Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Pekarová táhne do vlády

Těsným vítězstvím nad protikandidátem se stala předsedkyní kabaretní strany TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Když ponecháme stranou, že volby se zúčastnila patrně celá členská základna této štiky politického provozu, je to zpráva zanedbatelného významu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J67u97r10a 60J73u83r70a16x

26. 11. 2019 19:07

No, ono byla eurohujerná, zelená a LGBT friendly topka nevolitelná i předtím. Teď je nevolitelná tuplem.

0 0
možnosti
BH

Zase to našvindlují hlasováním ze zahraničí. Budou na 3,5 a najednou na 5,1. Pokud jim nedojdou prachy. Možná jim půjčí Kalousek či Schdwanzenberg z nakradeného.

0 0
možnosti
MM

Někdo řekl, že mají krásnou předsedkyni. Taková krása předsedkyně by se měla tisknout na stoeurovku.

0 0
možnosti
PH

P55e18t87r 89H36o65f57m27a98n

26. 11. 2019 18:02

Tak tohle je článek, který by žádný slušný člověk na svůj web nepověsil. Je mi Psa, potažmo Neffa, čím dál víc líto.

0 0
možnosti
VC

Bolí Vás pravda, pane Hofman?

0 0
možnosti
Foto

dnes s pane Holáskem nesouhlasím.

Volba Pekarové je podle mě dobrým tahem a rozhodně pomúže TOP09 vylepšit image. Za předsednictví Pospíšila směřovala tahle strana do hajzlu.

Pekarová není tak opozičně agresivní, jako Pospíšil, a nemá minulost, jako Kalousek. Takže jako marketingové lákadlo je volba Pekarové dobrým tahem.

TOP09 byla vždy pravdoláskařskou stranou, takže nikdy nebyla pravicová. Levicovost z ní čouhá jak sláma z bot. Ale to neznamená, že by zvolení nové předsedkyně tuto stranu poškodilo. Spíš naopak.

0 0
možnosti
ŚS

TOPce podle mě nepomůže nic. Kalousek řídil typicky lidoveckým způsobem "Kam vítr tam plášť", Pospíšil spíš doprava, Pekarová zahne doleva. Je to opilecká jízda pana Kalouska.

0 0
možnosti
JK

Což o to, homosexuálů a leseb je dost, ale těch LGBTBFLMPSVZ aktivistů zas tolik není a spoustu homosexuálů a leseb už tím neustálým štvaním štvou.

0 0
možnosti
JK

Podpora terorismu (dovoz islámských migrantů) a omezování lidských práv (zrušení práva veta v EU a rozhodovat se o svém osudu-pordrobení se EU) nepatří mezi trestné činy? Zasloužila by si postavit před soud za to, co hlásá (je to vlastně genocida českého národa).[>-]

0 0
možnosti
LZ

L36u46k41á22š 74Z93a50c97h

27. 11. 2019 0:40

@Kouřil

No tak Vy jste tedy myslitel!

0 0
možnosti
JP

TOP snad už na štěstí půjde do p..ele. Co pak bude ČT 24 vysílat ?

0 0
možnosti
PP

Propagandu Pirátů. Už teď se k nim TOPáci pomalu přesouvají.

0 0
možnosti
ŚS

Vtipné. Vzlášť v kontextu naléhání pána Mináře, aby se opozice spojila. Nu, třeba TOPka věří, že ve volbách dostane víc než ODS a všichni se jí přizpůsobí.

0 0
možnosti
ŠH

Už zde dlouho nebyl takový mudroslav, který z pozice nedostudovance poučuje opozici, dává ultimáta vládě (!!!), trhá ústavu republiky (!!!), .......

Ta paní Adam-Pekar má nadšení jako šestnáctileté dívky v tanečních ......... na dospělou (???) političku trochu málo. Můj názor.

0 0
možnosti
JF

" Šéfka topky Pekarová: Přináším nový drajv " - myslím, že by ona měla našim občanům vysvětlit jednu docela zásadní věc - proč má na své paži tato dáma vytetována jména členů své rodiny psaná ARABSKY ( je v dnešním tisku na velké fotce zcela jasně vidět...)... Proti tetování mnohdy i dost neobvyklých, někdy i nesmyslných až bizarních věcí na svá těla nemá jistě nikdo, tedy člověk zvláště liberálního smýšlení, mezi něž se paní Pekarová sama počítá, vůbec žádné výhrady... Je to její tělo a její svobodné rozhodnutí... Toto je ale jiná - a závažnější věc. Nechat si na své tělo vytetovat jména svých NEJBLIŽŠÍCH, TEDY SVÝCH RODINNÝCH ČLENŮ, je hluboce intimní a osobní rozhodnutí a může mít dost závažné příčiny ukazující na její sympatie, proč zvolila vytetování svých nejbližších, k naší civilizaci ne tak blízký jazyk, jako je ARABŠTINA... Zvláště v dnešní době, kdy je Evropa vystavena přílivu arabských-muslimských nelegálních a mnohdy silně nepřátelských imigrantů je dosti ZNEPOKOJIVÉ...

0 0
možnosti
PL

P65e21t43r 64L95e58n73c

26. 11. 2019 9:58

To stejné mně napadlo po informaci o jejím tetování. Holt je progresívně "IN" jako celá TOPka.

0 0
možnosti
MV

V českém kotlince ovládané rozhazovačným oligarchou a pro-kremelským vrtichvostem to slušné strany opravdu nemají lehké. A přesto nemusí být změna tak moc beznadějná. Stačí se dostatečně včas před volbami dohodnout a tak být Holáskem, něco podobného poradil Juniorovi a Okamurovi.

0 0
možnosti
FK

No dobře, ale to jsem od vás četl mnohokrát, tak zkuste něco jiného, nového. Třeba jak budou zlepšovat kvalitu života, jak zlepší školství, zdravotnictví atd. To bolí hlava, co, a ještě to chce to odvahu, že. Má jí ta Pekarová nebo chce být jen českou Čaputovou? Plácání obecných frází ale nic neřeší.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz