Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KLAUS

7. 1. 2009 17:36
Je zajímavé číst na těchto modrých stránkách

Shrnul bych příspěvky asi takto: vyměnit hloupé voliče, kteří nevolili ODS, potom nenávist k socanům a specielně k Paroubkovi a potom strašení komunismem. Nějak tu pravici vovinuly nějaký mraky. Stačilo by, aby mafiáni z ODS plnili předvolební sliby a nemuseli  by jít do pr., kam plným právem směřují. Čest vaší práci.

0 0
možnosti

jirka.s.

7. 1. 2009 23:50
Re: Jojo, jenom politicky stupidní pitomci by nevolili sosáky !

http://www.youtube.com/watch?v=DiHvh8KSVFw" target="_blank" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=DiHvh8KSVFw ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Xaver 82.117

7. 1. 2009 16:18
Hovský, i když komunismus zpátky nechci...

Jděte léčit lidi, kterým zavřeli fabriku (která byla v zisku a nový majitel z ní čerpal víc, než sypala, řešil to úvěry, až ji zadusil a "spřátelená" firma prodá lukrativní pozemky) a jsou bez prostředků...

0 0
možnosti

Fišta

8. 1. 2009 15:39
Re: Hovský, i když komunismus zpátky nechci...

Kdy pochopíš, že se SVÝM majetkem si můžu dělat, co uznám za vhodné? A jestliže jsem grázl, nebo blbec, tak ho i zničit?

0 0
možnosti

náhodný kolemjdoucí

7. 1. 2009 16:03
Záleží co se vekslákům nabídne

Jestli se ideologicky založenému Petra Machovi a prakticistně pojetému Petru Havlíkovi podaří přesvědčit dostatečný počet veksláků, že budou mít větší kšef než mají u ODS, budou mít šanci.;-D

0 0
možnosti

Hamerský

7. 1. 2009 20:53
Re: Záleží co se vekslákům nabídne

Je ještě co privatizovat? Jestli ano, mají šanci, protože ODS se již voličům setsakra zajídá!

0 0
možnosti

www racek

7. 1. 2009 12:25
podívejte se, jistá poptávka

určitě existuje, ale chce to něco víc než charismatické lídry macha a šebes... chci říci havlíka, kteří maj naději tak na hlasy své a některých příbuzných. víte, strana to je především aparát pracující ažý do úrovně obcí a to nikdo z nich nemá a ani nechce mít. právě v obcích se získávají a ztrácejí voliči ...

takže, pokud nedojde k převratu v ods, několik  jmen by jistě bylo ... tak zase nic. přeměna ze strany klientielistické kam ods sklouzla a odkud se socany snaží paroubek vytáhnout, což veřejnost tak pochopila (výsledky voleb jsou jednoznačné...),no uvidíme jestli to vítězství v krajích ustojí ... tak říkajíc morálně

takže, hoši v ods, vzmužte se.jestli ještě někdo seberete odvahu. evžen jí zcela a úplně ztratil.

0 0
možnosti

Petr Kunetka, sileny zlocinec

7. 1. 2009 12:46
Re: podívejte se, jistá poptávka

"Odkud se socany snazi Paroubek vytahnout"...? To snad ne ;)

0 0
možnosti

Jan

7. 1. 2009 11:23
Tak

jak to vypadá na parlamentní úrovni, tak to vypadá i na úrovni komunální. V Poděbradech máme silně korupční zastupitelstvo. Koalici ODS, ČSSD, KSČM a Stranu rovných šancí - nejhorší z nich. Po odstoupení všech 12 členů opozice již nemají ani bezzubého nepřítela 12:15 a odsouhlasí si i trestný čin jako bohulibý. Nikdo na ně prostě nemá. podporu nacházejí u vicehejtmana (ČSSD). Není koho volit - leda novou pravicovou stranu. ODS se svými koalicemi a ústupky zcela znemožnila a nenahradí-li ji někdo důvěryhodný, pak nás čeká Paroubek na hradě.

Bůh s námi.

0 0
možnosti

www racek

7. 1. 2009 12:26
Re: Tak

paroubek na hradě by byla alternativa úplně nejlepší, totiž úplně neškodná ...:-D

0 0
možnosti

Hovský

7. 1. 2009 10:13
Tady je potřeba

vyléčit nejdříve podstatnou část národa z bolševismu. Ti pitomci ho mají zažraný pod kůží, a kdyby tady bylo sto pravicových stran, je to jedno, neboť pro ně existuje jen levicová strana, ať rudá nebo oranžová!:-(

0 0
možnosti

glos

7. 1. 2009 10:36
Re: Tady je potřeba

pravděpodobně mluvíte hlavnéě o sobě.

0 0
možnosti

Ašek

7. 1. 2009 9:22
H...

Poukazovat na to že se zelení jsou po svém založení hned v parlametu je blbost.Vylizané zelené voličstvo tady bylo připraveno už před založením strany.Nas,stalích voličů pravice tady je omezený počet a další pravicová strana mě připadá jako snaha soudruhů ještě vice pošlapat a rozmělnit silu ODS.

0 0
možnosti

pra

7. 1. 2009 9:53
Re: H...

Nedomnívám se, že by šlo o snahu soudruhů. Druhá pravicová strana je potřeba pro ODS. Lidovci jsou jakoby pravicoví jen omylem. Ale pozor ČSSD má vždy v záloze KSČ.

Chybou by bylo provést rozštěpení ODS. K počtu pravicivých voličů je třeba dodat, že jich spousta zůstala doma. Statistika posledních voleb o tom svědčí. Alternativa napravo je potřeba. Nalevo alternativu mají. To je třeba vyrovnat.

0 0
možnosti

ranbow

7. 1. 2009 9:16
Léčba šokem

Jak se to říká, operace dopadla dobře, pacient zemřel - tak by se dalo popsat současný stav pravice . Připomeňme si, že nedávný kongres ODS potvrdil ve funkci páně Topolánka a tím i současnou neměnnou politiku ODS - a naopak z vedení strany vyloučil opozici s panem Tlustým.  Ti se sice chystají založit nové pravicové strany (dokonce 2?), ostatně je otázka, které voliče tím v příštích volbách osloví. Patrně část voličů ODS, je otázka zda dosáhnou požadovaných 5% pro vstup do sněmovny (v opačné případě by naopak pravici v parlamentu oslabili).  Spíš se dá očekávat, že rozhněvaný volič nebude dělat moc rozdílu mezi starými ODsáky a novými NeODSáky, a že už vůbec nebude věřit všeobecným předvolební slibům o tom že tentokrát už konečně půjde zvoleným poslancům o jeho blaho - takže buď zůstane doma, a nebo půjde volit stranu, která mu slíbí konkrétní, pro něj hmatatelné výhody - a jak teď viděl, tak sociální demokracie v krajích umí držet slovo, i když jde jen o 30 Kč v nemocnicích... Tak schválně, co mu nabídnou nové pravicové strany??

0 0
možnosti

František

7. 1. 2009 8:17
Příliš velký optimismus

klidně se vsadím, že nově vzniklé pravicové strany nemají šanci se dostat do parlamentu. ODS je strana relativně slušná, s relativně morálními členy. Bohužel my voliči myslíme pouze na sebe. Proto se nám nelíbí například poplatky. Navíc jsme ve většině trochu duševně omezenější než je nutné. Obecně je nejoblíbenější televize Nova a deník Blesk. Je třeba více dodat k hodnocení duševní úrovně nás voličů? Zelení jsou levicová strana (spíše sekta), škodící svou primitivní ideologií našemu hospodářství. Lidovci jsou věrolomní a rovněž poněkud sektářští. Sázím na dobrou budoucnost ODS.

0 0
možnosti

Saul

7. 1. 2009 10:16
Re: Příliš velký optimismus

I já jsem to tak bral a také soustavně volil ODS jako jedinou stranu, s jejímž programem jsem souhlasil. Jako nutné zlo jsem chápal i současný kolosální ústup od vlastního programu ve prospěch programu "koaličních partnerů" a připadalo mi to pořád lepší než předání vlády bolševikům. Problém, s nímž se však vyrovnat nedokážu, je podpora Lisabonské smlouvy - následkem toho čekám s napětím, zda se objeví nová pravicová strana s umírněným přístupem k evropské integraci, abych vůbec měl koho volit.

0 0
možnosti

Frank

7. 1. 2009 7:47
Darmožrout Hamerský nezapomíná připsat, že je ředitelem instituce.

Instituce, která k ničemu není, ale nevadí. Hlavně, když to sype.

0 0
možnosti

jirka.s.

7. 1. 2009 10:42
Re: Darmožrout Hamerský nezapomíná připsat, že je ředitelem instituce.

Ta Nesmrtelná teta, to je ale sviňa, viď rudý troglodyte?  ;-€

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz