9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Václavovi s díkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NR 1.9.2008 20:13

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Vypomáháte si reminiscencemi, ale ve výsledku Vám vznikla demagogie. Zkuste vzít za základ současnou realitu. Vy nevidíte, co USA ve světě dělají? Na základě lži USA vedou americké vraždění v Iráku a v Afghánistánu. Teď se chystají na Írán. Do této politiky USA zatáhly další státy a zatáhly do toho i ČR. 3/4 lidí v ČR se na tom nechtějí podílet a chtějí referendum o cizí vojenské přítomnosti na území ČR. Co je na tom špatného? Že v minulosti probíhala politika v ČR jinak? To bylo. Špatnou minulostí omlouváte chystanou špatnou budoucnost. Ani já Vám nevnucuji názory, ale věřím tomu, že to české vládě neprojde. Zkuste se rozhlédnout, co se děje v Evropě a jak lidé milují USA s jejich vojenskými základnami.

kpt 1.9.2008 19:59

Re: Re: Re: Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

To je argumentace skutečně hodná českého honzy. Ty bomby zabíjely civilisty děti starce těhotné ženy, že ano. Styďte se.

historik 1.9.2008 19:55

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Váš příspěvek asi patří mně. Pokud ne, omlouvám se. Ale moje odpověď na Váš příspěvek je tady. Já se niikomu nic nesnažím sugerovat. Já jenom opakuji můj názor na otázky okolo radaru. Vy už dopředu víte, jak nás bude Amerika ničit. Já usuzuji z toho, jak Amerika "ničila" evropské státy v kapitalistické Evropě a jak my, pod komunisty řízené Evropě jsme "vzkvétali". Proto mám obavy především z Ruska a nemám obavy z USA. V čem jsme "nesvéprávní a dobytí"? Který stát v Evropě USA dobyly a zbavily svéprávnosti? Byli jsme snad do roku 1989, pod vedením KSČ, svéprávní a nedobytí SSSR? A referendum? Kolik jich bylo do roku 1989?  

Niky 1.9.2008 19:50

Re: LEŽ !

Díky marve.R^

NR 1.9.2008 19:44

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Vidím, že jsi "odborník" a víš jaké rakety a možnosti mají Íránci a Korejci, proti kterým údajně má být radar. Ty tady zatím ale vykládáš o výzbroji Ruska. Takže USA nám lžou o účelu základny a je to provokace proti Rusku? Tady ti nechám zajímavý odkaz, co na sebe Česká republika připoutá a udělá ze sebe cíl.

http://www.youtube.com/watch?v=e4XzipgqfbY&NR=1

NR 1.9.2008 19:37

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Emigrantská lůza zakvílela v zámoří. Trhni si nohou ty troubo.

HOBBO 1.9.2008 19:20

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Vazeny/na NR.Vetsiho I*D*IOT*A jsem jeste v mem zivote nepotkal!Chcipni Ty Ksindle!

Standa 1.9.2008 19:03

Bárta

demagog jako obvykle."Američané vraždí civilisty v Iráku a Afghánistánu, kdo by jim věřil?

Škoda, že neporovnal ony americké mrtvé, pomalu tři stovky jich budou,

s milionem civilistů vyvražděných v rámci bratrské pomoci soudruhu

Nadžibulláhovi." Zapoměl, že v Iráku bylo zavražděno 1,2 milionu Iráčanů a 4 mil je uprchlíků, díky USA. To Bárta nezmiňuje, jen manipuluje a zapomíná na 60 zvražděných dětí v Afgánistánu v minulých dnech. Holt mu to neštymuje do karet. Hnus!

kurbet 1.9.2008 19:00

Re: Bárta tentokrát bez chyb

Gastone máš pravdu,ale pozor na infarkt.R^

Jenda 1.9.2008 18:38

Re: Tady se ukazuje zrůdnost....

To je od nich fakt zrudne, nepronikat do statu jako agresori. To s vami souhlasim.

Jenda 1.9.2008 18:36

Re: s trochou rozumu si musí říci při čtení vačeho článku,

Urcity rozdil tu je. Zeme obsazene rusy sly ekonomicky do kopru.

Jenda 1.9.2008 18:35

Re: ad pan Havel

Myslite postaveni nejzaostalejsi zeme, kterou je ovsem obtizne porazit, protoze a) nas mnogo a b) u nas balsaja kosa?

Jenda 1.9.2008 18:34

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Co treba proto, ze je lepsi sestrelit raketu, kdyz je jeste v jednom kuse a s tahem motoru stoupa nez cekat az  se nahore rozdeli na nekolik kusu (a ted hadejte co z toho jsou skutecne hlavice, co navnady a co zbytky) a zacne padat na uzemi velkeho satana?

A pro nas zbytecna rozhodne neni. Zazemi zakladny si amici budou chranit ... takze sbohem nerusenyj savjetskyj sajuze respublik nesvabodnych.

Jenda 1.9.2008 18:26

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Uz pred vice jak dvema tisici let platilo "Chces-li mir, pripravuj se na valku." A od te doby se lide moc nezmenili, plati to porad.

Ostatne abych nechodil tak daleko ... takovy Chamberlain taky chtel prozit klidny zivot bez dalsi valky.

Jenda 1.9.2008 18:21

Re: Re: hmm..

Rusko okupovano SSSR? A Cechy s Moravou byly okupovany Ceskoslovenskem! Ze?

Gaston 1.9.2008 17:55

Bárta tentokrát bez chyb

Hrozím se, jaké spoluobčany mám. Vy všichni rusofilové, kteří se schováváte za heslo USA/Rusko - prašť jako uhoď, jestlipak alespoň víte, že nebýt USA, nebyli bychom svobodní, ba dokonce jako samostatný stát bychom neexistovali. BUď jste všichni ruští agenti, hnusní komunisti, nebo na hlavu padlí. Fuj!

billis 1.9.2008 17:31

Re: Re: dík panu Havlovi

Az na toho samolibeho narcistskeho KGBaka Klausů.

billis 1.9.2008 17:25

Kudá ty idiot, na vschod ?

Daváj, maladěc, daváj (Y)

Hrdlička. 1.9.2008 17:19

Re: dobrý článek vystihující realitu dneška

Svatá pravda, vždyť ti Rusové stále zbožňují Stalina, ještě že se k němu nepřihlásil některý z diskutujících, kteří tak najvně nebo zaslepeně hájí Ruskou agresi a vymýšlejí k tomu nejnesmyslnější argumenty včetně útoků proti USA, bez kterých by nebylo možno dnes ani aby komunisti u nás mohli budovat svobodně pátou kolonu.

billis 1.9.2008 17:15

Smrduti rudi vlezdopr...listi

Tahnete zpatky na Novinky i s vasimi radoby "argumenty". Chasko zaprodana, ruska, hnusna.(Y)

NR 1.9.2008 17:05

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

To odebrání do Íránu jsem nepochopil. Taky nerozumím tomu, proč USA chtějí mít ve Středozemním moři a v Baltském moři válečné lodě USA s raketami, ze kterých prý budou bránit Českou republiku s USA základnou. Proč raději USA nechtějí mít tyto válečné lodě u svého pobřeží a nechtějí bránit území USA takto jednodušeji? Bez zbytečné a drahé USA základny v ČR?

ceskej Honza 1.9.2008 16:46

Re: Re: Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

pouzily ji, protoze její nepouzití, by stálo prodlouzení války s Japonskem o mesíce, mozná roky!!

Tedy její nepouzití, by stálo více japonských a samozrejme i amerických zivotú. Japonské velení bylo v rukou fanatikú, kterí nepripousteli kapitulaci za zádných okolností a byli ochotni obetovat celý národ a bojovat do posledního muze. Po Hirosime nadále na nové návrhy na kapitulaci nereagovali a zprávám o nicivé Nové bombe neverili. Teprve po Nagasaki jim doslo ze je definitivne konec. Vy byste patrne byl pro nepouzití a dalsí statisíce obetí nekonecné války. Jak humánní! Vase argumentace je jen cást pravdy a bohuzel ani v Ceských svobodných mediích se celá pravda neobjevila. Protiamerické tazení je ted velmi v móde ze??

Ale 1.9.2008 16:30

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

A proč se chová NeZákladnám tak selektivně - najlepší by bylo, kdyby se odebrali do Íránu a tam se přivázali k nějaké té odstředivce, čímž jednoznačně vyzkoušeli, zda je nebo není radart potřeba

Ale 1.9.2008 16:27

Re: Re: k článku

Ovšem zatímco Čečny se Rusko zmocnilo po desítkách let krvavých bojů, Texas byl do USA přijat na nějakou třetí žádost.

Ale 1.9.2008 16:25

Re: Re: Re: Re: Rusko se bojí oprávněně

Rusko žádnou válku nezačalo?

Jen tak mne napadá - válka se Švédskem o Ingrii a v minulém století například napadení Finska, Maďarska, Československa, Gruzie, Arménie, Azerbajdžánu, s využitím hrozby silou okupace Estonska, Lotyšska, Litvy, Bessarábie, rusko-turecké války o sto let dříve, rusko-polské války současně s válkami proti Turecku, napadení Polska 1920, ...

NR 1.9.2008 16:19

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Snažíte se sugerovat, že vláda ČR jedná s USA a tak tedy podle Vás nepůjde o okupaci ČR. Já Vaše vysvětlení odmítám, protože smluvní paskvil přivede ČR k nové okupaci. Nebo jste se během naší vzájemné disputace dosud nedostal k tomu, abyste si to přečetl? K okupaci jak vidno se dá dospět i jiným způsobem a jinými prostředky. USA se rozhodly okupovat svého spojence tímto způsobem, s pomocí domácích vnitřních pomahačů v ČR a jimi podepsané potupné smlouvy, v níž ČR zbylo postavení nesvéprávné dobyté země. Proč se česká vláda a český parlament nezeptaly svých občanů v referendu, jestli chtějí na svém území cizí armádu v cizích základnách?

Honza 1.9.2008 16:04

Tady se ukazuje zrůdnost....

Bushovy politiky.USA nevnikají do evropských a asijských států jako agresor,ale oni politicky a diplomaticky (možná i finančně)donutí vlády těchto států přijmout americké naivně hloupé podmínky.To je taktika poklepávání na ramena,taktika ""přátelství"" a úsměvů pro tisk a světovou veřejnost,taktika jen vlastní prospěšnosti.Jen hloupí politici na to skočí.

bukowsky 1.9.2008 16:01

Bárta na vlně demagogie, populizmu a laciných oslích můstků

Pravdou je, že takhle svět lze vidět. Protože jestliže by měl vidět svět na základě faktů, musel by sám ze svých esejí zvracet. A tak lze se do zrcadla podívat i ze strany a vidět něco jiného než sebe v nahotě.

Relativizování, zlehčování jednich mrtvých v porovnávají s jinými mrtvými, dělání zla ve jménu Dobra oproti dělání zla ve prospěch ZLA, naše zabíjení je humánní, jejich zabíjení je špatné a podobné zvrácenosti nejagilnějšího politruka Ľudovek

Ludva 1.9.2008 15:57

Re: dík panu Havlovi

Není tomu tak. I válka s Gruzíi ukázala, že Rusko zaostalo ve zbraních a zejména v informačních zbrojních technologiích za Západem o desítky let. Měli štěstí, že Gruzíe vedla válku podobnými zaostalými prostředky, typu tanky a děla z Česka. Převaha Západu je nyní evidentní, asi proto se na stranu Ruska nikdo nepostavil.Jak pragmatické.

historik 1.9.2008 15:56

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Já o okupaci, Vy o Karkulce. Znovu opakuji. Já Váš názor respektuji. Ale já jsem psal o  tom, že přirovnání jednání o radaru k okupaci není správné.