9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Václavovi s díkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NR 1.9.2008 15:56

Re: Nový

Osvědčený Kosovský scénář X neuváženě prosazený NATO a USA. Přečti si to po sobě, jestli ti to ovšem bude něco platné. Ty někomu vykládej něco o hlouposti, havlovský mudrlante.

člověk 1.9.2008 15:53

s trochou rozumu si musí říci při čtení vačeho článku,

nakonec vám musím zdělit, že i ty USA májí v doktrině prosazování jejich demokracie a zájmů ve světě i silou.Pokud by jste byl nezaujatý a spravedlivý jistě by vám vyšlo po zvážení všech informací ,že jak se říká : jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet- tak to je i s velmocemi.To od vás ale nemůžeme chtít, lelikož ve vaší hlavě převládají lidské vlastnosti jako je bezohlednost, patolýzalstvý,účelovost s tím spojená lež a nehoráznost.Tak že k pivu na kus řeči bych vás nepozval a raději bych se vám vyhnul.Za víc už mi opravdu nestojíte.

Honza 1.9.2008 15:48

Re: Re: Re: hmm..

To říkáš proto,že tomu vůbec nerozumíš - jen chceš taky něco říct,i když volovinu.Ivan má úplnou pravdu.Gruzínskej prezident prodává Gruzii američanum,tak jako nás naše vláda.

vikin60 1.9.2008 15:45

Bárto jste ksind.USA , okupace Iráku Vám nevadí?

Nový 1.9.2008 15:39

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Asi jsi  žádnou okupaci nezažil, nebo jsi úplně hloupý.

Nový 1.9.2008 15:38

jenom použili Kosovský scénář

Neměli  bychom se  čertit ale  spíše  si zvykat.  Osvědčený Kosovský scénář,  neuváženě   prosazený  |NATO a  USA, se  bude  mnohonásobně opakovat.  Ne  vždy to bude  pro potěchu  Západu.

NR 1.9.2008 15:33

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Snažíte se čtenářům sugerovat, jak jsou USA podle vás údajně ušlechtilé. Proč tedy nechtějí USA za svoje vojska v ČR platit daně? Proč byla vyjednávání s USA před podpisem tohoto smluvního paskvilu tak těžká a složitá, jak neustále před podepsáním dennodenně sdělovala Parkanová, Vondra, Schwarzenberg a Topolánek? Protože tento smluvní nerovnoprávný paskvil mohl být ještě horší a nesvéprávnější, než jak vypadá teď? No potěšpánbůh. Nebo jen Parkanová, Vondra, Schwarzenberg a Topolánek balamutí obyvatele ČR, aby ten paskvil snadněji strávili? Ještě chvilku mi vyprávějte něco o tom, že USA nám nic nevnucují. A pak tu O Karkulce.

marv 1.9.2008 15:28

LEŽ !

Dejte si do googlu "Ropovod Ingolstadt" a vyberte si odkaz "o zajištění zdrojů pro financování projektu ropovodu Ingolstadt". Tam nejdete usnesení vlády ČR z 26.5.1993 ... podepsán V. Klaus. Ropovod byl zprovozněn až v roce 1996 (Wikipedie). Ale příznivci pravdy a lásky jsou ochotni pro "dobrou věc" lhát ráno, lhát v poledne a lhát večer.

jozka 1.9.2008 15:23

dík panu Havlovi

Opět jsem se pobavil vidět pana Havla jak se kroutil a prachobyčejně okecával.Zkrátka a dobře.Američanům to nevyšlo.Gruzinci to spackali.Rusům nahráli a ti to zcela pochopitelně a oprávněněně využili.Svět si musí uvědomit,že doba jelcinovského zubožování a devastace Ruska skončila.Tento historicky evropský stát opět začíná zaujímat postavení ve světě.které mu přináleží.

ceskej Honza 1.9.2008 15:22

Vá vsech soucasných antihavlistú

bych se rád optal, co jste delali v roce 89, kdyz po Praze nejelo jedinné auto, ve kterém by nebyl havlovo plagát, kdyz se vsude jeho jméno sklonovalo v superlativech? Byli jste pomílení a muze za to CIA nebo radio Svobodná Evropa? Zase jste nalétli cizákum a sami za nic nemuzete?!

Ta nase povaha Ceská ta je tak hezká, tak hezká!  Parodon, to je: Ta nase písnicka Ceská..... 

jamescook 1.9.2008 15:14

Re: Britský Herald Tribune,

Ropovod Ingolstadt - Kralupy nechala postavit česká vláda Petra Pitharta ještě v dobách československé federace. Stojí za to také připomenout, že tehdy Bavorský zemský sněm přijal zvláštní zákon umožňující co nejrychlejší výstavbu ropovodu. Václav Klaus s tímto projektem neměl naštěstí nic společného.

historik 1.9.2008 15:12

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Každý má právo na svůj názor. Ten Vám neberu. Jenom bych upřesnil. Okupace je když cizí stát vnikne násilím do cizího státu svou armádou. A potom vnucuje své názory těm okupovaným. Známe tedy okupaci německou a sovětskou. Vláda USA s naší vládou jedná o umístnění svých vojáků a svého vojenského zařízení na našem území. Ani své názory nám nevnucuje. Viz rozdíl mezi názory USA a EU. Tady tedy o okupaci asi nejde. A k iniciativě "nezakladnam".  Tam se shromažďují lidé, kteří dosud nejsou schopni vyslovit, natož napsat, větu : " Pobyt sovětských vojsk na našem území byl okupací Československa Sovětským svazem".

jozka 1.9.2008 15:10

ad pan Havel

Pan Havel byl směšný,jak se kroutil a okecával.Zkrátka a dobře.Amerikánům to nevyšlo.Gruzínci to spackali.Rusové oprávněně zabodovali.Doba jelcinovské devastace a zubožování Ruska díky bohu skončila.Rusko opět zaujímá ve světě postavení,které mu historicky přináleží.

ceskej Honza 1.9.2008 15:03

Re: Re: "cas ti otevre obe oci"...

Nejste objektivní. Srovnáváte nesrovnatelné.

Je li u nás nejaký USA vojenský specialista, který je tu kvuli Nato, nebo kvuli smlouve o radaru, není to totéz, co byli sovetstí poradci. Ti vládli a rozhodovali o vsem, takze CSSR byla jejich filiálkou a hlavne dojnou krávou. A vlastne kolonií Sovetského svazu. Ti rozhodovali i o tom, jakou budeme poslouchat muziku a kde budeme zakládat komposty. Tak prosím odhodte vás antiamerický mindrák a budte soudnejsí.

Quick 1.9.2008 14:53

Re: Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

Jenže USA atomovou bombu použily!!!!!!;-(

Ludva 1.9.2008 14:44

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Pan exprezident vždycky na prvním místě musel propagovat záměry své americké zednářské lože, která ho dostala do funkce. Že jsou pak zájmy státu až v druhé řadě, je nasnadě. Větší blábol, že svoboda je mnohem důležitější než ropa, jsem dlouho neslyšel. To je něco jako v pohádce sůl nad zlato, zkuste nechat ropu zmizet..

NR 1.9.2008 14:38

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Souhlasím, že NeZákladnám je proti základnám. Ale dost se pleteš, protože lidi z NeZákladnám nejsou fetky. Jsou to normální lidé, kteří chtějí prožít klidný život bez další války. Místo nadávání jim vyvrať něco z toho rozboru smlouvy. Mně taky klidně můžeš nadávat, to mi nevadí. Taky nechci cizí vojenské základny v ČR.

elvis 1.9.2008 14:36

Re: Re: hmm..

V jednom odstavci tolik plácanin jsem fakt už dlouho nečetl. Z příspěvku koká jak sláma z bot slovanský nacionalizmus (protože bolševické bláboly opakovat je už neudržitelné i pro bývalé lampasáky).

Ivan 1.9.2008 14:17

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Ta smlouva je strašná. Autory by měli okamžitě oběsit. Je to něco, co je hodné barové zpěvačky a prostitutky.

ATGcko 1.9.2008 14:13

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

nezakladnam.cz je web odpocatku zamerenej proti zakladnam (jak uz je videt z nazvu). Myslis, ze tam budou ochotny napsat neco neutralniho, co by na ves nahlizelo z vice uhlu? Nenech se manipulovat "nezavislymi" zdroji, tydle fetky stejnak k tydle propagande podporujou rusaci.

Ivan 1.9.2008 14:10

Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

To je  přesná charakteristika. USA se snaží o světovládu a proto budují svoje základny po celém světě. Sovětská vojska se stáhla z Rakouska, později taky z Německa a jiných zemí, amíci ovšem kam šlápnou, tam zůstanou.

Ivan 1.9.2008 14:07

Re: Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

To je opravdu výsledek protiruské propagandy takový?  Stalin byl mimochodem Gruzínec (stejně jako jeho kat Berija byl Gruzínec).  Takže u Gruzínců jako u kavkazského národa nebylo k podřezávání hrdel sousedů nikdy daleko.  Rusko nikdy války nezačínalo, ale vždy se pouze bránilo. Jak proti asijským nájezdníkům, kdy dělalo po tisíciletí štít Evropě, tak proti takovým zrůdám, jako byl Napoleon nebo Hitler.  Současnou říši zla, kterou jsou USA, jistě taky ustojí.

Ivan 1.9.2008 14:02

Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

Rusko je jistě mnohem starší a nesrovnatelně kulturnější zemí než USA. Znalosti průměrného občana Ruska o světě jsou také neskonale větší než znalosti průměrného američana o světě. USA byly ve svém začátku především zemí jednak skupinky dobrodruhů dobyvatelů vraždících domorodé obyvatelstvo. Pak také útočištěm náboženských fanatiků, které v Evropě nikdo nechtěl. Když se obojího nedostávalo, tak byli do Ameriky deportováni  zločinci a prostitutky. Zejména deportace prostitutek například z Francie do oblasti Missisipi (tehdy francouzské kolonie) bylo velmi časté a řešil se tím problém nedostatku bílých žen. Pro ročníky mladší než 1980 je to asi při současné propagandě novinka.

Honza 1.9.2008 14:00

Re: "cas ti otevre obe oci"...

No vidíš,zatím jsou tady poradci USA a ti tady mají už teď hlavní slovo,zeptej se Vondry

NR 1.9.2008 13:57

Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Zde je možno číst, jaký paskvil dobrovolně podepsala vláda ČR s USA. "Naši" představitelé Schwarzenberg, Vondra, Parkanová a další stvořili a podepsali paskvil, který je diktátem a je novou okupací ČR. Havel by to mohl vysvětlit, když to tolik obhajuje a tolik stojí o to, aby ČR lezla a vlezla Američanům do zadnice.

http://www.nezakladnam.cz/cs/1238_analyza-nevyhod-a-nezakonnych-ustanoveni-dohody-o-radaru-mezi-cr-a-usa

Ivan 1.9.2008 13:57

Re: k článku

Čečensko je součástí Ruska déle než například Texas součástí USA.

Ivan 1.9.2008 13:56

Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

Něco takového může prohlásit jen někdo s mozkem totálně vygumovaným protiruskou propagandou. Když se podíváte na Britskou encyklopedii a její edici pokladů světové kultury, tak zjistíte, že například v oblasti literatury jsou tam ruští spisovatelé zastoupeni asi tak pětkrát víc, než z USA.  Rusové jsou velmi trpěliví a nemilují válku. Když je ale někdo přinutí bojovat, tak bojují a zatím vždy bojovali úspěšně. Doufám, že Rusko si svou sílu zachová, protože jinak běda Evropě. Po tisíciletí tvořilo Rusko štít Evropy proti asijským nájezdníkům.

Ivan 1.9.2008 13:51

Re: hmm..

Jen další trouba. Gruzínští vyslanci v minulosti už dvakrát na kolenou prosili cara, aby je vzal do svého poddanství, protože jim hrozilo připojení k Osmanské říši. Takže kdyby chtělo Rusko připojit Gruzii, tak to jen vyslyší samy Gruzínce. Rusko to ale nechtělo a ani nechce. Nechce ovšem ani to, aby se z Gruzie stala banánová republika USA. Protože Rusko bylo dlouho  okupováno od SSSR, tak se teď zastalo dvou malých národů - Osetínců a Abcházců - , kterým od Gruzie hrozila genocida. To je něco, za co Rusko patří velký dík.

ceskej Honza 1.9.2008 13:41

"cas ti otevre obe oci"...

...az tady budou rustí poradci a az bude mít telefon na Hrade jenom sluchátko a spojení jen Kremlem. To uz tu jednou bylo! No a toho se práve obávám.:-/

jk-jiny 1.9.2008 13:35

hezka veta, kdyz autor pise,

ze kdyz Havel nepremysli, vyjadruje se pekne:-) Ostatne soudim, ze pana Havla by mel nekdo humanitaauuune bombaudovat.