Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

STRAŠIDLO: Ať už tu Káču vezme čert.

Pozor na tu hubatou rýpavou Káču, přátelé! Nezapomínejme: právě komunisti to byli, kdo hlásali, že klid k práci si rozvracet nedáme.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Zajímavé, jak se někteří otírají o chytrou, inteligentní Konečnou, která se celou dobu, co je v EP, bije za ČR. A nikdo se zas tak moc nepozastavuje nad pardon, úplně blbou Danuší, která vůbec neví, o čem mluví, ale mluví rychle, hystericky, mimo mísu a navíc, i když všichni vidí, že vybrali špatnou kulhavou kobylu, vsadí na ni. A hrozí, že se opravdu za tu eurokomisařku dostane, protože se "domluvili". Všichni vidí, že Kateřina je nejchytřejší a nejschopnější z českých političek a proto tolik útoků na ni. Mají z ní strach.

0 0
možnosti
HR

Kancléř Scholz se před několika dny vyjádřil k aféře Bystroň způsobem, že samou aféru (vysoké finanční částky jak pro pana poslance tak i pro vedoucí osobnosti strany AfD z Kremlu) nehodlá komentovat. Jen upozorňuje občany na identické argumentace členů AfD s argumentací Ruska(nejen) k ospravedlňování "speciální operaci" na Ukrajině. Takže si počkáme na další zprávy ve věci AfD a její vazby na Putina. Budou zajisté zajímavé.

0 0
možnosti
DL

Vy jste zase zabavna! Zapaleny Marxista, z nouze soucasny kancler Schoz, by v prvni linii mohl okomentovat svoje vlastni debakly a milionove afery. Reknu jenom: "Welcome to Hell" - rika vam to neco? Nebo Pleite HSH Nordbank - tady jde o 13 miliard Eur skody pro danoveho poplatnika. Olaf Scholz - kancler bez pameti - tady reknu jenom: Cum-Ex Skandal. V tomto pripade nejde uz jenom o zodpovednost qua Amt, ale o jeho osobni ucast na bankovnim skandalu, na miliardove skode, vznikle statu, ktery ostatne neni jeste doreseny. Pan Scholz mezitim uplne vsechno zapomnel, takze se k nicemu nemuze vyjadrit... A vy chcete, aby se vyjadroval k "afere Bystron?" To se vam povedlo!

Vy jste jako vzdy skocila jako prvni bezhlave na tu nejhrubsi propagandu. Okamzite cemusi verite, jako s tim Correctivem. Uz jste bezela do ulic zadat zakaz AfD! Pritom uz obvineni z "milionovych deportaci" davno shodil ze stolu Hambursky soud.

Zadne vazby na Putina se nekonaji, pani Rybnicka. To jsou zas cesti lokajove zbytecne pilni ve snaze objevit "zradu" a shodit uspesneho krajana. Nekteri lide maji proste jenom jiny nazor - to jste vy - ktera dnes poucuje autora o demokracii, zatim nedokazala zpracovat.

0 0
možnosti
KK

Ta Káča má víc inteligence než celá pětidemolice dohromady. Má jen jednu chybu. Je ve špatné partaji. V SPD by ji to slušelo líp.

0 0
možnosti
DL

Presne tak! Je velmi pozoruhodne, ze dnes jsou to casteji komunisti, kdo ma rozumne nazory, zatimco samozvana "pravice" se plne vmezerila do bruselskeho, levicoveho blazince. Ano, Katerina Konecna patri do SPD!R^

0 0
možnosti
HR

Pane autore, nemyslíte že ba ten čert měl vzít spíše Vás? V demokratickém světě má každý právo na svůj názor a politik jak by smet. Tu demokracii jste vlastně ještě nějak celkem nepochopil.

0 0
možnosti
DL

To je velmi zajimavy, novy postoj od vas. Ne, ze by se mi nelibil. Jenom se ptam, proc vas jeste horsi stav nemecke "demokracie" nerusi? V Cesku prece jen neni zadna strana vyloucena z verejneho diskurzu, tak jak nemecka Alternativa - strana, ktera je v novych spolkovych zemich s odstupem ta nejsilnejsi! Na spolkove urovni druha nejsilnejsi strana s miliony volicu. Tady rikate "fuj" a nejmene na 10 let zablokovat, pani Rybnicka. Takze ten vas smysl pro demokracii, ktery se tu pokousite demonstrovat, si klidne muzete darovat. :-/

0 0
možnosti
PH

No to je ale sakra rozdíl.

Od "..: „Evropou obchází strašidlo – strašidlo komunismu." až k normalizačnímu "klid k práci si rozvracet nedáme" uplynulo právě že asi 150 let. Ještě kovaní soudruzi v padesátých letech si žádný klid na práci nepřipouštěli, museli být neustále ostražití a bdělí..

0 0
možnosti
JG

J49. 89G38a81n11a12u79r

14. 4. 2024 8:06

Od časného rána se tady rozvaluje ta bolševická čůza odněkud z Germánie!:-(:-P

0 0
možnosti
VK

Vždy, když slyším mluvit pí. Konečnou, vzpomenu si na slova v básni K.J.Erbena - Polednice.

Na slova: ".....hlas vichřici podobný....."

0 0
možnosti
PD

Česky "ječák".

0 0
možnosti
JU

J72a81n 46U94r41b86a11n

13. 4. 2024 20:43

Tahle soudružka v životě nepracovala, co živa jest, je v ultralevicové politice. Musí dělat první poslední, aby se udržela. Úplně blbě to vymyšlený nemá, převzala KSČ skoro úplně na dně, níž klesnout lze těžko. No, proč třeba nepořádá nějaké osvětové zájezdy do komouškého ráje Sev. Koreje? To by skončila natotata. Nedokázal by jí tu myšlenku někdo vsugerovat???

0 0
možnosti
DL

Jednak: "Hlas vichřice podoba", ale to je detail. Konečná nic hloupého neříká, zatímco je hloupé úplně všechno, co plácne Pekarová a to bez ohledu na stranickou knížku. To jsme se dočkali času, že?

0 0
možnosti
JN

Ona za to nemůže, jaká je. Je ročník 1981, její tatík "pracoval" na jakémsi OVKSČ. Vsadil bych korunu proti flašce pravého rumu, že byl i v "Lidových milicích". Čili v "armádě", specializované na boj proti neozbrojeným civilistům... Kača, tohle velice pilné a inteligentní stvoření má problém. Skoro je mi jí líto. Asi jako klíštěte, které jsem polapil v kožichu jedné z mých koček, a rychle a humánně rozmáčkl. "Nás neohrožuje Rusko, ale členství v NATO!", zvolalo těsně před smrtí...

0 0
možnosti
LZ

L89u91i26s 26Z72í53d85e37k

13. 4. 2024 18:03

Radši komunistka, nez vykulencem nakvotovaneho Imana,

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz