Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Mocenské hry

Není co závidět editorům, kteří mají do zpráv a jejich titulků vytáhnout to podstatné z rozhovorů, jež rozdává Miloš Zeman. Co slovo, to perla. A na nás, „hradčanolozích“, pak je analyzovat, kdy prezident republiky jen provokuje a kdy sděluje stanoviska, která je dobré mít za bernou minci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by měl prezident destabilizovat EU ? Jediný význam je v tom, že kromě vyděšených obyvatel okolních obcí _ ač o muničních skladech nejméně 50 let vědí a vedle nich žijí _ je v tom, že se tady pohybují desítky maskovaných ruských špionů a naše republika tomu nedokáže čelit a potřebuje k tomu případ Vrbětice, aby se aspoň části z nich zbavila. Proč jsme je nechytili za límec, přímo při špionáži a nezavřeli, nebo nevykopli již dříve? Takto skutečně můžeme být a jsme považováni za velmi nespolehlivého člena jak EU tak i NATO.

0 0
možnosti

Autor je Socan, patřící ale do Menšiny, která Prohrála. Petříček byl vykopnut z vlády, Netolický nakopnut za mydlení schodů, Šmarda zatím drží pysk, ale Jelínek stále tlachá, stále tlachá. Mimochodem, Hamáček si vede dobře a ještě před volbami ho to posílí...;-D

0 0
možnosti
RM

..a autor si přeje předčasné volby? ---které by při dnešním tempu organizace všeho vyšly asi tak na jeden týden před těmi řádnými? .....to si člověk nutně musí pomyslet něco o zdravém rozumu.....opozice a všech jejích nohsledů. 8-o

0 0
možnosti
VP

Nemyslím, že by si naši zahraniční partneři mysleli, že Českou republikou a její politickou reprezentací cloumá těžká schizofrenie. Je dostatečně zřejmé, že pouze hradním pánem cloumá těžká forma narcismu.

Na druhou stranu bych si ale nebyl tak jist, že bez prezidenta se naše politická reprezentace shodne na jasné a srozumitelné politice.

0 0
možnosti

Tak "hradním pánem" samozřejmě nic necloumá, prostě mu to na rozdíl od jiných, Myslí...;-D

0 0
možnosti
IS

Zemanova vlastní vláda expertů bez politického mandátu snad nemusí v parlamentu žádat o důvěru?

0 0
možnosti
VK

V11. 62K38u79h16a17j

19. 5. 2021 12:37

Mocenské hry je to jediné, co prezidenta baví? Myslel jsem že model "vidím mu do hlavy" se líbí i ledaskomu jinému než psychologům a psychiatrům. Že vám není blbé si na tohle hrát, člověče.

0 0
možnosti
MV

A baví ho to tak, až mu z toho na hradní omítce svítí VLASTIZRÁDCE.

0 0
možnosti

Dobrá Rotace Zemanův věrný satelite okolo svého mocného pána, Zemana...;-D

0 0
možnosti
LM

Čím hůře, tím lépe - to je základní směr politiky pana prezidenta a jeho šejdířů z Hradu. Cílem je pak jednak ukájení choutek jeho nepěkného charakteru, ale také plnění příkazů z Východu. Kvůli těmto vlastizrádným postojům, systematickému lhaní a sprosťáctví se tak z pana Miloše Zemana stává ještě mnohem odpudivější individuum, nežli byli jeho komunističtí předchůdci, kteří byli dosazovaní do prezidentského úřadu přímo Moskvou.

0 0
možnosti
VK

V50. 44K52u77h11a58j

19. 5. 2021 12:39

Uvidíme po volbách. Jestli to vyhrajou ti odredovaní střelci, kteří odvahou nahrazují zkušenosti, tak možná zjistíte, jak snadno může být ještě hůř.

0 0
možnosti
PK

Největší neštěstí pro naši republiku bylo otištění Zemanova článku v Technickém magazinu. O d té doby je u mnoha lidí politicko-ekonomickým geniem, i když v podstatě nic kladného pro republiku neudělal. Zato ostudy přehršle !

0 0
možnosti
JF

J70a66n 48F29r35á91ň21a

19. 5. 2021 8:53

K čemu je lidstvu dobrý politický analytik? Nehodnotí náhodou výkon politika volič?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MZ

politický analytik je tu od toho, aby volič "správně" hodnotil.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz