jenom o zodpovednost qua Amt, ale o jeho osobni ucast na bankovnim skandalu, na miliardove skode, vznikle statu, ktery ostatne neni jeste doreseny. Pan Scholz mezitim uplne vsechno zapomnel, takze se k nicemu nemuze vyjadrit... A vy chcete, aby se vyjadroval k "afere Bystron?" To se vam povedlo!

Vy jste jako vzdy skocila jako prvni bezhlave na tu nejhrubsi propagandu. Okamzite cemusi verite, jako s tim Correctivem. Uz jste bezela do ulic zadat zakaz AfD! Pritom uz obvineni z "milionovych deportaci" davno shodil ze stolu Hambursky soud.

Zadne vazby na Putina se nekonaji, pani Rybnicka. To jsou zas cesti lokajove zbytecne pilni ve snaze objevit "zradu" a shodit uspesneho krajana. Nekteri lide maji proste jenom jiny nazor - to jste vy - ktera dnes poucuje autora o demokracii, zatim nedokazala zpracovat.

D. Laurencikova 14.4.2024 20:01

To jsem jeste zapomnela Wirecard aferu, pani Rybnicka, jeden z nejvetsich financnich skandalu v dejinach Spolkove republiky. Skoda 1,9 miliarden Euro, se kterymi vypeceny sef Wirecardu, Jan Marsalek, nekde zmizel, i to je Scholzova zodpovednost. Scholz svym nezajmen a pozdnim zasahem - pres vsechna varovani, tento podvod vlastne umoznil. Olaf Scholz ma co delat sam se sebou, ten by se vubec nemel starat o afery druhych. Vsimla jste si jeho prekracovani jedne svoji cervene linie za druhou? Nevypada to na to, ze ho ma nekdo v hrsti?

V. Petr 14.4.2024 21:18

Proti německým zeleným je Putin uvážlivý státník...

D. Laurencikova 15.4.2024 2:38

👍👍