28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bob 29.3.2006 9:15

Jsou to grázlové

tihle Balbínovci,ale přítel Šťáva,pochybné nabytí bytů,zavražděný švagr-mafián,padáky,polské vrtulníky,firma Galileo a upravené tanky,vývoz tanků do Alžíru mají také svou váhu.Kdo viděl Kalouska,jak nekřesťansky řve v parlamentu ,že Grossův byt byl pořízen z peněz vydělaných na bordelu,musí grázly Balbínovce pochválit.
alfabet 28.3.2006 10:21

Balbínovci a ...

To, co Balbínovci předvádějí, nejsou podrazy, ale prasárny, iniciované a podporované - kým asi? Kdo prohlašuje, že chce KDU zlikvidovat a náhle je nábožensky založený?
Buvol 28.3.2006 17:34

Re: Balbínovci a ...

Budu hádat: Gottlieb Havel von Teletnik?
Yogi 27.3.2006 22:59

Balbín není korektní ale Kalousek má divné vazby a štědré příbuzné

Balbínova strana opravdu nepostupuje korektně a nemá ve všem pravdu, ale Kalousek má opravdu divné vazby, cituji Rflex:   
V soutěži na nové padáky zvítězila firma, která neměla s výrobou padáků žádné zkušenosti. Armádní odborníci zakázku od samého začátku zpochybňovali. Na padáku se jeden parašutista zabil. Nakonec byla komise, jež padáky posuzovala, rozpuštěna. Proč? Její předseda byl u Úřadu průmyslového vlastnictví zaregistrován jako spoluautor padáku, který komise posuzovala a vybrala.
Martin Komárek psal 18. 1. 2001 v MF Dnes: "Armáda nakoupila padáky za několik set miliónů korun. Nakoupila je přesto, že znalci tvrdili: tyto padáky jsou nebezpečné. Někdo posudky zatajil nebo zfalšoval. Posudky však nelhaly. Jeden muž se zabil. Od té doby hnijí hory textilu ve skladech, dokonce ani elitní výsadkáři nemají s čím skákat. To je strašný účet ... Podezření z korupce se zde pod tíhou důkazů prakticky mění v jistotu."
V souvislosti se zakázkou na armádní informační systém obvinil pracovník jedné z firem, jež se účastnila soutěže, lidovou stranu z přijetí úplatku ve výši 50 miliónů korun. O "penězovodu" z ministerstva obrany směrem k lidové straně v době, kdy ministerstvo ovládali lidovečtí ministři a Kalousek, se spekulovalo opakovaně. Nikdy se nic neprokázalo.
"Kalousek v politice podezřele zbohatl. Poslanec profituje na podnikateli, který dostává veřejné zakázky," psali Jiří Kubík a Sabina Slonková v MF Dnes 26. 3. 2002. "Lidovecký poslanec Miroslav Kalousek dokázal během posledních čtyř let několikanásobně zvýšit životní úroveň své rodiny. Aniž si půjčoval peníze v bance, investoval celkem přes tři milióny korun do stavby rodinného domu v jihočeské Bechyni a do odkoupení třípokojového bytu v panelovém domě v Praze. ,Řešili jsme to půjčkami od příbuzenstva,' vysvětluje původ peněz Kalousek.
Eva 28.3.2006 8:35

Re: Balbín není korektní ale Kalousek má divné vazby a štědré příbuzné

Ano. Souhlasím se vším co píše diskutující - viz výše.
Ano , možná "Balbínovci" nejsou zcela korektní  a to je korektní připouštět  do TV a dalších medií jen své "důvěryhodné" strany , aby k této věřejné diskusi o padácích, bytu pana Kalouska, mafiánském zázemí Lidové strany  atd. nemohlo vůbec dojít? Nepřipomíná Vám to Bělorusko pane Neff.  Díky za zamyšlení.
jack 28.3.2006 17:31

Re: Balbín není korektní ale Kalousek má divné vazby a štědré příbuzné

Má to drobný háček. Ti armádní odborníci bez výjimky absolvali s těmi padáky všechny tři typy zkoušek, pěli na ně chválu a dokonce žádali o urychlené zařazení do výzbroje. Bohužel pak se jedna skupinka najednou otočila a začala doslova popírat sama sebe. Možná se to bude zdát trochu vzdálené od toho co píše tisk, ale tohle je pravda. Kalouskovi bych advokáta nedělal, ale tahle věc ve mě budí trochu podezření, že s největší pravděpodobností to následné zpochybňování kvality padáků bylo účelové (a takové účelové věci se obvykle zadarmo nedělají).
politik 27.3.2006 17:53

Poslani politika

Vazeni temer pro vsechny politiky plati nasledujici:
POLITIK - kecal a podvodnik, jedine jejich poslani je se zabezpecit a pro lidi nic nedelat. Protoze ale politik sam o sobe nic nemuze... musi si nejprve na prislusna mista dosadit sve lidi... proto dale plati:
UREDNIK - neschopnej blb a loutka politika.
Az prestane fungovat personalni genocida na ministerstvech a dalsich uradech ( predevsim krajskych a obecnich), po kazdem nastupu jineho vedouciho (ministra, hejtmana, starosty) tak si muzeme rikat demokraticky stat. Ale to bude jeste minimalne 2 generace trvat, nez tunelari z ODS a korupcnici z CSSD a devky z KDU budou za sve ciny radne odmenovani mnohaletymi pobyty v kaznicich po predchozim objektivnim a spravedlivym posouzenim nezkorumpovanymi soudy a policii.
huhu 27.3.2006 18:09

Re: Poslani politika

kdybyste si tyhle salonní řeči strčil za kloubouk a volil pořádné politiky. A pokud je nevidíte, tak to zkuste sám..
AeroKarel 27.3.2006 17:10

Tedy,

lidovce rád nemám, Hutku jsem poslouchal rád (už dávno)  Balbíni mi připadali jako solidní recesisté.
Takže Hutku si nadále rád poslechnu jako zpěváka a vynechám jeho politické působení a Balbíni at jdou do riti.
AeroKarel 27.3.2006 17:03

Mimo téma,

setkal se někdo se společností ACTIVE Wellness? Případně ve spojení s homearning? Pokud ano, prosím dojmy, zážitky na aerokarelzavináčatlastečkacz.
Almal 27.3.2006 16:14

Díky pane Neffe

jako tradiční volič KDU jsem rád, že někdo jako Vy (považuji Vás za liberálního rozumně uvažujícího novináře) se zastal této strany. Už od půlky minulého tisíciletí v českém národě je pěstována nevraživost k církvi a ke všemu, co "smrdí kostelem" a projevuje se ve všem i ve věcech zcela nelogických - tak jak to uvádíte ve svém článku.
malstok 27.3.2006 16:23

Re: Díky pane Neffe

Myslím, že se chytáte něčeho co s článkem nesouvisí. P. Neff píše o slušnosti a pravdivosti. Již moje velmi pobožná babička říkávala: Vyhýbej se černokabátníkům, protože oni se pánbíčkem ohaní, ale hledají místo mezi žebry, aby tě tam rýpli.
Ccecil 27.3.2006 21:52

Re: Re: Díky pane Neffe

V tom případě to nechápeš. Zase jeden co si plete pojmy s průjmy. A já mám sovu a ta má oba dava.
Hamar 27.3.2006 15:49

Prosba

Mohl by mi prosím někdo převést do srozumitelné češtiny "difamující" - předem děkuji. P.S. Nemám u sebe slovník cizích slov.
M. Zima 27.3.2006 15:58

pomohu Vám - řekl bych

pomlouvačné.
Ale ptám se Vás: Copak nevíte, že v Česku nemáte vytáhnout paty z domu bez Slovníku cizích slov a bez preservativu? Preservativ může být nahrazen portrétem V.kLause, obojí pomůže proti pohlavním nemocem, jejichž jména si můžete najít v tom slovníku.
Hamar 27.3.2006 16:09

Re: pomohu Vám - řekl bych

Děkuji za informaci. P.S. Takové pěkné české slovo nahradit takovým divným - výsledkem pomlouvání je pomluva, výsledkem difamování je asi difam ...
jonáš 27.3.2006 18:27

Re: Re: pomohu Vám - řekl bych

nebo dvě fámy?
silvatax 27.3.2006 15:30

pravdu říci nedají

"pravda", kterou autor článku od Balbínovců požaduje je běžné obchodní tajemství, které korektní obchodní partner tají. Ostatní záležitosti s billboardy a jejich obsahem je jenom dědictvím politické kultury nastolené zde stranami typu ODS, ČSSD a také ovšem osočovanými lidovci. Pravdu, lépe řečeno svůj názor, může zveřejnit pouze ten  kdo k tomu má dost porostředků - politických nebo finančních. Jinak nemá v tomto systému moc naděje, že jeho hlas nezapadne. Kdo chce s vlky žíti musí s nimi výti.  
huhu 27.3.2006 15:33

Re: pravdu říci nedají

tuhle kulturu zavedl Havel s Rumlem - viz podraz na lidovce - den před volbani oznámikli, že Bartončík je STB - a přito Čálfa jim nevadil. I toho Bartončíka mohli řešit po volbách...
šašek 27.3.2006 15:38

Re: Re: pravdu říci nedají

A o co ve skutečnosti jde? Že Bartončík nebyl spolupracovník STB, nebo že sice byl, ale na volby se těšil a oni mu zkazili radost?
huhu 27.3.2006 17:39

Re: Re: Re: pravdu říci nedají

jde o to, že s Bartončíkem poškodili všechny lidovce. Mohli to řešit předtím či potom, ale ne pri tom. Jde o princip podrazu a pokrytectví - jiní estébáci či vrcholoví komouši ( vzor Čálfa ) Havlovi ani Rumlovi nevadili...jestli akce Bartončík vyhovovala Luxovi nevím, ale tahle podrazácká parta si hrála do noty. Lidovce já opravdu nemusím. Ale podstatou Astonova článku je psaní o "fair play" v politice. Tím pravdaláska nikdy neoplývala, naopak křiváci jsou přímo vzoroví...
slava 28.3.2006 14:00

Re: Re: Re: Re: pravdu říci nedají

Nic to ovšem nemění na tom, že Bartončík se s STB nechutně zapletl. Takže ten, kdo poškodil lidovce nebyl Havel a jeho přátelé, nýbrž sám Basrtončík.
huhu 27.3.2006 15:34

Re: pravdu říci nedají

a abych nezapoměl na vrcholné číslo - Sarajevo 97 - faktické předání moci ksčssd
I-Worm 27.3.2006 14:39

Když Fischer kandidoval do senátu

byli Balbínovci ještě členy ODS.
jeff 27.3.2006 14:58

Re: Když Fischer kandidoval do senátu

jasně a Klaus je vodil do žižkovký hospody na pivo.
jeff 27.3.2006 14:27

Co ten chudák Balbín tak strašného provedl,

že si jeho jméno přivlastnila politická žumpa?
JACK 27.3.2006 13:48

konečně to někdo pojmenoval

Konečně někdo ten hnus pojmenoval pravým jménem. Myslím, že to byl zcela trefný článek!
straník 27.3.2006 13:03

Balbínovci

Když si tak člověk přečte všechno to blivo, které je schopen vyprodukovat šéf Neviditelného i autoři příspěvků, kteří na ně reagovali, zalituje, že cena za snahu o demokracii musí být tak nesnesitelně vysoká. A přitom slušnost a snaha neubližovat, natož špinit jiného nic nestojí. Takže zkusme se "živit" tak, aby nám morální výtky jiní činiti nemohli.
M. Zima 27.3.2006 13:12

A milujte se a množte se

Amen
honzak 27.3.2006 13:24

Re: Balbínovci

jo a ptáčkové budou velebit království nebeské a ned vším se bude klenout blankytně modrá obloha. 
Pane, vy jste utopista. Zkuste se probudit, je již 21. století. Morálka stojí za prd, ale lepší to opravdu nebude. Lidi jsou dobytek, chlastají, kouří, kradou, vraždí, uplácejí a nechávají se uplácet. Změnit to nejde, a že  se o to Vám podobní pokoušejí už minimálně 2 000 let. Po dobrým i po zlým.