Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Vláda demokratů, radikálů, nebo nové volby?

Vzájemná ochota spolu vyjednávat panuje jak v hnutí ANO, tak v sociální demokracii. U babišovců mají prý námitky jen tři poslanci, ale budou loajální. Tak to aspoň zaznělo po sobotní neformální schůzce poslaneckého klubu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

V. Pokorný

22. 3. 2018 11:06
Jsem

pro předčasné volby. A klidně by socani mohli vypadnout z parlamentu. Nikdy nedrží sliby nebo program či závazky. V této partaji, říká si sociálně demokratická, působí lidé od pohledu jako podrazáci a křiváci. Nejde jim o zájem státu, ale o ně samotné. Jako ve většině ostatních partají.

Pro mne nejpřijatelnější je menšinová vláda, nebo ANO-SPD-KSČM. Ostatní partaje kvůli jejich proklamovaným morálním principům a pevností v názorech a jejich boji za občany a demokracii i svobodu( jen se směju) se samy vyřadily. Ale není všem dnům konec. Uvidíme, jak dlouho vydrží ty principy a morálka u těch partají vzdorovat výnosným a bezstarostným pozicím při podílu na vládnutí.

0 0
možnosti
KJ

22. 3. 2018 19:00
Re: Jsem

Jsem také pro předčasné volby s přáním, aby lidi konečně zařízli toho pro mne vrahouna a podvodníka a zločince z estébáckého a komunistického agrofertního ANO.

Stydím se za to, že nemáme českého premiéra... Dzp.

0 0
možnosti
ŠH

22. 3. 2018 10:37
Jak?

Demokraty myslíte koho, radikály myslíte koho?

Já si třeba myslím, že příkladně pan Bublan jest "radikál jak stehno". Pardon. Putna má též k demokracii hodně daleko. Poslouchat Piráty též vyžaduje hodně vůle. Ale Vy škatulkujete jinak. Zkr.

Tradiční znamená TOPbruselská??? Vždyť existuje asi osm let, no, malinko víc. Nějak se to tam transformuje z jiných straniček. Tradice/program skutečně na sedm poslanců, tak je posilujte! Zkr.

0 0
možnosti
VC

V. Církva

22. 3. 2018 15:23
Re: Jak?

No právě tradiční, demokratické “neradikální” to je u pana Jelínka poměrně podivná sebranka Zrovna ty Piráty by bylo dobré nazvat zakuklená extremistická AnFa. A TOP09 či ODS by mohly být strany kmotrů. ČSSD pak multikulti genderová strana inklusivního skolství smrdí bolševizmem i bez Marxové. No nevím SPD a ANO i kdyby měli ve volebním plánu rozkradení republiky nejsou zdá se méně demokratičtí a méně demokratické než tradiční strany. Což je smutné, ale je to tak.

0 0
možnosti
JK

22. 3. 2018 9:41
Pro posílení tradičních stran je potřeba

aby tyto strany udělaly revizi své činnosti po r. 89 a přijali svou zodpovědnost za toto své působení. A to platí jak pro ODS tak pro ČSSD, na to čekají voliči, bez tohoto zhodnocení a zodpovědnosti tyto strany neposílí.

0 0
možnosti
KJ

22. 3. 2018 10:40
Re: Pro posílení tradičních stran je potřeba

A co tím chcete říci ? Že politické strany jsou jako pěstitelé obilovin a vývoj lidského světa je růst obilí zasetého na poli ?

Velmi se mýlíte. Jsou to jen skupiny lidí, ucházející se o správu věcí veřejných ve státě, který podléhá vývoji spontánními silami, zejména civilizaci obchodem a a spontánnímu řádu lidského světa... Dzp.

0 0
možnosti
KJ

22. 3. 2018 9:12
Nové volby by to chtělo. Už kvůli vrahům ve vládě.

Viz Ladislav Jakl a jeho podezření veřejně publikovaná po snrti Kovarčíka... Dzp.

0 0
možnosti
MR
Katastrofa

Burše + socani + komunisté. Tohle bude extrémně korupční vláda. Očekávejme další šikanu obyčejných lidí a podnikatelů. Co jiného od babiše taky čekat? Babiš je zloděj, dotační podvodník, trestně stíhaný člověk, bývalý Stbák, co vědomě spolupracoval s Stb, a bude podporovaný komunisty. kam sme to za těch 28 let dospěli. Točíme se v kruhu.

http://www.epshark.cz/clanek/241/sivos-babis-byl-bures-a-spolupracoval-s-stb-vedome

0 0
možnosti
JK

J. Karlík 653

22. 3. 2018 9:44
Re: Katastrofa

Nomen, omen.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz