Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nový

1. 9. 2008 15:38
jenom použili Kosovský scénář

Neměli  bychom se  čertit ale  spíše  si zvykat.  Osvědčený Kosovský scénář,  neuváženě   prosazený  |NATO a  USA, se  bude  mnohonásobně opakovat.  Ne  vždy to bude  pro potěchu  Západu.

0 0
možnosti

NR

1. 9. 2008 15:56
Re: Nový

Osvědčený Kosovský scénář X neuváženě prosazený NATO a USA. Přečti si to po sobě, jestli ti to ovšem bude něco platné. Ty někomu vykládej něco o hlouposti, havlovský mudrlante.

0 0
možnosti

jozka

1. 9. 2008 15:23
dík panu Havlovi

Opět jsem se pobavil vidět pana Havla jak se kroutil a prachobyčejně okecával.Zkrátka a dobře.Američanům to nevyšlo.Gruzinci to spackali.Rusům nahráli a ti to zcela pochopitelně a oprávněněně využili.Svět si musí uvědomit,že doba jelcinovského zubožování a devastace Ruska skončila.Tento historicky evropský stát opět začíná zaujímat postavení ve světě.které mu přináleží.

0 0
možnosti

Ludva

1. 9. 2008 15:57
Re: dík panu Havlovi

Není tomu tak. I válka s Gruzíi ukázala, že Rusko zaostalo ve zbraních a zejména v informačních zbrojních technologiích za Západem o desítky let. Měli štěstí, že Gruzíe vedla válku podobnými zaostalými prostředky, typu tanky a děla z Česka. Převaha Západu je nyní evidentní, asi proto se na stranu Ruska nikdo nepostavil.Jak pragmatické.

0 0
možnosti

ceskej Honza

1. 9. 2008 15:22
Vá vsech soucasných antihavlistú

bych se rád optal, co jste delali v roce 89, kdyz po Praze nejelo jedinné auto, ve kterém by nebyl havlovo plagát, kdyz se vsude jeho jméno sklonovalo v superlativech? Byli jste pomílení a muze za to CIA nebo radio Svobodná Evropa? Zase jste nalétli cizákum a sami za nic nemuzete?!

Ta nase povaha Ceská ta je tak hezká, tak hezká!  Parodon, to je: Ta nase písnicka Ceská..... 

0 0
možnosti

Pejzlerka

1. 9. 2008 23:03
Re: Vá vsech soucasných antihavlistú

  ceskej Honzo,  dávejte  na sebe  víc  pozor, klidně ležte,  když  pořád padáte  z  pece na hlavičku,  tak  Vám  to na  rozumu  určitě  nepřidá!

0 0
možnosti

jozka

1. 9. 2008 15:10
ad pan Havel

Pan Havel byl směšný,jak se kroutil a okecával.Zkrátka a dobře.Amerikánům to nevyšlo.Gruzínci to spackali.Rusové oprávněně zabodovali.Doba jelcinovské devastace a zubožování Ruska díky bohu skončila.Rusko opět zaujímá ve světě postavení,které mu historicky přináleží.

0 0
možnosti

Jenda

1. 9. 2008 18:35
Re: ad pan Havel

Myslite postaveni nejzaostalejsi zeme, kterou je ovsem obtizne porazit, protoze a) nas mnogo a b) u nas balsaja kosa?

0 0
možnosti

NR

1. 9. 2008 13:57
Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Zde je možno číst, jaký paskvil dobrovolně podepsala vláda ČR s USA. "Naši" představitelé Schwarzenberg, Vondra, Parkanová a další stvořili a podepsali paskvil, který je diktátem a je novou okupací ČR. Havel by to mohl vysvětlit, když to tolik obhajuje a tolik stojí o to, aby ČR lezla a vlezla Američanům do zadnice.

http://www.nezakladnam.cz/cs/1238_analyza-nevyhod-a-nezakonnych-ustanoveni-dohody-o-radaru-mezi-cr-a-usa" target="_blank" rel="nofollow">http://www.nezakladnam.cz/cs/1238_analyza-nevyhod-a-nezakonnych-ustanoveni-dohody-o-radaru-mezi-cr-a-usa

0 0
možnosti

ATGcko

1. 9. 2008 14:13
Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

nezakladnam.cz je web odpocatku zamerenej proti zakladnam (jak uz je videt z nazvu). Myslis, ze tam budou ochotny napsat neco neutralniho, co by na ves nahlizelo z vice uhlu? Nenech se manipulovat "nezavislymi" zdroji, tydle fetky stejnak k tydle propagande podporujou rusaci.

0 0
možnosti

jk-jiny

1. 9. 2008 13:35
hezka veta, kdyz autor pise,

ze kdyz Havel nepremysli, vyjadruje se pekne:-) Ostatne soudim, ze pana Havla by mel nekdo humanitaauuune bombaudovat.

0 0
možnosti

NR

1. 9. 2008 12:50
Havel opět trapný - nezklamal

Trpaslík Havel z Dejvic je vždy připraven kopnout Rusy do kotníku ve svých komických výstupech, jak můžeme sledovat v jeho komických občasnících. Díky Havle! I pravdolásková Česká televize dává Havlovi dostatek prostoru k jeho blábolům a skvěle tak baví obecenstvo. Díky ČT! Také se najdou lidé, kteří Havlovy komické občasníky berou vážně a snaží se v nich nalézat Havlovo moudro. Dnes se jeden, autor výše uvedeného článku, předvedl v "obětí" s Havlem. I tobě díky autore, cos vážně Havla vzal, neb srandy není nikdy dost v této trudné době. Už se těším, kde se zas objeví Havel komik s nějakým mezinárodněpolitickým rozborem a čím obohatí svoje obvyklé číslo s tradičním okopáváním ruského kotníku. Blíží se volby v ČR, tak snad je nějaká naděje na Havlovu komiku v podobě nějakého havlovského politického moudra z Hlavního centra světové politiky v Dělostřelecké ulici v Dejvicích.

0 0
možnosti

Roman

1. 9. 2008 13:17
Re: Havel opět trapný - nezklamal

Havel je hlavně dobrá obchodní značka. Dobře se z toho žije.

0 0
možnosti

Spirit

1. 9. 2008 12:37
Václav Havel

se opět projevil jako humanitární bombometčík. Jeho názory jsou dlouhodobě (od mládí) sobecké a velkopanské. Svět by rád dělil na říše dobra a zla, na agresory a oběti - jako Hitler a Stalin, a jejich současní pohrobci. Je moc dobře, že tento salonní válečník (napsal bych válečný štváč, kdyby to nebylo tak zprofanované) už není naším presidentem.

0 0
možnosti

Roman

1. 9. 2008 12:49
Re: Václav Havel

Havel je jen kecal bez vlivu na cokoliv. Toho už neřešte. Nemá to smysl

0 0
možnosti

Chalupa

1. 9. 2008 12:32
je třeba vyměnit trpaslíka.

Začalo to v noci ze  7.8.2008 "humanitárním bombardováním" Chcinvali, plus odstřelováním raketomety a tanky, což média "vytěsnila."  Politický trpaslík  Sakašvili to pěkně podělal,  oddálil rozšíření ropovodu BTC, který Evropa nutně pořebuje.  Nahrál Rusům hned 2x.

0 0
možnosti

Niky

1. 9. 2008 12:20
Britský Herald Tribune,

napsal:Česká republika je jednou ze dvou zemí Evropy,které jsou nejméně závislé na Ruské ropě a to především díky ropovodu Ingolstadt,který nechala postavit Česká vláda v čele s tehdejším premiérem a dnešním presidentem V.Klausem.

0 0
možnosti

Roman

1. 9. 2008 12:30
Re: Britský Herald Tribune,

To je sice pravda, ale pokud západní evropa nebude mít dostatek z Ruska (ať ho dostane jakkoliv) , tak k nám nepřiteče nic moc ani z Ingolstadtu. Jsme s nimi v podstatě na jedné lodi.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz