Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PRÁVO: Jak Ústavní soud řešil, až nic nevyřešil

Konzervativní lidé nad tím kroutili hlavami, aktivisté jásali, žalobce si pochvaloval/a, že už se nebude rozpakovat vytáhnout občanku, když se někde bude představovat mužským jménem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P80e60t41e 58B11r90i43c26h

14. 5. 2024 12:47

"P.S. Malá douška na závěr. Urputnost, s jakou se ona žena domáhala uznání, že je mužem, ji naopak usvědčuje, že je typickou ženou, která musí prosadit svou, ať je to sebevětší blbost."

R^!!:-)

0 0
možnosti
DL

Ja myslim, ze je vice chlapu, kteri se citi byt zenami, nez naopak. Aspon se prevazne jedna prave o tyto pripady, kdyz se mluvi konkretne. Jsou to prave muzi, kteri prosazuji svou, prestoze je to sebevetsi blbost.

0 0
možnosti
Foto

Vodráčkovo smířlivé gesto do společnosti, Řád bílého lva pro povaleče Zemana, neprošlo.

Doporučil bych panu smířlivému Vondráčkovi navrhnout zřízení úplně nového Řádu dedikovaného pro výjimečné notoriky: Řád bílé myši. To by jistě prošlo. I pro něho.

Na české klenoty z rusského velvyslanectví...viróza...tvl...🥳

0 0
možnosti
Foto

Ať je téma jakékoliv, bulíček Havel-ka si pořád mele tu svou! Podle Járy Cimrmana to je neschopnost opustit myšlenku!;-D

0 0
možnosti
JF

„Svět je pořád stejný, lidé ho nezmění: plivni si stokrát do moře, ono se nezpění.“ - Karel Havlíček Borovský

;-)

0 0
možnosti

ÚŠ ......🤣

0 0
možnosti

Ú S samozřejm😪

0 0
možnosti
JV

No, myslím, že lidi dělají z komára velblouda. Osobně nikoho jiného než děti, ženy a muže neznám.

Kdybych nesledoval veřejné dění a nečetl zde na NP, nevěděl bych než, že pohlaví jsou dvě a rody tři, mužský, ženský a střední. Slovo gender (rod), jinak než v angličtině, bych neznal.

Když jsem byl malý, hrála si s námi stejně malá holka. Nevím přesně od kdy, ale teď, již dlouhou řadu let vystupuje jako muž, žije-li.

0 0
možnosti
PB

P70e20t13e 96B21r40i79c40h

14. 5. 2024 12:50

Járovi Cimrmanovi také až do puberty tajili, že je mužského pohlaví:-)

0 0
možnosti
AP

Autore, díky, vystihl jste to skvěle. A nejlepší je to Vaše post scriptum!

0 0
možnosti
Foto

Zvláčtě dodatek bych dvakrát podtrhl. Vlastní zkušenost.

0 0
možnosti
JK

no asi se budou muset upravit občanky resp přidat k údaji pohlaví ještě rozlišení gender. Za sebe bych nechal dotyčné vybrat ze seznamu nebo klidně i dle fantazie dotyčného nějaký jeho speciální název. Akorát bych zvýšil poplatek při druhém a dalším zápisu jiného genderu.

Hlavně ale vypráskat tyhle vychcánky ze sportovních soutěží, kde se cpou mezi ženy. Přitom v tom nemůže být žádný problém: pohlaví je muž nebo žena a dle toho startuje a gender je co si kdo zvolí a to nikoho nezajímá. Vždyť se mohou procpat na paraolympiádu nebo si založit gender přebor.

0 0
možnosti
JJ

J93u45r71a 14J25u98r49a69x

14. 5. 2024 13:06

Ģenderolympiádu.

0 0
možnosti
MK

Pokud stačí, abych se jako něco cítil, a ostatní to musejí uznat a chovat se podle toho, uvažuji být čáp nebo labuť - jsou chránění zákonem, nikdo je nesmí omezovat a hlavně - neplatí daně. No a v případě zranění nebo onemocnění, leckterá záchranná stanice má lepší úspěšnost uzdravení pacienta, než průměrná nemocnice.

0 0
možnosti
JV

. . . a žabí stehýnka také nejsou úplně k zahození! A navíc čáp je myslím tvor všežravý, takže bych mohl žrát i všechno ostatní.

Začínám chápat proč pro některé lidi je býti nějakým zvířetem je docela výhodné. My ,,obyčejní" lidé v tom pořád vidíme nějaký nesmysl, a přitom to dává docela smysl, ne?

0 0
možnosti
PK

Dnes naprostý souhlas. Když se někdo OPRAVDU cítí žít/být v opačném pohlaví, bude pro něj naopak stresující, když bude fyzicky vlastníkem nezměněného pohlaví biologického. Muže na ženu jde chirurgicky přeměnit celkem snadno. Udělat z ženy muže je mnohem obtížnější a nikdy není výsledek uspokojivý. A správný je dotaz, co pak, až se odoperovný člověk nebude cítit dobře ani potom? Papíry by šlo vyměnit kdykoli. Ale zařadit se mezi zatím zveřejněných 72 pohlaví neumí ani sami lidé s mobilní sexualitou. Ideální stav by pro ně byl, kdyby si každé ráno mohli vybrat nějaké pohlaví stejně jako si vyberou sako nebo sukni. Za čas se můžeme dočkat požadavku, aby každé z uznaných pohlaví mělo k dispozici svůj zcela specifický (nezaměnitelný) oděv (?).

Nakonec jeden fakt z přírody. Obyčejný zahradní šnek má jako druh 11 různých pohlaví. Pářit a počít potomky může každý s kterýmkoli jiným pohlavím, kromě toho svého - má tekdy 10x větší pravděpodobnost potkat rychle partnera než např. člověk. Nejsou v tom vlastně skryta taky jen dvě pohlaví?

0 0
možnosti
JJ

J95u79r18a 69J15u44r60a64x

14. 5. 2024 13:27

Pravděpodobnosti vyjadřující, že se v dostatečně velkém pohlavně nehomogenním vzorku jedinců nalezne možný sexuální partner: člověk 1/2, šnek 10/11.

Neuváženy člověčí pohlavní úchylky a skutečnost, že ve fertilním věku je o trochu víc holčiček než chlapečků. Jestli pohlavními úchylkami trpí i šneci netuším.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz