Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PRÁVO: Nejmenování profesorů

Často hájím prezidenta Zemana v situacích, kdy je mu vyčítáno porušení Ústavy… ve skutečnosti nehájím jeho, ale Ústavu a prezidentský úřad a vůbec parlamentní systém, který se určitá skupina tiše snaží překlopit na systém kancléřský.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On tenhle náš třetí polistopadový prezident a po prof. Ing. Václavu Klausovi, CSc., dr. h. c. mult., druhý "socialistický ekonomický výzkumník" z někdejšího Husákova "Prognosťáku", je pokračováním ostudy na Hradě českých panovníků. Po zloději pera z Chile a amnestovateli profesionálních tuzemských podvodníků, byť asketickém nealkoholikovi, avšak "šíblém" zase jinak...

0 0
možnosti
PB

P48e34t93r 92B71u41r12d43a

9. 6. 2020 6:10

Když tak čtu o našich prezidentech, soudím, že tato funkce by měla být zrušena.

Dnes vímš o chybách Masaryka (kdo z lidí nějakou chybu nemá), po něm "prezident dobře" Beneš, co odkýval všechno, pak hromadní vrazi syfilitik alkoholik Gottwald a jen alkoholik Zápotocký, slabý Novotný a podlézající Husák, Havel, co nechtěl ubližovat komunistům (protože nejsme jako oni - ale díky za to, mohli jsme být jako v Jugoslávii), Klaus a pak dokonce Zeman. Vymykají se Svoboda s Háchou - oba v nešťastnou dobu okupace na místě, kde nebylo možné dělat téměř cokoli.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz