25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Vláda demokratů, radikálů, nebo nové volby?

Vzájemná ochota spolu vyjednávat panuje jak v hnutí ANO, tak v sociální demokracii. U babišovců mají prý námitky jen tři poslanci, ale budou loajální. Tak to aspoň zaznělo po sobotní neformální schůzce poslaneckého klubu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 22.3.2018 10:37

Jak?

Demokraty myslíte koho, radikály myslíte koho?

Já si třeba myslím, že příkladně pan Bublan jest "radikál jak stehno". Pardon. Putna má též k demokracii hodně daleko. Poslouchat Piráty též vyžaduje hodně vůle. Ale Vy škatulkujete jinak. Zkr.

Tradiční znamená TOPbruselská??? Vždyť existuje asi osm let, no, malinko víc. Nějak se to tam transformuje z jiných straniček. Tradice/program skutečně na sedm poslanců, tak je posilujte! Zkr.

V. Církva 22.3.2018 15:23

Re: Jak?

No právě tradiční, demokratické “neradikální” to je u pana Jelínka poměrně podivná sebranka Zrovna ty Piráty by bylo dobré nazvat zakuklená extremistická AnFa. A TOP09 či ODS by mohly být strany kmotrů. ČSSD pak multikulti genderová strana inklusivního skolství smrdí bolševizmem i bez Marxové. No nevím SPD a ANO i kdyby měli ve volebním plánu rozkradení republiky nejsou zdá se méně demokratičtí a méně demokratické než tradiční strany. Což je smutné, ale je to tak.

K. Janyška 22.3.2018 19:02

Re: Jak?

Mistr Hayek: Pokud je demokracie jen většinovým hlasováním, demokratem nejsem.

Já, pozemský červ, mu rozumím a nejsem jím také...Dzp.