4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
G. Krejčová 20.5.2011 9:04

Budeme jim říkat sekta, to se bude líbit....

Hezký den, na začátku je hezký projekt snového domu. Bude vzdušný, pro všechny poskytne  příjemné , snad trochu nákladnější bydlení. Všichni v něm najdou vyžití a světlé perpektivy.Konečně se v klidu ,sousedsky a harmonicky zabydlíme a budeme společně budovat světlé zítřky a po práci zase v klidu odpočívat v tom skvěle vybudovaném tichém DOMOVĚ. / tolik o plánech/Pak začne realita, hrábneme do země, k vybudování pevných základů domu.A hle, bahno, kostlivci, hroby,  propadající se podloží, dokonce jakási podzemní řeka odplavující podloží do hlubin nenávratna. A co teď  s tím? Slíbili jsme dům a na takových základech se stavět nedá.Co nám to předkové zanechali, musíme to říct, vytahat kostlivce, zastavit tu podzemní řeku. Stavitelé se začnou hádat, jedni to chtějí zahrabat a druzí vyhrabat.Dům přece musí stát . Slíbili to. Nejjednodušší bude vyhodit, pomluvit, obvinit toho kverulanta, který by chtěl v základech něco čistit a měnit.Vždyť je jednodušší to zasypat další zeminou a ono se to tam nějak utřese. Dům postavíme a to co je pod ním necháme plavat. Viníka zdržení máme , tak teď zas jen směle za zvuků famfár budujme a na to, co je pod domem prostě zapomenem. Jo  a dobré by bylo, toho kverulanta co nás zdržoval ,nazvat sektou, to se bude líbit.   

R. Kříž 20.5.2011 8:14

melo jsem v minulosti prilezitost...

... si vsimnout, ze kazdy, kdo ma do riti diru, dokaze napsat neco, co se tvari chytre.

kdyz totiz pise v naznacich a dotkne se jen dusledku, nikoliv pricin, ma realnou sanci, ze se docka nadseneho hykani davu.

no a pak se i neschopne ci nemoralni hovado muze stat treba ministrem vnitra....

J. Štrobl 20.5.2011 12:11

Re: melo jsem v minulosti prilezitost...

Milý pane, někdy i obojí. Tedy neschopné a nemorální hovado.

V. Hájek 20.5.2011 8:06

Pane Bublane,

Kritizovat je sice úkol opozice, ale není to samo o sobě příliš málo? I vaše strana uznává nutnost reforem, ať už zdravotní nebo důchodové. Ale ještě jsem nezaznamenal jak si ty reformy představuje. Představte tedy svou verzi, ale konkrétní, né obecné fráze, a poskytněte tak občanům i odborníkům možnost srovnání a odborné diskuze. Vždyť si sami musíte být vědomi toho, že se touto otázkou budete muset dříve nebo později vážně zabývat. Nebo u vás stále platí  "zdroje jsou"?