Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

SOUDNOST: Středověk trvá

Polysexuální aktivisté jásají nad rozhodnutím Ústavního soudu, podle kterého k „úřední změně pohlaví“ již nebude zapotřebí operativní zákrok. Že prý už nebude platit „povinnost“ nechat se vykastrovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

gender absurdistán považuji za největší systémovou diskriminaci žen za posledních mnoho desetiletí - protože díky tomu mají ženy na dámských záchodech, ve sprchách, v převlékárnách atd atd - tedy všude, kde většina žen očekávná nějaké intimní soukromí - muže. Ještě nechutnější to je ve sportu - kde se muži účelově prohlásí za ženu, aby mohli závodit v ženských kategoriích - kde, logicky, mezi muži průměrný až podprůměrný, mezi ženami vyhrává. Neznám jedinou ženu, která se prohlásila za muže, aby mohla soutěžit s muži v mužské katergorii sportu - zato chlapů "prýžen" jak naseto. A mít chlapa - "prýženu" třeba na pokoji v nemocnici - také lahůdka. Naprostá dekadence .

0 0
možnosti
LP

tak zrovna v Británii od toho masového mrzačení dětí podáváním hormonů, docela razantně ustupují - stejně jako severské státy - Dánsko, Norsko, Finsko....Udělali si totiž studie a zjistili, že děti k tomu dohání často normální pubertální zmatenost či nespokojenost s vlastním tělem, které není dokonalé , hysterická propaganda a touha být "in" nebo jiné psychické nemoci - třeba deprese, kterou doufají vyřešit změnou pohlaví. Jaké překvapení :))**Stejně tak nyní v GB nejvyšší zdravotnický orgán rozhodl, že ve zdravotnických zařízeních budou pacienti umísťováni podle svého REÁLNÉHO biologického pohlaví, nikoliv dle toho, jak se "genderově" zrovna cítí - nejen na pokoje, ale i WC, sprchy atd.

0 0
možnosti
ZG

Svět se zbláznil a řítí se do propasti. Jestli to někdo nezastaví, tak nás nakonec muslimové dobudou bez jediného výstřelu.

0 0
možnosti
Foto

J96o54s78e35f 62B85á90r98t17a

13. 5. 2024 15:17

Možná by stálo za to vyčlenit pro lidi s nebiologickým pohlavím nějaký hezký ostrov, ať si to tam spolu užijou.

0 0
možnosti
PB

P66e92t31e 97B53r17i57c72h

13. 5. 2024 14:28

Že je Ústavní soud aktivistický dokázal už rozhodnutím o snížení valorizace důchodů. A jen pokračuje směrem, kterým začal.

0 0
možnosti
JV

To je jak u blbých na dvorku tady.

On NEROZHODUJE (přečtěte si, co je v ,,rozsudku") on nalézá - lidově řečeno, říká, co si myslí (dyť to předseda Baxa řekl!) Vláda to mohla klidně ignorovat a nic by se nestalo. Ale protože se jí to hodilo do krámu (sedí na pokladně a má od ní klíč), řekla: A máte to, nic vám nedáme! A důchodci a Okamura a Babiš a ostatní maj na co si stěžovat.

Pokud se přistoupí na to, že to, co si říká ÚSTAVNÍ SOUD, je soud a dokonce ústavní, není z toho všeho cesty ven. Běháme furt kolem a kolem a je to o ničem. Všechny ty řeči o českém Ústavním ,,soudu" , o jeho ,,rozhodování", povídání o tom jaký to má smysl, atd jen slouží k matení situace. Jednou mi někdo řekl, aby řadoví zaměstnanci ve firmě pochopili co mají dělat, musí se jim to tlouci do hlavy aspoň 10x za sebou. Tady v ČR to vypadá, že se to musí do hlav občanů tlouci 100x, aby věc pochopili.

A navíc, není to Ústava, co rozhoduje, je to ústavní pořádek. O to se zasloužili pánové Zeman a Rychetský a zákonodárce jim to přiklepl. Takže český Ústavní soud nepostupuje podle Ústavy ale podle ústavního pořádek. Už to slovo ,pořádek ́ je úplná blbost!

Už i název tohoto článku je v rozporu sám se sebou. Troufnu si říci, že ve středověku byly rozsudky soudů závazné a měly význam. Teď jsme v situaci, kdy české soudy se hádají mezi sebou, pravomocně i nepravomocně, jen aby měli všichni, kdo jsou v tom zaangažování, co dělat a čím se živit. Na co si tu hrajeme?

0 0
možnosti
AP

Super článek, pane Jakle. Díky!

0 0
možnosti
VK

O tom zdali se jedná o muže, ženu, hermafrodita nebo transvestita musí rozhodnout odborník tedy gynekolog. Soudce tomu nemůže rozumět a měl by si tedy vzít na pomoc odborného poradce což není pracovník neziskovky.

0 0
možnosti
JV

Tady přece nejde o to, aby soudce rozhodl zda se jedná o ženu, muže nebo někoho jiného, ale o to, má být provedena nějaká (nenapravitelná) operace na těle.

0 0
možnosti
VN

Já se z dnešního stavu světa cítím na francouzsky merde. Co s tím, mám to někomu hlásit, nebo si nechat napsat do OP?

0 0
možnosti
ZL

Prvně ze všeho doporučuji otestovat, moc-li je tento váš pocit shodný s realitou. Zkoušel jste položit se na chodník a nechat se rozšlápnout?

0 0
možnosti
MV

Mnohé znáš by nenapadlo fandit ruské agresi. Jinak dnes celkem souhlas s článkem.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz