Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PRÁVO: Jak se Cyril Svoboda vydal do boje za Istanbulskou úmluvu

Těžko říct, proč si Cyril Svoboda nevybral tu pravou příležitost mlčet, když se rozhodl promluvit pro Parlamentní listy o Istanbulské úmluvě. Dlouholetý lidovecký předseda, nyní stále člen KDU-ČSL a zároveň poradce předsedy vlády Andreje Babiše, se poněkud překvapivě pustil do její obhajoby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Když jsme vstupovali do EU, tak nám pan Svoboda vysvětlil, že o naši suverenitu nepřicházíme. Jenom jsme ji předali EU, ale je stále naše :)

0 0
možnosti

Jasné a logické.

0 0
možnosti
JK

Lisabonskou úmluvu - NEPODEPISOVAT !!!

0 0
možnosti
Foto

Mam dojem, ze je rec o Istambulske smlouve.

0 0
možnosti
Foto

A četli jste někdo tu L. smlouvu? Kde to tam o tom genderu je? Je dost velká, nepodařilo se mi to najít....

0 0
možnosti
VS

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/istanbulska-umluva-nasili-na-zenach-cely-obsah-text-zneni-smlouva-rada-evropy.A181108_094052_domaci_lesa

Doporučuji přečíst č. hlava VII a IX to jsou závazky kvůli kterým bychom smouvu neměli podepisovat. Ať se to podepíší všechny muslimské země a Afričané. My máme dostatečné zákony pro ochranu občanů vč. žena třeba obřízku zde nepraktikujeme.

0 0
možnosti
KF

Postoj Svobody mě vůbec nepřekvapuje, KDU-ĆSL vygenerovala vždy jen politický odpad, šmejdy a úlisné hady schopné položit každou koalici.

0 0
možnosti
VK

Trefně napsáno.A že dělá poradce Babišovi.Asi se nadarmo neříká,že vrána k vráně sedá,rovný rovného si hledá.

0 0
možnosti
LD

Měkýš Cyril Svoboda je Trojským koněm Brusele. Všechny jeho výroky a činy (dokud byl u válu) tomu nasvědčují.

Zkrátka pravý, nefalšovaný Lidovec!

0 0
možnosti
ZL

To vlastně nezní špatně.

Můj gender je takový, jaký si sám definuju. Takže zastaví-li autobusový zájezd "za účelem občerstvení", použiju pánský záchod, poněvadž tam je VŽDYCKY menší fronta. Sprchu naopak použiju dámskou protože tam je VŽDYCKY zajímavější osazenstvo; tedy aspoň pro mě :-).

0 0
možnosti
JP

Pan Cyril Svoboda dělá to, nač má schopnosti. Na jeho obranu je nutno říct, že se chová pořád stejně. Stejně servilně. Není to politická osobnost, je to jen příštipkář. Republika z jeho služeb nikdy prospěch neměla. Pokud jej přesto někdo z vlády potřebuje, proč ne. Když mu dobře zaplatí.

0 0
možnosti
VP

Cyril Svoboda, člen KDU-ČSL, bývalý poslanec a ministr zahraničí ČR je prostě modlák. Ano, podobně se v politice chová většina z té sebranky zvané KDU-ČSL. A to si připomeňte tu snůšku té tlupy, která kvůli vyžírkovství do řad modláků vstoupila za jasným účelem. Známé příklady jsou lidé jako pan Pithart nebo Gabal. Fuj.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz