Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Kdo je tady extremista

Vláda, ta nová, co slibuje zásadní změnu zčásti se starými tvářemi, slibuje leccos a aniž bych měl ambici jakkoli rozebírat ten její dokument, kam napsat lze cokoli, je v něm jeden zásadní rozpor: ambice veliké, například důchodová reforma, zvyšování daní ne. T
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Pan Holásek dnes na NP skvěle popsal naše Veličenstvo Marii Terezii Adamovou Pekarovou :

" A teď k posledním vyjádřením Markéty Pekarové. Ta je rozhodně proti tomu, aby jedním z místopředsedů Sněmovny byl nominant SPD, strany, která má dohromady více mandátů než TOP 09 a Piráti dohromady. Ten důvod spatřuje v tom, že SPD je extrémistická strana. Tak to je opravdu černý humor. Když už plácá, měla by konkrétně napsat, co z bodů ve stanovách SPD nebo v jejích politických krocích nese známky čirého extrémismu. Snad nechuť k méně pracovitější části populace, kterou tedy já osobně a většina mých přátel a známých trpíme také, a přesto nejsme extremisté. Nebo snad tvrdý postoj proti nelegální imigraci futrované Evropskou komisí, tímhle současným hnízdem rozvratu Evropské unie? Ten odpor má většina populace a dívka v modrém to dobře ví také, ale zatím nešlape v demonstracích po náměstích.

Jenže paní Pekarová zapomíná na jedno: Její strana se stane členem vlády, která má poprvé od svobodných voleb v roce 1990 ve svých řadách členy skutečně extrémistické strany. A tato strana se nazývá Piráti. Kdyby to náhodou ta paní nechápala, pak by si měla všimnout, že členové českých Pirátů jsou příslušníky nadnárodních pirátských struktur, a to Pirátské internacionály a její součásti Evropské pirátské strany, jejíž předsedkyní byla do roku 2019 zcela extrémně a na sociálních sítích lehce šíleně se projevující Markéta Gregorová a současným předsedou je Pirát Mikuláš Peksa, oba europoslanci za Piráty."

0 0
možnosti
Foto

Ano, Piráti jsou zlí a nebezpeční extrémisté a antisemité. Naši členové senátu a Poslanecké sněmovny vypracovali a podepsali petici k ICC s žádostí o preošetření válečných zločinů a zločinů proti lidskosti Hamasu, kterých se měl dopustit právě vypálením více než 4 300 raket na izraelská města.

Petici podepsali členové ODS, KDU-ČSL, TOP 09, ANO, SPD a ČSSD. Komunisté a Piráti však nikoliv. Jak to chápat? Komunisté a Piráti schvalují teroristickou organizaci Hamas a jsou na jeho straně v jeho proti demokratickému Státu Izrael. A během jedenáctidenní květnové války mezi Izraelem a teroristickou organizací Hamas odmítli vyvěsit izraelské vlajky jako gesto solidarity s Izraelem.

Ale vlajky LGBT vyvěšují Piráti pravidelně. Přitom nevědí, že v Izraeli jsou příslušníci komunity LGBTQ+ v naprostém bezpečí, zatímco muslimští palestinští Arabové je nemilosrdně likvidují. Těžko něco pochopit.

0 0
možnosti
JK

Krasavice, inteligentní!

0 0
možnosti
JH

Tomu fialovému modrému ptákovi po vyjádřování toho pětihejna, především TOPkuřice a soudruha dreďáka, musí vypadávat jedno péro za druhým a naskakovat husí kůže;-D;-D;-D!!

0 0
možnosti
VH

Pane Hanzele, nechci být osobní, ale nebylo by lepší, kdybyste se staral o svého ptáka a své péro? Tak jak vy máte už dopředu starost o ještě nevzniknuvší vládu, tak já pociťuji nutnost starati se o vás, zvláště když tak pohotově rozdělujete urážky. Tak jsem to zkusila také. Jde to snadno a podklad a důkaz nemám žádný.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JH

Pane Holásku, zcela souhlasím, že značná část voličů je dementních. Jinak by paní Pekari nezískala téměř 50 000 preferenčních hlasů a celkově 2. místo.

0 0
možnosti
JK
RM

Radka Vondráčka nová garnitura nechce. proč? no protože se ho bojí. všechny ostatní kecy okolo jsou jen zástupné důvody. --na světě to chodí tak, že ten hloupější se vždycky bojí chytřejšího--a pokud je u moci, chce ho zkrátka zlikvidovat. a paní Pekarová je toho takřka učebnicovým příkladem. tož tak.8-o

0 0
možnosti
PK

P88e61t82r 83K19u41b63á57č

10. 11. 2021 8:56

Po nástupu Babiše státní správa mnoho měsiců stála, protože babišovi ministři vyhazovali z ministerstev šedé eminence předchozích vlád, které se tam držely zuby nehty a řada z nich se dodnes se státem soudí.

Pak státní správa stála protože COVID

Pak přišly volby a teď bude státní správa několik měsíců stát, protože na každou úřednickou židli jaou nejméně 3 zadky. Původní nečasovsko - sobotkovské úřednictvo, současné babišovské úřednictvo a nové progresivní úřednictvo.

Pak bude státní správa mnoho měsiců stát, protože "roztržka v koalici a předčasné volby"

Pak bude státní správa mnoho měsíců stát protože na každou úřednickou židli bude 4-5 zadků. ATD - Pes jitrničku sežral docela maličkou....

A pak se všichni divíme, že státní správa je z vypětím sil schopna udržovat infrastrukturu po Husákovském socialismu a na nové věci ( třeba Dukovany a Temelín ) už síly nemá.

0 0
možnosti
KA

K73r70e84i66d47l 58A45.

10. 11. 2021 8:48

Souhlas s autorem. Piráti jsou extrémisti a nemusí se mluvit o názorech členů, ale i o jejich programu. Pokud není extrémismus manželství pro libovolný počet osob, pak už nevím, co extrémismus je. Mj. i v souvislosti s tím, že monogamie a rovnost mužů a žen v kultuře spolu úzce souvisí.

Ostatně i TOP09 nemá podle mě k progresivistickému extrémismu daleko. Pekarová je nebezpečný přitakávač.

0 0
možnosti
MD

Názorům a postojům soudružky Pekarové se nelze divit. Ta by měla být spíše předsedkyní Pirátů než TOP09. Díky tomu nejsou Piráti jedinou extrémistickou stranou ve vládě, další je TOP09 a extrémista, v tomto případě extrémistka, má dokonce usednout do čela Sněmovny. Klement Gottwald se musí tetelit štěstím.

0 0
možnosti
VP

V65a57ň51u86r43a 82P24e60t29r

10. 11. 2021 11:27

Myslím, že s evropským grýndýlem budeme ještě na G. Husáka vzpomínat se slzou v oku. A možná, že nakonec i na toho Gottwalda, který si třeba postojem k automobilismu mohl s piráty podat ruce....

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz