Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AeroKarel

16. 11. 2005 23:35
juro-pe,
ale nespoléhal bych na to.....
0 0
možnosti

jura-p

16. 11. 2005 23:07
Jane Krejčí, máte pravdu.
Po vyčerpání všech jiných možností se lidé začínají chovat racionálně.
0 0
možnosti

AeroKarel

16. 11. 2005 23:02
Pane Kutlochu,
gratuluji, vystihl jste to!
0 0
možnosti

Jan Krejčí

16. 11. 2005 21:47
Dotaz na radio Jerevan
A kdy bude deRathizace? Odpověď: Nikdy. Rath, tedy Rathizace se vstřebá sama - deRathizace je samovolný proces a propuká spontánně. Není nutné aplikovat žádné protilátky, jen pravidelně cvičit, učit se slušnému chování a otužovat organismus: chodit na procházky, opakovat si aritmetiku, omezit čučení do bedny a šetřit - každá sranda něco stojí. Obtíže aparátu ustoupí do půl roku po vstřebání Ratha, místní zduřeniny a otoky orgánů časem také vymizí, zdravý rozum se dostaví vzápětí.
0 0
možnosti

martan

16. 11. 2005 21:03
zdravotnictvi nemelo nikdy v čele ministry za CSSD.
zdravotnictvi nemelo nikdy v čele ministry za CSSD. A ministerstvo zdravotnictvi nemelo nikdy v pravomoci provadet kontroly ve VZP. Je dobre, ze pred nekolika dny prevzala vladu republiky CSSD a ze zjedna konecne napravu
0 0
možnosti

malstok

16. 11. 2005 23:58
Re: zdravotnictvi nemelo nikdy v čele ministry za CSSD.
Milej zlatej, Soc. demáci jsou u vesla 7 let, všichni jejich ministři byli členy ČSSD. Každý rok ve sněmovně prohlasovali zprávu o činnosti a hospodaření VZP. Z toho vyplývá: Jedinou a celou odpovědnost nese ČSSD a vláda.
0 0
možnosti

Josef

16. 11. 2005 19:13
Qui bono?
Zkusme odhadnout, co bude dál, pokud začnou klienti houfně opouštět VZP - pochopitelně zejména ti bonitní. Situace VZP se stane po čase neudržitelnou, což budou muset chtě nechtě nakonec uznat všichni. Problém bude třeba řešit. Například tak, že všechny pojišťovny budou sloučeny. Nebo rovnou zrušeny a nahrazeny ministerstvem zdravotnictví. Není to ale koneckonců cílem Paroubka i Ratha?
0 0
možnosti

Jaromir Kutloch

16. 11. 2005 17:30
Rathizace politiky
Začalo to panem Zemanem. Pokračovalo to různě klikatě přes pány Grosse, Paroubka a aj. Nyní to má dílčí vrchol ve způsobu projevu pana Ratha. Mluvím tu o projevu, kde se kombinují : drsnota+umělé chlapáctví+polopravdy+zamlčené detaily+lži+agresivita+osočování bez důkazů. Sládek je proti tomu chlapec od Bobří řeky. Když mluvil onen modrooký nacista, smál jsem se. Když mluví Rath, tuhne mi krev v žilách. Tohle není normální stav, copak lidem nedochází, k jaké šílenosti zde dochází ???
0 0
možnosti

IVo

16. 11. 2005 21:04
Re: Rathizace politiky
Možná by neškodila derathizace.
0 0
možnosti

Mirek Šejna

16. 11. 2005 15:01
Holásku, Holásku
Fakt mě dojímá, že tak tupě papouškujete kecy Musílkové o úprku pojištěnců z VZP do jiných pojišťoven po zavedení nucené správy. Madam Musílková totiž moc dobře ví (narozdíl od Vás, Holásku), že ten úprk trvá už asi 3 roky, díky jejímu "skvělému" řízení VZP. Já jsem prchnul už před 2 lety a tehdy jsem ještě netušil, že Rath bude ministrem. Zato jsem tušil, že VZP pod řízením Musílkové je jeden velký průser do budoucna. Že jste na ten úprk pojištěnců Holásku přišel až teď, je Váš problém. A je Váš problém, že za to viníte Ratha. Jen to prosím netvrďte těm asi 450 tisícům pojištěncům, kteří za poslední 3 roky pro jistotu uprchli z VZP. A už vůbec to nevysvětlujte lékařům, kteří mají několik měsíců staré pohledávky vůči VZP.
0 0
možnosti

derathizator

16. 11. 2005 15:24
Re: Holásku, Holásku
Tak to máte, Šejno, kliku, že jste tak geniální věštec a vizionář. Už před dvěma lety jste věděl, že přijde ignorant Paroubek a přivede si to stupidní ambiciozní hovado Ratha, které zavede ve VZP nucenou správu. Skutečně hluboké koření před vámi, Šejno. Odcházím se přeregistrovat k jiné zdravotní pojišťovně, protože takovouhle kundráthovinu podporovat platbou svého pojištění nebudu. Stačí, že to pak zaplatím ze svých daní společně s ostatními obyvateli tohohle kocourkova - pardon, paroubkova.
0 0
možnosti

kontrola_nemocnych

16. 11. 2005 12:06
to nechapu
takova poctiva pani Musilkova a nezistne vedeni VZP, ze by to nebyli dobri lide? VZP takovy vzor uspornosti a poctivosti nebude zadny Rath napadat!!! :)
0 0
možnosti

huhu

16. 11. 2005 11:06
je dobře, že socani mají Paroubka
konečně je i těm "pomalejším" jasné co jsou socani zač. A komu tohle po vystoupeních Paroubkových vyvolených Jandáka či Ratha ještě jasné není, pak mu není pomoci...
0 0
možnosti

Dick

16. 11. 2005 12:48
Re: je dobře, že socani mají Paroubka
Aby ses nesplet... Jako jsou vína za tisíce pro znalce a someliéry, jsou i vína za 20 Kč pro bezdomovce. Rozumný obchodník pamatuje na všechny "cílové skupiny"... Tak je tady holt i politika ČSSD(b) -  pro určitou "cílovou skupinu". Jen je tragédií této země, že je to skupina tak rozsáhlá, že tento sociopatologický kal, tato ssedlina společnosti, dá svoje hlasy Parobackovi a Drathovi. DERATHIZACE! Toť heslo dneška!
0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz