Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Nekritická politika vůči Izraeli poškozuje české zájmy

Česká diplomacie byla jediná z celé Evropy, která se minulý týden postavila proti zvýšení statusu Palestiny v OSN. Tímto krokem, který znamená popření naší dlouhodobé podpory myšlence existence samostatného palestinského státu, si Česká republika těžce zkomplikovala své politické i ekonomické postavení na Blízkém východě a v celém arabském světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

R. Brzák

10. 12. 2012 10:11
mohl by jste my vysvětlit

pane Roučku, proč by potenciálně vzniklý stát palestinských Arabů nemohl na svém území mít osadu s Židy? Nebo snad bude muset dle Vašeho názoru Izrael okamžitě po vzniku arabského státu na území Gazy a Západního břehu začít na jeho území nastěhovávat své arabské občany, požívající největší míru demokracie a blahobytu mezi všemi Araby?

Chápete vůbec, že stát Izrael je de fakto stále ve válečném stavu, který mu je vnucen téměř celým arabským světem? Že je to jenom na Arabech, jestli budou ochotni mít Žida za svého souseda - neboť on tomu ochoten je, jak to dokazuje i tím, že i přes tento válečný stav demokraticky umožňuje arabům spolurozhodovat o životě v Izraeli?

0 0
možnosti
RH

R. Houška

10. 12. 2012 10:10
Internacionální socialista Rouček opět nezklamal.

Asi už se těší na dobu, až si bude moci pořídit dlouhý plnovous a tři manželky.

0 0
možnosti
KF

K. Filek

10. 12. 2012 10:03
Rouček

Ještě nikdy jsem nedočetl Roučkovy hovadiny které tady šíří.Jak nás takový nečlověk může zastupovat v EU.Je to skutečný lokaj svých pánů Zaorálků a jim podobných.Jsem skutečně rád,že naše vláda podpořila Izrael.

0 0
možnosti
PL

P. Lenc

10. 12. 2012 10:02
Tady platí Mládkovo

okřídlené "uč se synu, ať z tebe není sociální demokrat".Člověk by si dělal s Roučka legraci,ale on je prototypem toho, co nás čeká v případě vítězství česanů a komančů.Je to mrazivé.

0 0
možnosti

D. Švik

10. 12. 2012 9:59
Třikrát denně fackovat

místo jídla tohoto oportunistického,evropského, připosránka a stejně by se mu v hlavě nerozsvítilo. Dělá se mi špatně, když takovíto Roučci žijí z mých daní.

0 0
možnosti
SK

S. Křivánek

10. 12. 2012 11:01
Re: Třikrát denně fackovat

dávám palec nahoru

0 0
možnosti
FE

F. Eliáš

10. 12. 2012 9:59
Jsem hrdý na tuto vládu

Mám k tomu velmi málo příležitostí. Vláda, která myslí samostatně a nezajímá ji mínění nějakých Roučků z EU. Palestinci se chovají jako militantní a agresívní národ. K takovému národu nelze přistupovat pozitivně.

0 0
možnosti

Z. Švrček

10. 12. 2012 9:49
Oh, pane Roučku

V tomto případě bylo mlčeti zlato. Zase jste se projevil jako velký rektální alpinista všeho eurohujerstva a nezapomněl velkopansky připomenout nenáviděným politickým protivníkům zde v ČR, že mají jako to lejno plavat s proudem.

Přeji vám štědré eurovánoce bez stromečku a koled (prý moc křesťanské a málo multikulti, říkali v Bruseli) a do Nového roku více kvót pro přistěhovalé muslimy, nejlépe z Palestiny a pokud možno nám taky zařiďte i nějaké sem, do Česka, abychom tedy nebyli tak nemoderně proizraelští a naučili se jako vy zpívat tu správnou notu, která jediná nám zaručí přízeň našich Europánů, ó velký učiteli lokajismu.  

0 0
možnosti
PZ

P. Zeman

10. 12. 2012 9:23
Bože!

Ten Rouček je ale kkt! Jinak se to snad ani nazvat nedá.

0 0
možnosti
OS

O. Strýček

10. 12. 2012 8:36
Dotace není legrace ...

Zrušíte-li dotace směřující k Palestíncům, zanikne tento slavný stát. Arabové obecně tento "stát" nemají v lásce, ale s oblibou ho používají jako testovacího berana vůči Izraeli. Kdyby Evropa- Roučkové měli podporovat tyto z principu většinou nepracující lidi ze svou pseudosociální politikou"z cizích peněz daňových poplatníků" z vlastních zdrojů, tak by se Palestínci rozpustili ve vlastní šťávě a bylo by po nerudovském problému kam s nimi.

0 0
možnosti
FE

F. Eliáš

10. 12. 2012 10:01
Re: Dotace není legrace ...

Však Rouček je také nepracující žvanílek. Proto jsou mu Palestinci sympatičtí.

0 0
možnosti
JH

J. Heincl

10. 12. 2012 8:29
Jednoduchý test

Kohopak by si asi vybrala většina Čechů jako své sousedy? Židy, nebo palestinské Araby? Myslím, že i pan Rouček by se pro druhou možnost těžko rozhodoval.

0 0
možnosti

P. Čech

10. 12. 2012 8:34
Re: Jednoduchý test

Pan Rouček by se nerozhodoval. Na to by musel samostatně myslet. To on však neumí, papouškuje pouze to, co říká jeho rodná strana. Předpokládám dokonce, že žádného t.zv. palestinského araba nikdy neviděl. To však nepokládá za překážku k tomu, aby o nich rozsáhle psal. Drzost politika, nic jiného.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz