Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PROTEST: Dezoláti proti dezolátům?

Jsou-li tito „obyčejní“ lidé některými politiky a mediálními exponenty nazýváni dezoláty, pak je zcela zřejmé, že povýšení uštědřovatelé takových nálepek opravdu žijí ve svých módních bublinách, za ochrannými blanami papalášství, demagogických výmluv a dobrého bydla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

To jsem zvědavý kdo jako první napíše, že tuto neděli se na Václaváku sešla jen hrstka nespokojených s vládou. Podle fotek a videí tato "hrstka " čítala hrubě přes tři sta tisíc. Lidi se nechají oblbnout propagandou a věří jen prolhaným médiím, které nenapíšou pravdu ani náhodou. Novináři, kteří podporujete tuto pětidemoliční totalitu spojte se a odejděte. Nestojíme o vás.

0 0
možnosti
Foto

Trochu posuňte desetinnou čárku. Celé 3 miliony jich bylo! ;-D

0 0
možnosti
JP

Popis účastníků nedělní domonstrace ukazuje na jediné. Váš mozek, vaše vnímání, to vše je v dezolátním stavu.

0 0
možnosti
VH

Velmi by mne zajímalo, jakým způsobem a kdo by měl začat jednat s tím proletářským sdružením podivných existencí. Babiš nemluvil ani se čtvrtmiliónovým shromážděním, demonstranti byli zesměšňováni atd. Dnešní demonstranti jenom vyřvávali Proti a nenavrhli žádné PRO!!! Proč někdo ze svolavatelů a organizátorů nepožádal o slyšení u premiéra??? Trapné nocležení před ÚV opravdu svádí k označení "bezdomovci". Prosím o konkrétní, ale slušné vysvětlení, kdo by z řad neurvalých demonstrantů měl být vybrán k diskusi s vládou??? Když před časem svolala obrovskou demonstraci Chvilka pro demokracii, nedocházelo k žádným potyčkám, vše proběhlo v pořádku - a Babiš s nimi také nejednal, jen se uškleboval. Tak jak tedy postupovat???

0 0
možnosti
ZL

O slyšení by měl u vlády požádat urvalý demonstrant starosta Novotný.

0 0
možnosti
JF

Kmmeritu řečeného náleží slova tečka a amen!

0 0
možnosti
JR

Lidé provokující před muzeem s Ukrajinskými vlajkami dobře pochopili proti čemu protestují lidé na Václaváku. Pokud by to byl protest proti chudobě, tak by mohli stát s ostatními dole na náměstí a přitom tam mávat i těmi vlajkami. Dobře však pochopili, že tam ale lidé jsou také proto, aby se vymezili proti pučistické Ukrajině a hlavně její podpoře od naší vlády. Proto tyto provokatéry hlídá policie, proto ty manévry.

Raichl je kašpárek placený vládou a jeho PRO by se mělo jmenovat Strana mírného pokroku v mezích zákona. Vláda ví, že napětí ve společnosti se musí uvolnit a není nic lepšího, nežli "HODNÁ" demonstrace. Proto Raichl předpodělaně těm hlupákům na náměstí říká- žádné Ruské vlajky a nic, co by mohlo působit prorusky. To by už nebylo v mezích zákona. Hlavně neprovokovat. Co více si může současný režim přát.

Tu krásnou, slušnou demonstraci kazí pár provokatérů před muzeem. Proč tak činí nevím. Protestující mohli okolo muzea projít v tichosti, jako při výletu okrašlovacího spolku na Kokořín.

0 0
možnosti
LZ

L47u13i16s 51Z64í63d73e75k

19. 4. 2023 16:58

U Musea to byla show 2 profláknutých trotlů. Řeporyjce a toho blba z Holandska.

0 0
možnosti
MK

V roce 2019 se na letenské demonstraci proti vládě sešlo čtvrt miliónu lidí. Jednala snad tehdejší vláda s někým z nich? Ani náhodou.

Tak proč by dnešní vládu mělo zajímat pár tisíc dezolátů, kteří ani nevědí co vlastně chtějí?

0 0
možnosti
RL

To spíš nevíte vy, co byste vlastně chtěl. :-P

0 0
možnosti
JJ

J90u75r85a 46J18u67r48a32x

19. 4. 2023 14:24

Jo, obecně vzato na názorech v článku uvedených něco je.

Ovšem nastoupí-li konkrétno - třeba celkem nedávno milchvilprdi (kde je jim konec) nebo dnes pan Raichl se svým PRO - jsem poněkud na rozpacích.

0 0
možnosti
OM

Snažil jsem vyhledat ony požadavky, jejichž splnění pan Rajchl pod pohrůžkou stávek a masových protestů od vlády vyžaduje. Našel jsem jen tři - mír, prosperita, svoboda slova. Jinak se jen operuje jakýmsi "konkrétním seznamem požadavků", který ovšem není nikde k nalezení...

0 0
možnosti
PD

Mír tahle vláda nezařídí, mohla by jen trošku napomoci k vítězství Rusáků. Což je pravý opak míru.

Prosperitě by prospělo méně zákonů, nařízení a směrnic, ale to je dílem z Brusele, dílem si nejsem jist, jestli zrovna to pan Rajchl chce.

No a svobodu slova, v rámci možností, máme.

0 0
možnosti
KA

K84r18e46i73d20l 82A10.

19. 4. 2023 13:23

Těžko můžete pomáhat ve velkém stylu Ukrajincům a dělat asociální politiku vůči vlastním občanům. Něco takového naštve.

Myslím, že autorova naděje, že by mohl Fiala změnit svůj přístup, je lichá. On pracuje pro Brusel, Whashington a pro miliardáře, kteří ho platí. To je pro něj jediná cesta, jak se udržet u moci. Českým občanům nemá z čeho dávat a ani nemá koule na to, aby se za ně postavil. Raději půjde do konfliktu s českou lůzou než s evropskou vrchností a s kmotry.

0 0
možnosti
PD

Naštve, zvlášť když si to zřejmě barvitě představujete, aniž by to mělo reálné opodstatnění.

0 0
možnosti
JN

J84i68ř62í 40N89o54v33á95k

19. 4. 2023 12:28

Pomoc Ukrajině, která se výrazně podílela na invazi sovětských vojsk do Československa a jeho třicetileté okupaci a devastaci nic pozitivního nevidím. Navíc když invazním vojskům velel ukrajinský generál, který nezabránil poničení našeho Národního muzea střelbou z kulometů a samopalů. Nečiň jiným to, co nechceš, aby jiní činili tobě. Věrchuško, pamětníci ještě nevymřeli. Nevymřeli ani ti, co si pamatují, co byli president Pavel a jeho manželka zač.

0 0
možnosti
Foto

Když teď nepomuzeme Ukrajině, odsereme to všichni. Toeh par korun za zbraně klidně ozelim.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz