27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Václavovi s díkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nový 1.9.2008 15:39

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Asi jsi  žádnou okupaci nezažil, nebo jsi úplně hloupý.

Ale 1.9.2008 16:30

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

A proč se chová NeZákladnám tak selektivně - najlepší by bylo, kdyby se odebrali do Íránu a tam se přivázali k nějaké té odstředivce, čímž jednoznačně vyzkoušeli, zda je nebo není radart potřeba

NR 1.9.2008 17:05

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

To odebrání do Íránu jsem nepochopil. Taky nerozumím tomu, proč USA chtějí mít ve Středozemním moři a v Baltském moři válečné lodě USA s raketami, ze kterých prý budou bránit Českou republiku s USA základnou. Proč raději USA nechtějí mít tyto válečné lodě u svého pobřeží a nechtějí bránit území USA takto jednodušeji? Bez zbytečné a drahé USA základny v ČR?

Jenda 1.9.2008 18:34

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Co treba proto, ze je lepsi sestrelit raketu, kdyz je jeste v jednom kuse a s tahem motoru stoupa nez cekat az  se nahore rozdeli na nekolik kusu (a ted hadejte co z toho jsou skutecne hlavice, co navnady a co zbytky) a zacne padat na uzemi velkeho satana?

A pro nas zbytecna rozhodne neni. Zazemi zakladny si amici budou chranit ... takze sbohem nerusenyj savjetskyj sajuze respublik nesvabodnych.

NR 1.9.2008 19:44

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Vidím, že jsi "odborník" a víš jaké rakety a možnosti mají Íránci a Korejci, proti kterým údajně má být radar. Ty tady zatím ale vykládáš o výzbroji Ruska. Takže USA nám lžou o účelu základny a je to provokace proti Rusku? Tady ti nechám zajímavý odkaz, co na sebe Česká republika připoutá a udělá ze sebe cíl.

http://www.youtube.com/watch?v=e4XzipgqfbY&NR=1

jk-jiny 1.9.2008 13:35

hezka veta, kdyz autor pise,

ze kdyz Havel nepremysli, vyjadruje se pekne:-) Ostatne soudim, ze pana Havla by mel nekdo humanitaauuune bombaudovat.

NR 1.9.2008 12:50

Havel opět trapný - nezklamal

Trpaslík Havel z Dejvic je vždy připraven kopnout Rusy do kotníku ve svých komických výstupech, jak můžeme sledovat v jeho komických občasnících. Díky Havle! I pravdolásková Česká televize dává Havlovi dostatek prostoru k jeho blábolům a skvěle tak baví obecenstvo. Díky ČT! Také se najdou lidé, kteří Havlovy komické občasníky berou vážně a snaží se v nich nalézat Havlovo moudro. Dnes se jeden, autor výše uvedeného článku, předvedl v "obětí" s Havlem. I tobě díky autore, cos vážně Havla vzal, neb srandy není nikdy dost v této trudné době. Už se těším, kde se zas objeví Havel komik s nějakým mezinárodněpolitickým rozborem a čím obohatí svoje obvyklé číslo s tradičním okopáváním ruského kotníku. Blíží se volby v ČR, tak snad je nějaká naděje na Havlovu komiku v podobě nějakého havlovského politického moudra z Hlavního centra světové politiky v Dělostřelecké ulici v Dejvicích.

Roman 1.9.2008 13:17

Re: Havel opět trapný - nezklamal

Havel je hlavně dobrá obchodní značka. Dobře se z toho žije.

Spirit 1.9.2008 12:37

Václav Havel

se opět projevil jako humanitární bombometčík. Jeho názory jsou dlouhodobě (od mládí) sobecké a velkopanské. Svět by rád dělil na říše dobra a zla, na agresory a oběti - jako Hitler a Stalin, a jejich současní pohrobci. Je moc dobře, že tento salonní válečník (napsal bych válečný štváč, kdyby to nebylo tak zprofanované) už není naším presidentem.

Roman 1.9.2008 12:49

Re: Václav Havel

Havel je jen kecal bez vlivu na cokoliv. Toho už neřešte. Nemá to smysl

Chalupa 1.9.2008 12:32

je třeba vyměnit trpaslíka.

Začalo to v noci ze  7.8.2008 "humanitárním bombardováním" Chcinvali, plus odstřelováním raketomety a tanky, což média "vytěsnila."  Politický trpaslík  Sakašvili to pěkně podělal,  oddálil rozšíření ropovodu BTC, který Evropa nutně pořebuje.  Nahrál Rusům hned 2x.

Niky 1.9.2008 12:20

Britský Herald Tribune,

napsal:Česká republika je jednou ze dvou zemí Evropy,které jsou nejméně závislé na Ruské ropě a to především díky ropovodu Ingolstadt,který nechala postavit Česká vláda v čele s tehdejším premiérem a dnešním presidentem V.Klausem.

Roman 1.9.2008 12:30

Re: Britský Herald Tribune,

To je sice pravda, ale pokud západní evropa nebude mít dostatek z Ruska (ať ho dostane jakkoliv) , tak k nám nepřiteče nic moc ani z Ingolstadtu. Jsme s nimi v podstatě na jedné lodi.

jamescook 1.9.2008 15:14

Re: Britský Herald Tribune,

Ropovod Ingolstadt - Kralupy nechala postavit česká vláda Petra Pitharta ještě v dobách československé federace. Stojí za to také připomenout, že tehdy Bavorský zemský sněm přijal zvláštní zákon umožňující co nejrychlejší výstavbu ropovodu. Václav Klaus s tímto projektem neměl naštěstí nic společného.

marv 1.9.2008 15:28

LEŽ !

Dejte si do googlu "Ropovod Ingolstadt" a vyberte si odkaz "o zajištění zdrojů pro financování projektu ropovodu Ingolstadt". Tam nejdete usnesení vlády ČR z 26.5.1993 ... podepsán V. Klaus. Ropovod byl zprovozněn až v roce 1996 (Wikipedie). Ale příznivci pravdy a lásky jsou ochotni pro "dobrou věc" lhát ráno, lhát v poledne a lhát večer.

Niky 1.9.2008 19:50

Re: LEŽ !

Díky marve.R^

novaz 1.9.2008 11:37

dobrý článek vystihující realitu dneška

Pro nás platí stále to samé: Co nejrychleji ukončit naši energetickou závislost na dobyvačném Rusovi a velice pozorně hlídat a mít pod kontrolou stovky ruských agentů, kteří rejdí po Česku.Do čeho je namotanej Rus, to vždycky smrdí průšvihem. Rusko zůstává říší zla, stejně jako bylo za časů bolševického Svazu socialistických republik.

Roman 1.9.2008 11:47

Re: dobrý článek vystihující realitu dneška

Máte naprostou pravdu. Pokud přes území Gruzie vedou tranzitní trasy ropovodů a plynovodů, tak svoboda, lidská práva a demokracie pro gruzínský lid je pro nás pro všechny nejvyšší morální hodnotou. Tyto společně sdílené morální hodnoty musíme, před východním barbarem a jeho imperialistickými choutkami uchránit.

Hrdlička. 1.9.2008 17:19

Re: dobrý článek vystihující realitu dneška

Svatá pravda, vždyť ti Rusové stále zbožňují Stalina, ještě že se k němu nepřihlásil některý z diskutujících, kteří tak najvně nebo zaslepeně hájí Ruskou agresi a vymýšlejí k tomu nejnesmyslnější argumenty včetně útoků proti USA, bez kterých by nebylo možno dnes ani aby komunisti u nás mohli budovat svobodně pátou kolonu.

1.9.2008 11:17

k článku

v zásadě se o má tak, že kdyby rusko to samé, za co nyní bojuje v osetii a abcházii, dodržovalo s čečenskem, tak bych celkem ruský zákrok chápal. takhle ho sice nechápu, ale určit jednostraně viníka konfliktu dle mého přesto nejde.

navíc hovořit o ukrajině a bělorusku jako o státech podobných spíše západu než k rusku je nesmysl - stačí si povšimnout, že východní půlka ukrajiny je v podstatě ruská...

Beldor 1.9.2008 11:21

Re: k článku

Mno pokud jste nekdy na ukrajine byl tak byste takhle nemluvil.Samozrejmne ve vychodni casti prevlada rustina a tamni lidi se citi byt rusove,ale paradoxne jejich styl zivota se mnohem vice podoba zapadu nez styl obyvatel zapadni ukrajiny.Rekl bych ze i vice nez samotnemu rusku.To jen tak na okraj...

Roman 1.9.2008 11:25

Re: k článku

Spíše je to tak, že gruzínský prezident je sice pěkný hajzlík, ale momentálně je to náš hajzlík a podle toho musíte konflikt (anebo viníka konfliktu) vykladát. On i Mugabe může být v případě potřeby pro nás demokrat....

Ivan 1.9.2008 13:57

Re: k článku

Čečensko je součástí Ruska déle než například Texas součástí USA.

Ale 1.9.2008 16:27

Re: Re: k článku

Ovšem zatímco Čečny se Rusko zmocnilo po desítkách let krvavých bojů, Texas byl do USA přijat na nějakou třetí žádost.

Beldor 1.9.2008 11:11

hmm..

Rusove nechapou zasadni rozdily zapadniho videni svete a jejich.Oni si proste reknou ze je to same rict.

Rusove:My chceme gruzii tak si ji obsadime....

Nato:Gruzie chce k nam tak ji pokud splni podminky prijmeme....

Z ruskeho pohledu jsou tyto dve vety naprosto rovnocenne a nevidi v nich rozdil.Prece v dusledku maji stejny ucinek,ne?;-PRv

Ivan 1.9.2008 13:51

Re: hmm..

Jen další trouba. Gruzínští vyslanci v minulosti už dvakrát na kolenou prosili cara, aby je vzal do svého poddanství, protože jim hrozilo připojení k Osmanské říši. Takže kdyby chtělo Rusko připojit Gruzii, tak to jen vyslyší samy Gruzínce. Rusko to ale nechtělo a ani nechce. Nechce ovšem ani to, aby se z Gruzie stala banánová republika USA. Protože Rusko bylo dlouho  okupováno od SSSR, tak se teď zastalo dvou malých národů - Osetínců a Abcházců - , kterým od Gruzie hrozila genocida. To je něco, za co Rusko patří velký dík.

elvis 1.9.2008 14:36

Re: Re: hmm..

V jednom odstavci tolik plácanin jsem fakt už dlouho nečetl. Z příspěvku koká jak sláma z bot slovanský nacionalizmus (protože bolševické bláboly opakovat je už neudržitelné i pro bývalé lampasáky).

Honza 1.9.2008 15:48

Re: Re: Re: hmm..

To říkáš proto,že tomu vůbec nerozumíš - jen chceš taky něco říct,i když volovinu.Ivan má úplnou pravdu.Gruzínskej prezident prodává Gruzii američanum,tak jako nás naše vláda.

Jenda 1.9.2008 18:21

Re: Re: hmm..

Rusko okupovano SSSR? A Cechy s Moravou byly okupovany Ceskoslovenskem! Ze?

lucinapes 1.9.2008 10:36

no

přepočítávání křivd je náš národní sport a trauma.