Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PROTESTY: To mi hlava nebere

Boj dělnické tříd proti ukrutnostem kapitalismu byl ve školních osnovách, mám ho tedy jaksi zažitý. Čtu, že pondělek 27. listopadu bude Dnem hněvu. To už je něco. Co se o něm bude psát v učebnicích, jaké poselství bude vysláno?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

Pacienti jako rukojmí, paráda, tak kdy to zopakujeme, třeba za týden ????

0 0
možnosti
JM

J79. 19M26u45l14l20e30r

2. 12. 2023 17:09

Hodně článků od expertů začíná tím, že experti nechápou. Přesčasy odmítají lékaři, kteří nemají tuto možnost. ... Mudr v odborné ambulanci odbaví za hodinu 10 až 15 pacientů. Protože limit je dvacet minut na pacienta, zbylý počet se přesune do přesčasu.

0 0
možnosti
PB

P54e65t57r 83B52r87e58c48í55k

2. 12. 2023 20:57

... a zdravotnictví je ztrátové. "Hrozinky" k vyzobání byly rozdán soukromému sektoru. MUDr. v ambulanci si pacienta vyšetří a na zákrok si ho objedná na "svou" soukromou kliniku. Potřebná vyšetření nechá udělat státem. A zo toto jsme kdysi cinkali.

0 0
možnosti
Foto

Ale pane Nefe, již starý GO-ebels věděl, že umění nemožného spočívá v tom že: přesvědčit lidi, že lež je vlastně skrytá pravda.

0 0
možnosti
Foto

Ono na tom daňovém snížení asi něco bude. Protože daně se sníží jen některým vyvoleným a ostatní to zaplatí. A teď úspěšně zalobovaly i pojišťovny, protože povinné ručení budou muset mít i držitelé elektrokoloběžek a jiných elektronesmyslů. Ještě by měli platit silničné daň, protože i oni přispívají ke katastrofálnímu stavu našich silnic (na dálnice zatím naštěstí nesmějí). A z hlediska uživatele elektrokoloběžky je povinné ručení také formou daně, byť příjemcem není stát, ale prakticky soukromá firma.

0 0
možnosti
MK

Silniční daň soukromé osoby neplatí a firemní koloběžky asi tak běžné nebudou.

0 0
možnosti
VP

V25a38ň89u59r89a 72P60e56t39r

2. 12. 2023 10:10

Proti čemu stávkovali? Genocide by starvation, lack of heat and light. Přeloženo, proti záměrnému snižování žicotní úrovně (ve jménu "dekarbonizace," ale to mnohým pořád nedochází).

0 0
možnosti
FK

No, našlo by se ještě mnoho dalších důležitých věcí. Ale máte pravdu, mnoho lidí neví ani "která bije".

0 0
možnosti
PP

P13e54p51a 25P97e49p92a72x

2. 12. 2023 9:51

27.11. stávkovali většinou ti co volili 5-kolku, to je paradox.

0 0
možnosti
JN

Taky jsem tu stávku nechápal. Pak na ni s velmi rozumným protivládním projevem vystoupil Vidlák a odboráři se od něj pohoršeně distancovali.

Takže to nebyla stávka, ale maškaráda.

0 0
možnosti
Foto

Ono to celkově moc srozumitelné není a média se v tom jen radostně rochňají. Například: stávkují lékaři proti přesčasům proto, že jsou zadarmo? Nebo proto, že jim ty přesčasy zabraňují otevřít si vlastní ordinaci? Anebo jen chtějí mít tolik volného času, jako mají inženýři a učitelé?

0 0
možnosti

Pokusím se vám to vysvětlit. Tady bude blaze, až lékaři nebudou odcházet pracovat do zahraničí a až stávkovat a odcházet za lepším budou naši politici ...

0 0
možnosti
DS

Den hněvu čili dies irae už RKC ze mše zádušní dávno vypustila. Jen v hudebních requiem zůstává: Mozart, Dvořák, Verdi...

0 0
možnosti
FN

Pokládat rovnítko mezi celostátní stávku s hladovkovou exhibicí dvou chartistů může jen příslušník pražské kulturní fronty. Že tak činí mainstreamová média, není omluvou.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz