Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bob

29. 3. 2006 9:15
Jsou to grázlové
tihle Balbínovci,ale přítel Šťáva,pochybné nabytí bytů,zavražděný švagr-mafián,padáky,polské vrtulníky,firma Galileo a upravené tanky,vývoz tanků do Alžíru mají také svou váhu.Kdo viděl Kalouska,jak nekřesťansky řve v parlamentu ,že Grossův byt byl pořízen z peněz vydělaných na bordelu,musí grázly Balbínovce pochválit.
0 0
možnosti

alfabet

28. 3. 2006 10:21
Balbínovci a ...
To, co Balbínovci předvádějí, nejsou podrazy, ale prasárny, iniciované a podporované - kým asi? Kdo prohlašuje, že chce KDU zlikvidovat a náhle je nábožensky založený?
0 0
možnosti

Buvol

28. 3. 2006 17:34
Re: Balbínovci a ...
Budu hádat: Gottlieb Havel von Teletnik?
0 0
možnosti

Yogi

27. 3. 2006 22:59
Balbín není korektní ale Kalousek má divné vazby a štědré příbuzné
Balbínova strana opravdu nepostupuje korektně a nemá ve všem pravdu, ale Kalousek má opravdu divné vazby, cituji Rflex:   
V soutěži na nové padáky zvítězila firma, která neměla s výrobou padáků žádné zkušenosti. Armádní odborníci zakázku od samého začátku zpochybňovali. Na padáku se jeden parašutista zabil. Nakonec byla komise, jež padáky posuzovala, rozpuštěna. Proč? Její předseda byl u Úřadu průmyslového vlastnictví zaregistrován jako spoluautor padáku, který komise posuzovala a vybrala.
Martin Komárek psal 18. 1. 2001 v MF Dnes: "Armáda nakoupila padáky za několik set miliónů korun. Nakoupila je přesto, že znalci tvrdili: tyto padáky jsou nebezpečné. Někdo posudky zatajil nebo zfalšoval. Posudky však nelhaly. Jeden muž se zabil. Od té doby hnijí hory textilu ve skladech, dokonce ani elitní výsadkáři nemají s čím skákat. To je strašný účet ... Podezření z korupce se zde pod tíhou důkazů prakticky mění v jistotu."
V souvislosti se zakázkou na armádní informační systém obvinil pracovník jedné z firem, jež se účastnila soutěže, lidovou stranu z přijetí úplatku ve výši 50 miliónů korun. O "penězovodu" z ministerstva obrany směrem k lidové straně v době, kdy ministerstvo ovládali lidovečtí ministři a Kalousek, se spekulovalo opakovaně. Nikdy se nic neprokázalo.
"Kalousek v politice podezřele zbohatl. Poslanec profituje na podnikateli, který dostává veřejné zakázky," psali Jiří Kubík a Sabina Slonková v MF Dnes 26. 3. 2002. "Lidovecký poslanec Miroslav Kalousek dokázal během posledních čtyř let několikanásobně zvýšit životní úroveň své rodiny. Aniž si půjčoval peníze v bance, investoval celkem přes tři milióny korun do stavby rodinného domu v jihočeské Bechyni a do odkoupení třípokojového bytu v panelovém domě v Praze. ,Řešili jsme to půjčkami od příbuzenstva,' vysvětluje původ peněz Kalousek.
0 0
možnosti

Eva

28. 3. 2006 8:35
Re: Balbín není korektní ale Kalousek má divné vazby a štědré příbuzné
Ano. Souhlasím se vším co píše diskutující - viz výše.
Ano , možná "Balbínovci" nejsou zcela korektní  a to je korektní připouštět  do TV a dalších medií jen své "důvěryhodné" strany , aby k této věřejné diskusi o padácích, bytu pana Kalouska, mafiánském zázemí Lidové strany  atd. nemohlo vůbec dojít? Nepřipomíná Vám to Bělorusko pane Neff.  Díky za zamyšlení.
0 0
možnosti

politik

27. 3. 2006 17:53
Poslani politika
Vazeni temer pro vsechny politiky plati nasledujici:
POLITIK - kecal a podvodnik, jedine jejich poslani je se zabezpecit a pro lidi nic nedelat. Protoze ale politik sam o sobe nic nemuze... musi si nejprve na prislusna mista dosadit sve lidi... proto dale plati:
UREDNIK - neschopnej blb a loutka politika.
Az prestane fungovat personalni genocida na ministerstvech a dalsich uradech ( predevsim krajskych a obecnich), po kazdem nastupu jineho vedouciho (ministra, hejtmana, starosty) tak si muzeme rikat demokraticky stat. Ale to bude jeste minimalne 2 generace trvat, nez tunelari z ODS a korupcnici z CSSD a devky z KDU budou za sve ciny radne odmenovani mnohaletymi pobyty v kaznicich po predchozim objektivnim a spravedlivym posouzenim nezkorumpovanymi soudy a policii.
0 0
možnosti

huhu

27. 3. 2006 18:09
Re: Poslani politika
kdybyste si tyhle salonní řeči strčil za kloubouk a volil pořádné politiky. A pokud je nevidíte, tak to zkuste sám..
0 0
možnosti

AeroKarel

27. 3. 2006 17:10
Tedy,
lidovce rád nemám, Hutku jsem poslouchal rád (už dávno)  Balbíni mi připadali jako solidní recesisté.
Takže Hutku si nadále rád poslechnu jako zpěváka a vynechám jeho politické působení a Balbíni at jdou do riti.
0 0
možnosti

AeroKarel

27. 3. 2006 17:03
Mimo téma,
setkal se někdo se společností ACTIVE Wellness? Případně ve spojení s homearning? Pokud ano, prosím dojmy, zážitky na aerokarelzavináčatlastečkacz.
0 0
možnosti

Almal

27. 3. 2006 16:14
Díky pane Neffe
jako tradiční volič KDU jsem rád, že někdo jako Vy (považuji Vás za liberálního rozumně uvažujícího novináře) se zastal této strany. Už od půlky minulého tisíciletí v českém národě je pěstována nevraživost k církvi a ke všemu, co "smrdí kostelem" a projevuje se ve všem i ve věcech zcela nelogických - tak jak to uvádíte ve svém článku.
0 0
možnosti

malstok

27. 3. 2006 16:23
Re: Díky pane Neffe
Myslím, že se chytáte něčeho co s článkem nesouvisí. P. Neff píše o slušnosti a pravdivosti. Již moje velmi pobožná babička říkávala: Vyhýbej se černokabátníkům, protože oni se pánbíčkem ohaní, ale hledají místo mezi žebry, aby tě tam rýpli.
0 0
možnosti

Hamar

27. 3. 2006 15:49
Prosba
Mohl by mi prosím někdo převést do srozumitelné češtiny "difamující" - předem děkuji. P.S. Nemám u sebe slovník cizích slov.
0 0
možnosti

M. Zima

27. 3. 2006 15:58
pomohu Vám - řekl bych
pomlouvačné.
Ale ptám se Vás: Copak nevíte, že v Česku nemáte vytáhnout paty z domu bez Slovníku cizích slov a bez preservativu? Preservativ může být nahrazen portrétem V.kLause, obojí pomůže proti pohlavním nemocem, jejichž jména si můžete najít v tom slovníku.
0 0
možnosti

silvatax

27. 3. 2006 15:30
pravdu říci nedají
"pravda", kterou autor článku od Balbínovců požaduje je běžné obchodní tajemství, které korektní obchodní partner tají. Ostatní záležitosti s billboardy a jejich obsahem je jenom dědictvím politické kultury nastolené zde stranami typu ODS, ČSSD a také ovšem osočovanými lidovci. Pravdu, lépe řečeno svůj názor, může zveřejnit pouze ten  kdo k tomu má dost porostředků - politických nebo finančních. Jinak nemá v tomto systému moc naděje, že jeho hlas nezapadne. Kdo chce s vlky žíti musí s nimi výti.  
0 0
možnosti

huhu

27. 3. 2006 15:33
Re: pravdu říci nedají
tuhle kulturu zavedl Havel s Rumlem - viz podraz na lidovce - den před volbani oznámikli, že Bartončík je STB - a přito Čálfa jim nevadil. I toho Bartončíka mohli řešit po volbách...
0 0
možnosti

I-Worm

27. 3. 2006 14:39
Když Fischer kandidoval do senátu
byli Balbínovci ještě členy ODS.
0 0
možnosti

jeff

27. 3. 2006 14:58
Re: Když Fischer kandidoval do senátu
jasně a Klaus je vodil do žižkovký hospody na pivo.
0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz