27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Václavovi s díkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jozka 1.9.2008 15:23

dík panu Havlovi

Opět jsem se pobavil vidět pana Havla jak se kroutil a prachobyčejně okecával.Zkrátka a dobře.Američanům to nevyšlo.Gruzinci to spackali.Rusům nahráli a ti to zcela pochopitelně a oprávněněně využili.Svět si musí uvědomit,že doba jelcinovského zubožování a devastace Ruska skončila.Tento historicky evropský stát opět začíná zaujímat postavení ve světě.které mu přináleží.

Ludva 1.9.2008 15:57

Re: dík panu Havlovi

Není tomu tak. I válka s Gruzíi ukázala, že Rusko zaostalo ve zbraních a zejména v informačních zbrojních technologiích za Západem o desítky let. Měli štěstí, že Gruzíe vedla válku podobnými zaostalými prostředky, typu tanky a děla z Česka. Převaha Západu je nyní evidentní, asi proto se na stranu Ruska nikdo nepostavil.Jak pragmatické.

billis 1.9.2008 17:31

Re: Re: dík panu Havlovi

Az na toho samolibeho narcistskeho KGBaka Klausů.

Huaskaran 1.9.2008 21:07

Re: Re: Re: dík panu Havlovi

Asi čeká další medaili od Putina.

Jan 1.9.2008 22:22

Re: Re: dík panu Havlovi

A to jako v čem?!Snad jen v počtu zemí, kde vedou válku!!!Často, řekl by náš humanista "humanitární"!!!

dědek 1.9.2008 22:43

Re: dík panu Havlovi

Idí damoj jožka. Ćeká tě putín. To jsi tady zůstal od 68?

Jakub S. 1.9.2008 23:25

A jozkové z toho mají radost - ! To jsou na světě krysy...

ceskej Honza 1.9.2008 15:22

Vá vsech soucasných antihavlistú

bych se rád optal, co jste delali v roce 89, kdyz po Praze nejelo jedinné auto, ve kterém by nebyl havlovo plagát, kdyz se vsude jeho jméno sklonovalo v superlativech? Byli jste pomílení a muze za to CIA nebo radio Svobodná Evropa? Zase jste nalétli cizákum a sami za nic nemuzete?!

Ta nase povaha Ceská ta je tak hezká, tak hezká!  Parodon, to je: Ta nase písnicka Ceská..... 

Pejzlerka 1.9.2008 23:03

Re: Vá vsech soucasných antihavlistú

  ceskej Honzo,  dávejte  na sebe  víc  pozor, klidně ležte,  když  pořád padáte  z  pece na hlavičku,  tak  Vám  to na  rozumu  určitě  nepřidá!

jozka 1.9.2008 15:10

ad pan Havel

Pan Havel byl směšný,jak se kroutil a okecával.Zkrátka a dobře.Amerikánům to nevyšlo.Gruzínci to spackali.Rusové oprávněně zabodovali.Doba jelcinovské devastace a zubožování Ruska díky bohu skončila.Rusko opět zaujímá ve světě postavení,které mu historicky přináleží.

Jenda 1.9.2008 18:35

Re: ad pan Havel

Myslite postaveni nejzaostalejsi zeme, kterou je ovsem obtizne porazit, protoze a) nas mnogo a b) u nas balsaja kosa?

Huaskaran 1.9.2008 21:12

Re: ad pan Havel

No příteli, takhle se odkopat! Kdopak to Rusko asi zubožill? Nepřičinili se o to Rusové čirou náhodou svépomocí? A pokud zaujme ono postavení, o kterém píšete, jste doopravdy přesvědčen,  že se nějak vylepší ruská platební bilance? Zatím vždycky stačilo na Rusáky zadupat ekonomicky (viz před léty Reagan), a z velkohubých machrů se rázem stali nuzní kozáčci. Nevšiml jste si toho náhodou?

NR 1.9.2008 13:57

Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Zde je možno číst, jaký paskvil dobrovolně podepsala vláda ČR s USA. "Naši" představitelé Schwarzenberg, Vondra, Parkanová a další stvořili a podepsali paskvil, který je diktátem a je novou okupací ČR. Havel by to mohl vysvětlit, když to tolik obhajuje a tolik stojí o to, aby ČR lezla a vlezla Američanům do zadnice.

http://www.nezakladnam.cz/cs/1238_analyza-nevyhod-a-nezakonnych-ustanoveni-dohody-o-radaru-mezi-cr-a-usa

ATGcko 1.9.2008 14:13

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

nezakladnam.cz je web odpocatku zamerenej proti zakladnam (jak uz je videt z nazvu). Myslis, ze tam budou ochotny napsat neco neutralniho, co by na ves nahlizelo z vice uhlu? Nenech se manipulovat "nezavislymi" zdroji, tydle fetky stejnak k tydle propagande podporujou rusaci.

NR 1.9.2008 14:38

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Souhlasím, že NeZákladnám je proti základnám. Ale dost se pleteš, protože lidi z NeZákladnám nejsou fetky. Jsou to normální lidé, kteří chtějí prožít klidný život bez další války. Místo nadávání jim vyvrať něco z toho rozboru smlouvy. Mně taky klidně můžeš nadávat, to mi nevadí. Taky nechci cizí vojenské základny v ČR.

Jenda 1.9.2008 18:26

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Uz pred vice jak dvema tisici let platilo "Chces-li mir, pripravuj se na valku." A od te doby se lide moc nezmenili, plati to porad.

Ostatne abych nechodil tak daleko ... takovy Chamberlain taky chtel prozit klidny zivot bez dalsi valky.

dědek 1.9.2008 22:50

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

taky budu NE proti čemukoliv, když mi to zaplatí. (neZákladny Putin), nemohl by mi něco dát nějakou kačku někdo jiný??? prosímVV

Ivan 1.9.2008 14:17

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Ta smlouva je strašná. Autory by měli okamžitě oběsit. Je to něco, co je hodné barové zpěvačky a prostitutky.

Ludva 1.9.2008 14:44

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Pan exprezident vždycky na prvním místě musel propagovat záměry své americké zednářské lože, která ho dostala do funkce. Že jsou pak zájmy státu až v druhé řadě, je nasnadě. Větší blábol, že svoboda je mnohem důležitější než ropa, jsem dlouho neslyšel. To je něco jako v pohádce sůl nad zlato, zkuste nechat ropu zmizet..

historik 1.9.2008 15:12

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Každý má právo na svůj názor. Ten Vám neberu. Jenom bych upřesnil. Okupace je když cizí stát vnikne násilím do cizího státu svou armádou. A potom vnucuje své názory těm okupovaným. Známe tedy okupaci německou a sovětskou. Vláda USA s naší vládou jedná o umístnění svých vojáků a svého vojenského zařízení na našem území. Ani své názory nám nevnucuje. Viz rozdíl mezi názory USA a EU. Tady tedy o okupaci asi nejde. A k iniciativě "nezakladnam".  Tam se shromažďují lidé, kteří dosud nejsou schopni vyslovit, natož napsat, větu : " Pobyt sovětských vojsk na našem území byl okupací Československa Sovětským svazem".

NR 1.9.2008 15:33

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Snažíte se čtenářům sugerovat, jak jsou USA podle vás údajně ušlechtilé. Proč tedy nechtějí USA za svoje vojska v ČR platit daně? Proč byla vyjednávání s USA před podpisem tohoto smluvního paskvilu tak těžká a složitá, jak neustále před podepsáním dennodenně sdělovala Parkanová, Vondra, Schwarzenberg a Topolánek? Protože tento smluvní nerovnoprávný paskvil mohl být ještě horší a nesvéprávnější, než jak vypadá teď? No potěšpánbůh. Nebo jen Parkanová, Vondra, Schwarzenberg a Topolánek balamutí obyvatele ČR, aby ten paskvil snadněji strávili? Ještě chvilku mi vyprávějte něco o tom, že USA nám nic nevnucují. A pak tu O Karkulce.

historik 1.9.2008 15:56

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Já o okupaci, Vy o Karkulce. Znovu opakuji. Já Váš názor respektuji. Ale já jsem psal o  tom, že přirovnání jednání o radaru k okupaci není správné.

NR 1.9.2008 16:19

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Snažíte se sugerovat, že vláda ČR jedná s USA a tak tedy podle Vás nepůjde o okupaci ČR. Já Vaše vysvětlení odmítám, protože smluvní paskvil přivede ČR k nové okupaci. Nebo jste se během naší vzájemné disputace dosud nedostal k tomu, abyste si to přečetl? K okupaci jak vidno se dá dospět i jiným způsobem a jinými prostředky. USA se rozhodly okupovat svého spojence tímto způsobem, s pomocí domácích vnitřních pomahačů v ČR a jimi podepsané potupné smlouvy, v níž ČR zbylo postavení nesvéprávné dobyté země. Proč se česká vláda a český parlament nezeptaly svých občanů v referendu, jestli chtějí na svém území cizí armádu v cizích základnách?

HOBBO 1.9.2008 19:20

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Vazeny/na NR.Vetsiho I*D*IOT*A jsem jeste v mem zivote nepotkal!Chcipni Ty Ksindle!

NR 1.9.2008 19:37

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Emigrantská lůza zakvílela v zámoří. Trhni si nohou ty troubo.

historik 1.9.2008 19:55

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Váš příspěvek asi patří mně. Pokud ne, omlouvám se. Ale moje odpověď na Váš příspěvek je tady. Já se niikomu nic nesnažím sugerovat. Já jenom opakuji můj názor na otázky okolo radaru. Vy už dopředu víte, jak nás bude Amerika ničit. Já usuzuji z toho, jak Amerika "ničila" evropské státy v kapitalistické Evropě a jak my, pod komunisty řízené Evropě jsme "vzkvétali". Proto mám obavy především z Ruska a nemám obavy z USA. V čem jsme "nesvéprávní a dobytí"? Který stát v Evropě USA dobyly a zbavily svéprávnosti? Byli jsme snad do roku 1989, pod vedením KSČ, svéprávní a nedobytí SSSR? A referendum? Kolik jich bylo do roku 1989?  

NR 1.9.2008 20:13

Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Vypomáháte si reminiscencemi, ale ve výsledku Vám vznikla demagogie. Zkuste vzít za základ současnou realitu. Vy nevidíte, co USA ve světě dělají? Na základě lži USA vedou americké vraždění v Iráku a v Afghánistánu. Teď se chystají na Írán. Do této politiky USA zatáhly další státy a zatáhly do toho i ČR. 3/4 lidí v ČR se na tom nechtějí podílet a chtějí referendum o cizí vojenské přítomnosti na území ČR. Co je na tom špatného? Že v minulosti probíhala politika v ČR jinak? To bylo. Špatnou minulostí omlouváte chystanou špatnou budoucnost. Ani já Vám nevnucuji názory, ale věřím tomu, že to české vládě neprojde. Zkuste se rozhlédnout, co se děje v Evropě a jak lidé milují USA s jejich vojenskými základnami.

historik 1.9.2008 20:28

Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Je to asi uzavřený kruh. Vy máte svůj názor, já svůj. Problém je v tom, že můj názor je podložený historií. Váš jenom tušením co ještě nestalo, ale podle Vás se určitě stane. A jak lidé milují USA, potažmo jak milovali Sovětský svaz: Kde byli ostnaté dráty na hranicích? Kolik lidí uteklo přes ty dráty do USA a kolik do SSSR? No a v Evropě se teď děje to, že je plná Ukrajinců, Rumunů a t.d, kteří tu vydělávají pomocnými pracemi odpovídající peníze. Američani tu za tím účelem jaksi nejsou.

Huaskaran 1.9.2008 21:19

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Milý příteli Historiku, máte úplnou pravdu, ale troubům to nejspíš nedojde nikdy. Potřebovali by zažít "bratrskou pomoc" v reálu, aby si uvědomili, že z jejich řečí táhne ruská vodka (kromě hlouposti samozřejmě) a jsou snadno identifikovatelní jako užiteční idioti. Tipuji na věk 15+, víc to nemůže být.

Gaston 1.9.2008 23:58

Re: Re: Re: Toto je důležitější než Havlovy bláboly

Tedy Historiku, takovou (diskusní) fazónu aby člověk pohledal.R^ Musíme se ještě moc učit;-)